Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oriflame Perfect Fusion Foundation

 photo Hydra1_zpsd9996407.png

De perfecte kleur en dekking vinden qua foundation blijft nog een hele zoektocht. Maar volgens Oriflame moet deze zoektocht hier stoppen. Met hun nieuwe Perfect Fusion Foundation smelt de foundation samen met de huid en creëert een gezonde en natuurlijke gloed met een perfect egaal gezicht, nou kom maar op!

 photo Hydra3_zps59f399e5.png

De Oriflame Perfect Fusion Foundation is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten die van licht naar behoorlijk donker gaan. Zelf heb ik de lichtste kleur gebruikt die eigenlijk net iets te licht voor mij is met mijn lichte huid. Daarom heb je daarna de twee lichtste kleuren door elkaar gemengd voor de perfecte match. Heb je dus een echte lichte huid kan je met deze foundation zeker wel uit de voeten. De verpakking van de foundation ziet er in ieder geval al chique uit, ben erg benieuwd wat we in de verpakking aantreffen!

 photo Hydra_zps4d4c966f.png

Daar treffen we vijf prachtige foundations is een mooie glazen fles, alleen wel allemaal zonder dop. Die zit er dan ook niet bij wat ik zelf heel erg jammer vind. De doppen zijn wel op slot te draaien maar toch heeft dit niet mijn voorkeur en vind ik het een beetje eng. Ik zal deze dus ook niet zo snel met me meenemen onderweg, veel te bang dat hij gaat lekken!

De foundation bevat het innovatieve HydraFix Complex dat een verzorgend complex is in de foundation die helpt het vochtniveau in de huid op peil te brengen en houden. Hierdoor voelt de huid na het gebruik van deze foundation ontzettend comfortabel en zacht aan. En het laatste wat we willen is dat de huid met een foundation er onnatuurlijk uitziet. Daarom smelt deze foundation echt samen met de huid voor een super egaal en natuurlijk effect. Ook in is de foundation verreikt met een SPF 25 zodat we niet bang hoeven te zijn voor de schadelijke zonnestralen in de winter.

 photo Hydra4_zps0354b944.png

Ik testte de lichtste (porcelain) en de één na lichtste kleur (ivory) uit op mijn huid. Maar merkte dat beide gemengd met elkaar voor mij de beste match waren. De kleuren liggen allemaal redelijk van elkaar in de buurt maar ik weet zeker dat de kleuren juist zijn gekozen en oom de vrouwen met een echte lichte huid hier plezier van kunnen hebben, de lichtste kleur is namelijk iets te licht voor mij. De foundation heeft een medium tot geheel dekkende dekking. Het verbergt dus alle oneffenheden maar zonder eruit te zien als een masker, het blijft er echt ontzettend natuurlijk uitzien,

 photo Hydra5_zps3c36e3f7.png

De structuur van de foundation is wat dikker dan ik gewend ben maar ik vind het absoluut niet storend juist wel fijn. Aan de structuur kan je al merken dat het inderdaad een goed dekkende foundation is. Hij brengt makkelijk aan op het gezicht met mijn favoriete foundation kwast.

 photo Hydra6_zpsc5f10290.png

Mijn gezicht zonder enige make-up. Oké, ik heb niet echt een foundation nodig maar toch is zo het verschil duidelijk te zien.

 photo Hydra7_zps6efecb31.png

Check mijn perfecte gezicht dan? Alle rode tinten zijn uit mijn gezicht verdwenen en ik heb een prachtige egale huid dat er echt super gezond uitziet. En inderdaad, je ziet de foundation niet zitten en het ziet er ontzettend natuurlijk uit. Ik hou van deze foundation. Het blijft gedurende de dag ook prima zitten en verdwijnt niet snel van mijn gezicht. Ook blijft hij redelijk lang matte op mijn gezicht, ik ben echt onder de indruk van deze foundation!

 photo Hydra2_zps16069da0.png

En dan komt het leukste, hij is echt totaal niet duur. Je betaald nu maar € 8,99 voor deze foundation en normaal is hij maar € 14,- wat ik ook zeker niet veel geld voor zo een fijne foundation vind met een inhoud van 30 ml. De Oriflame Perfect Fusion Foundation is te koop in de webshop van Oriflame.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *