Oriflame Sun Zone After Sun

 photo Aftersun_zps23e9105c.png

Van de week was het ontzettend mooi weer en daar heb ik dan ook zeker van genoten. Heerlijk buiten in de tuin gezeten bij mijn oma en vriend, maar toen ik me ’s avonds uitkleedde kwam ik tot de ontdekking dat ik heel erg verbrand was, dat had ik niet verwacht! Volgende keer dus meteen goed insmeren als ik de deur uit ga. Maar mijn huid moet nu dus goed verzorgd worden met een after sun, gelukkig had ik nog nieuwe producten van Oriflame in de kast staan!

 photo Aftersun1_zps960833a2.png

Het zijn twee verschillende producten. Eentje voor het gezicht en het lichaam en eentje voor het lichaam dat ook een werking als een bodylotion heeft. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de linker fijn vind voor alleen mijn gezicht en de rechten voor mijn lichaam. De verpakkingen zien er erg mooi uit en hebben een mooie uitstraling. Ook de pomp flacon bij de after sun voor heel het lichaam vind ik ideaal! Dan hoef je niet met je vette handen in een fles te knijpen, nu hoef je alleen maar op het dopje te drukken.

 photo Aftersun2_zpsade935f0.png

Sun Zone 3-in-1 Rehydration Soothing Milk After Sun

Een zomercocktail van hydraterende en verkoelende ingrediënten met natuurlijke aloë vera, om je huid te kalmeren. Maakt de huid zacht en verzorgd en houdt je bruine tint langer mooi. Je kan dit product een beetje vergelijken met een bodylotion alleen dan voor de verbrandde huid. Hij is echt heerlijk romig en zacht en ruikt echt goddelijk. De verpakking vind ik echt super handig!

 photo Aftersun3_zps7042cf77.png

De ingrediënten zien er wel prima uit, maar er zitten wel parabenen in en best wel wat parfum. Na het aanbrengen van de crème op de huid voelt het heerlijk verkoelend maar daarna begint het wel eventjes te tintelen. Niet vervelend maar toch niet heel erg prettig omdat de huid al geïrriteerd is. Voor de rest droogt hij snel in en laat geen vettige laag achter. Hij houd mijn huid soepel en de volgende dag was mijn rode huid al bijna helemaal verdwenen.

 photo Aftersun4_zps24d00df0.png

Sun Zone Intensive Balm Face And Body After Sun

Deze dikke crème is geschikt voor het gezicht en het lichaam. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem ontzettend fijn vind voor mijn gezicht maar toch een beetje te dik vind voor mijn lichaam. Daarom gebruik ik liever de after sun die ik net beschreef die voor het lichaam is. De intens verzorgende crème is verrijkt met aloë vera zodat de huid extra verzorgd wordt.

 photo Aftersun5_zpsd67d27c4.png

Helaas zien de ingredienten er niet zo heel goed uit. Bij bevat vrij veel alcohol, parabenen en parfum. Niet echt handig als de huid verbrand is van die irriterende producten erop te smeren. Ik moet zeggen dat het product op het begin na het aanbrengen mijn huid wel laat tintelen (net alsof er kleine naaldjes in worden geprikt) maar daarna een super zachte en gekalmeerde huid achter blijft.

 photo Aftersun6_zpsef5d0965.png

Links zie je de lotion en rechts de crème voor het gezicht. Je ziet meteen dat die een stuk dikker is van structuur.

 photo Aftersun7_zpsdcbb3191.png

Ik vind de producten van Oriflame fijn, maar vind het jammer dat ze de huid een klein beetje irriteren als je het net hebt aangebracht, dat is niet echt prettig als je verbrand bent. Maar voor de rest doen ze echt prima hun werk. De producten zijn voor € 9,99 online te koop in de webshop van Oriflame. En vergeet je natuurlijk niet in te smeren, dan is een after sun ook niet nodig!

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  chucky1012
  30 mei 2013 at 07:04

  Mooie kleur bottles! Ik hou van blauw…..;-) Het ziet er goed uit en niet duur!
  Fijne dag!

 • Reply
  Budgetproof.nl
  30 mei 2013 at 07:05

  Zie Oriflame tegenwoordig steeds meer overal. Ben wel heel benieuwd naar de producten.

