Oriflame Perfect Fusion Foundation

 photo Hydra1_zpsd9996407.png

De perfecte kleur en dekking vinden qua foundation blijft nog een hele zoektocht. Maar volgens Oriflame moet deze zoektocht hier stoppen. Met hun nieuwe Perfect Fusion Foundation smelt de foundation samen met de huid en creëert een gezonde en natuurlijke gloed met een perfect egaal gezicht, nou kom maar op!

 photo Hydra3_zps59f399e5.png

De Oriflame Perfect Fusion Foundation is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten die van licht naar behoorlijk donker gaan. Zelf heb ik de lichtste kleur gebruikt die eigenlijk net iets te licht voor mij is met mijn lichte huid. Daarom heb je daarna de twee lichtste kleuren door elkaar gemengd voor de perfecte match. Heb je dus een echte lichte huid kan je met deze foundation zeker wel uit de voeten. De verpakking van de foundation ziet er in ieder geval al chique uit, ben erg benieuwd wat we in de verpakking aantreffen!

 photo Hydra_zps4d4c966f.png

Daar treffen we vijf prachtige foundations is een mooie glazen fles, alleen wel allemaal zonder dop. Die zit er dan ook niet bij wat ik zelf heel erg jammer vind. De doppen zijn wel op slot te draaien maar toch heeft dit niet mijn voorkeur en vind ik het een beetje eng. Ik zal deze dus ook niet zo snel met me meenemen onderweg, veel te bang dat hij gaat lekken!

De foundation bevat het innovatieve HydraFix Complex dat een verzorgend complex is in de foundation die helpt het vochtniveau in de huid op peil te brengen en houden. Hierdoor voelt de huid na het gebruik van deze foundation ontzettend comfortabel en zacht aan. En het laatste wat we willen is dat de huid met een foundation er onnatuurlijk uitziet. Daarom smelt deze foundation echt samen met de huid voor een super egaal en natuurlijk effect. Ook in is de foundation verreikt met een SPF 25 zodat we niet bang hoeven te zijn voor de schadelijke zonnestralen in de winter.

 photo Hydra4_zps0354b944.png

Ik testte de lichtste (porcelain) en de één na lichtste kleur (ivory) uit op mijn huid. Maar merkte dat beide gemengd met elkaar voor mij de beste match waren. De kleuren liggen allemaal redelijk van elkaar in de buurt maar ik weet zeker dat de kleuren juist zijn gekozen en oom de vrouwen met een echte lichte huid hier plezier van kunnen hebben, de lichtste kleur is namelijk iets te licht voor mij. De foundation heeft een medium tot geheel dekkende dekking. Het verbergt dus alle oneffenheden maar zonder eruit te zien als een masker, het blijft er echt ontzettend natuurlijk uitzien,

 photo Hydra5_zps3c36e3f7.png

De structuur van de foundation is wat dikker dan ik gewend ben maar ik vind het absoluut niet storend juist wel fijn. Aan de structuur kan je al merken dat het inderdaad een goed dekkende foundation is. Hij brengt makkelijk aan op het gezicht met mijn favoriete foundation kwast.

 photo Hydra6_zpsc5f10290.png

Mijn gezicht zonder enige make-up. Oké, ik heb niet echt een foundation nodig maar toch is zo het verschil duidelijk te zien.

 photo Hydra7_zps6efecb31.png

Check mijn perfecte gezicht dan? Alle rode tinten zijn uit mijn gezicht verdwenen en ik heb een prachtige egale huid dat er echt super gezond uitziet. En inderdaad, je ziet de foundation niet zitten en het ziet er ontzettend natuurlijk uit. Ik hou van deze foundation. Het blijft gedurende de dag ook prima zitten en verdwijnt niet snel van mijn gezicht. Ook blijft hij redelijk lang matte op mijn gezicht, ik ben echt onder de indruk van deze foundation!

 photo Hydra2_zps16069da0.png

En dan komt het leukste, hij is echt totaal niet duur. Je betaald nu maar € 8,99 voor deze foundation en normaal is hij maar € 14,- wat ik ook zeker niet veel geld voor zo een fijne foundation vind met een inhoud van 30 ml. De Oriflame Perfect Fusion Foundation is te koop in de webshop van Oriflame.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Joli
  24 januari 2014 at 06:07

  Klinkt heel goed!
  Leuke prijs ook en een fijne dekking.

 • Reply
  lifebeautystyle
  24 januari 2014 at 06:14

  Wauw, wat een prachtig resultaat! Goede keuze uit kleuren en de foundation lijkt me gewoon erg fijn! :)

 • Reply
  Kelly caresse
  24 januari 2014 at 06:41

  Klinkt wel als een fijne foundation! Vind m je goed staan!

 • Reply
  martinaa89
  24 januari 2014 at 06:43

  wat goed dat ze zoveel verschillende lichte tinten hebben

 • Reply
  Anneloes
  24 januari 2014 at 06:54

  Oh, nice! De lichte kleur ziet er ook écht goed licht uit. Misschien toch maar eens proberen ^-^. Fijne review!

 • Reply
  pamela
  24 januari 2014 at 07:02

  hij lijkt me zeker fijn!! en ook helemaal niet duur.

 • Reply
  Beautydagboek
  24 januari 2014 at 07:51

  Wat klinkt dit goed! Ik ben zo benieuwd en de prijs valt zeker mee als hij zijn beloftes waarmaakt!

 • Reply
  MySimplySpecial
  24 januari 2014 at 08:10

  Mooi resultaat en prima prijs!

 • Reply
  Sofie
  24 januari 2014 at 08:27

  Wat een mooie dekking heeft de foundation!

 • Reply
  chucky1012
  24 januari 2014 at 08:33

  Dit dekt perfect ;-)

  Happy Friday

 • Reply
  femketje
  24 januari 2014 at 09:05

  die lichtste tinten lijken me wel wat!

 • Reply
  Dionne Knooren
  24 januari 2014 at 09:17

  Ze zien er goed uit, mooi!

 • Reply
  Anne Solveig
  24 januari 2014 at 09:21

  Deze zien er zo goed uit!

 • Reply
  Charlotte
  24 januari 2014 at 09:32

  Ziet er echt top uit, en wat een mooie lichte kleuren allemaal. De dekking is perfect, wauw!

 • Reply
  beautycasebycaro
  24 januari 2014 at 10:45

  Dat ziet er echt goed uit!! :-)

 • Reply
  Marissa
  24 januari 2014 at 11:13

  Ik vind het een mooie foundation! :)

 • Reply
  beautybysandra
  24 januari 2014 at 11:14

  Wat een mooi effect zeg!

 • Reply
  Claire
  24 januari 2014 at 14:36

  Ik wilde n.a.v. jou review de lichtste kleur bestellen, maar er staat dat hij niet beschikbaar is om te bestellen. Huh?

 • Reply
  Eva
  24 januari 2014 at 19:37

  Mooi zeg!

 • Reply
  Lois
  24 januari 2014 at 21:06

  Wel echt poep dat alle bloggers er reclame voor maken, de lichtste kleuren zijn nu op! Echt niet LEUK!

  • Reply
   Aranka
   25 januari 2014 at 10:06

   Wat stom! Hopelijk worden ze snel aangevuld!

 • Reply
  Tess Evea
  24 januari 2014 at 22:16

  De lichte kleur lijkt me echt prettig.

 • Reply
  Marloes
  25 januari 2014 at 00:19

  Ziet er goed uit, en niet duur ook!

 • Reply
  Axelle
  25 januari 2014 at 15:00

  wauw prachtig resultaat!

 • Laat een reactie achter