 • Reply
  Laura
  30 mei 2013 at 07:05

  Hmm, ik ben niet heel erg enthousiast na het lezen van de review. Ik gebruik eerlijk gezegd nooit after sun… Wel een fijne review!

 • Reply
  Ashleey
  30 mei 2013 at 07:06

  Ziet er goed uit! Ben echt benieuwd

 • Reply
  Kirsten
  30 mei 2013 at 07:13

  Ik ben erg benieuwd hoe ze zijn. Maar het lijkt me niet zo prettig als ze een beetje irriteren.

 • Reply
  Sofie
  30 mei 2013 at 07:16

  Ze klinken best prima!

 • Reply
  Macblogster
  30 mei 2013 at 07:25

  Ik heb altijd gehoord dat aftersun altijd nodig is. Ook als je je van te voren hebt ingesmeerd. Of is dit een marketing verhaal?

 • Reply
  Tara
  30 mei 2013 at 07:28

  Als ze irriteren en je ze via internet moet bestellen.. dan haal ik ergens anders wel wat. ;)

 • Reply
  beautyjuf
  30 mei 2013 at 07:37

  Wat een prachtige verpakkingen! Maar, verder ben ik er niet heel enthousiast over: vervelend wanneer het de huid irriteert…

 • Reply
  Beautydagboek
  30 mei 2013 at 07:46

  Jammer dat er zoveel irriterende ingrediënten inzitten, dan sla ik hem toch even over.

 • Reply
  Milou
  30 mei 2013 at 08:02

  Ja deze reactive wilde ik ook geven.
  Ook al heb je je ingesmeerd, als je bijvoorbeel dop vakantie bent is je lijf en gezicht toch heel de dag blootgesteld aan felle zon. Ik gebruik altijd after dun op vakantie ook gewoon omdat ik het lekker vind. Maar volgens mij is het voor het behoud van je kleur ook alleen maar beter hoor! :)

 • Reply
  martinaa89
  30 mei 2013 at 08:08

  Jammer dat ze een beetje irriteren ik wil graag een after sun die lekker zacht is voor de huid

 • Reply
  Kimberly
  30 mei 2013 at 08:36

  Ik denk dat ik deze dan toch maar oversla. Ik ga voor de after sun van Hema, die ruikt heerlijk en werkt voor mij erg goed als ik verbrand ben.

 • Reply
  Jewelyz
  30 mei 2013 at 08:52

  Hm jammer van het product. Ik gebruik de Aftersun van Nivea al jaren en ben hier erg tevreden over!

 • Reply
  MySimplySpecial
  30 mei 2013 at 09:06

  Leuke verpakking, jammer van de ingrediënten.

 • Reply
  femketje
  30 mei 2013 at 10:29

  hmmz, ik denk dat ik deze maar skip!

 • Reply
  LounaBeauty
  30 mei 2013 at 10:39

  Oe wat jammer van de ingrediënten!! Ik ben echt alcohol en parfum vermijdend, anders ga ik gillen in de zomer. Mijn huid krijgt altijd kleine scheurtjes namelijk en dan prikt dit spul vast@!!

 • Reply
  Lisanne
  30 mei 2013 at 11:35

  Aranka,
  Wilde even zeggen dat ik nog steeds jouw blog met plezier lees. Al reageer ik niet erg veel meer, ik zal weer proberen wat te reageren!

 • Reply
  beamingbeauty
  30 mei 2013 at 12:23

  Jammer dat ze wat irriteren en van de ingrediënten!

 • Reply
  Kimberley
  30 mei 2013 at 13:31

  Ik vind die blauwe kleur van de verpakking echt mooi, staat lekker fris :) Maarja, het gaat natuurlijk om het product dat erin zit haha. Ik gebruik het liefste aloe vera gel als aftersun :)

 • Reply
  Maxime
  30 mei 2013 at 16:50

  Aranka, is het niet zo dat je het beste áltijd after sun kunt gebruiken, niet alleen als je verbrand bent bijv.? Volgens mij is dat namelijk juist de bedoeling van after sun, altijd gebruiken als je in de zon bent geweest…

  XO

 • Reply
  Jana
  30 mei 2013 at 19:52

  Hmm..Klinkt best goed maar jammer dat ze irriteren :) x

 • Laat een reactie achter