Oriflame Hand & Nail Cream

Ik heb deze al een tijdje op mijn bureau staan maar er nog helemaal geen aandacht aan besteed op mijn website. Best schandalig eigenlijk want I LOVE deze handcrème. Een hele tijd geleden kreeg ik hem opgestuurd en sinds dien pak ik eigenlijk elke dag deze handcrème om mijn droge handjes lekker mee in te smeren. Ik zal jullie snel meer vertellen over deze huge Hand & Nail Cream van Oriflame.

Oriflame is misschien niet bij iedereen even bekend, het is namelijk niet een merk dat overal in de winkels te koop is. Vroeger was Oriflame altijd een merk waarbij ik meteen aan van die party’s moest denken, want daar deed Oriflame aan. Oriflame is een merk wat oorspronkelijk uit Zweden komt en al bijna 50 jaar bestaat. Oriflame’s natuurlijke producten zijn tegenwoordig te koop in 60 verschillende landen.

Zelf had ik hiervoor nog nooit wat van dit merk geprobeerd, maar de verhalen waren altijd wel erg goed, ik was dus erg benieuwd naar deze handcrème.

De lichtgewicht formule met een UV-filter heeft de functie de huid 24 uur lang de hydrateren, maar ook de handen en nagels helpen te beschermen tegen de dagelijkse slechte invloeden van buitenaf. De zoete amandel die in deze crème is verwerkt zorgt voor een directe en langdure vochtboost van je handen. Dat is zeker mooi meegenomen met het koude weer waar je handen nu continu aan worden bloot gesteld. Met de UV-filter en de amandel die er in verwerkt zit spreken we van de 2 in 1 bescherming die op de verpakking belooft wordt.

De ingrediënten zien er eigenlijk prima uit. Er zit behoorlijk wat amandel olie in en helaas wel wat alcohol en parabenen. Ook de parfum is behoorlijk aanwezig in dit product, dat ruik je ook wel meteen terug want de geur van het product is echt heerlijk een zachte amandel geur die lekker zoetig is.

De handcrème zelf is heerlijk romig en komt uit een makkelijke en hygiënische verpakking. Je verdeelt hem heel erg makkelijk over de handen heen en de handcrème trekt heel erg snel in de huid. Ik vind dat de handcrème mijn handen erg goed voed en ook erg soepel aan laat voelen. En wat ik dus ook nog prettig vind aan deze crème is dat hij lekker ruikt. Als ik dus met mijn handen over mijn gezicht wrijf niet een onaangename geur ruik, maar juist een hele lekkere geur.

Zoals ik al zei, de handcrème trekt snel in en laat heerlijk zachte handen achter. Je kan dus snel weer verder met je werkzaamheden zonder ze een vieze laag handcrème krijgen.

Voordelen:
– Trekt snel in
– Ruikt prettig
– Grote tube
– Maakt de handen zacht
– Beschermt ook je nagels

Nadelen:
– Alleen online te koop
– Bevat alcohol, parfum en parabenen

Deze ontzettend fijne handcrème van Oriflame is te koop voor € 5,95 in hun eigen webshop.

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  femketje
  10 februari 2013 at 15:16

  altijd fijn als het snel intrekt :D

 • Reply
  Jesdiny
  10 februari 2013 at 15:19

  Ik denk ook gelijk aan die party’s inderdaad! Fijne prijs trouwens en handig dat het gewoon online te koop is. Vroeger kon dat alleen via via ..

 • Reply
  Ingeborg
  10 februari 2013 at 15:20

  Hij lijkt me heel fijn!

 • Reply
  Kelly Caresse
  10 februari 2013 at 15:26

  Oriflame ken ik alleen van de oriflame party’s daarom zou ik het niet zomaar kopen. Al klinkt het als een hele fijne handcreme. De prijs vind ik ook goed te doen

 • Reply
  Ashleey
  10 februari 2013 at 15:27

  Jammer dat er parabenen, parfum en alcohol in zit! Wel prettig dat hij lekker ruikt en snel intrekt! fijne review meid!

 • Reply
  Anne Solveig
  10 februari 2013 at 15:29

  Lekker zeg :)!

 • Reply
  Sofie
  10 februari 2013 at 15:35

  Klinkt erg goed zeg!

 • Reply
  Martina
  10 februari 2013 at 15:41

  Ik moet ook gelijk aan zo’n party denken!
  Mooie nagels trouwens :)

 • Reply
  Kelly
  10 februari 2013 at 15:44

  Dat klinkt heel fijn. Ik ben op dit moment erg gehecht aan mij handcremes van the body shop.

 • Reply
  charile
  10 februari 2013 at 15:45

  Klinkt goed!

 • Reply
  Beautyjuf
  10 februari 2013 at 16:02

  Ik ben nog niet bekend met dit merk. De verpakking ziet er rustig uit met die pastelkleuren. Het lijkt me een fijne handcrème. Aranka, wat heb je trouwens een gave nagels :-)

 • Reply
  Kim
  10 februari 2013 at 16:03

  I love Oriflame! Leuke nagels btw haha

 • Reply
  Miranda
  10 februari 2013 at 16:09

  Lijkt mij een fijne handcrème;D

 • Reply
  ModeAccro
  10 februari 2013 at 16:21

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Lieneke
  10 februari 2013 at 16:43

  Cetyl alcohol is geen ”slechte alcohol”. Het is een vette soort alcohol.
  Wel een leuk artikel! :) xx

 • Reply
  Jewelyz
  10 februari 2013 at 16:45

  Ik ken het merk niet maar het ziet er goed uit!
  Ik ben zowieso erg fan van handcremes, heb er altijd een in mijn handtas. Meestal gebruik ik hem van de Rituals die zijn ook erg fijn. :-)

 • Reply
  nienloves
  10 februari 2013 at 16:47

  Jammer dat het alcohol bevat

 • Reply
  Raya
  10 februari 2013 at 16:56

  Zeker dat Oriflame enkel online te koop is? Ik durf te zweren dat ik het hier (in België weliswaar) eens in de winkel zag liggen! Zal wel aan mij liggen en zelfs al ligt het niet aan mij, zal jij het wel niet weten haha. :D Het ziet er uit als een fijne handcrème, altijd een mega grote plus erbij als ze snel intrekken. Je nagels zien er trouwens echt mooi uit! xoxo

 • Reply
  Isabella
  10 februari 2013 at 17:33

  Mooi review! En je nagels zien er echt prachtig uit.

 • Reply
  Tugce
  10 februari 2013 at 17:41

  Zelf heb ik altijd de lip producten van Oriflame gebruikt, maar deze klinkt inderdaad heel fijn!

 • Reply
  Lisa
  10 februari 2013 at 18:10

  Lijkt me een erg fijne handcrème! Ik ben ook verslaafd aan handcrèmes, zeker tijdens de winter. Overal heb ik wel een tube staan: naar mijn bed, aan m’n bureau, in mijn handtas…

 • Reply
  Hester
  10 februari 2013 at 19:06

  Hij lijkt me heel erg fijn! Ik had een hele hoge prijs verwacht, maar dat valt heel erg mee. Nog een foutje in de zin ‘Ik vind dat de handcrème mijn handen erg goed voed’ –> ‘voedt’.

 • Reply
  Jana
  10 februari 2013 at 19:51

  Klinkt heel erg fijn :D x

 • Reply
  justjaxelle
  10 februari 2013 at 19:56

  klinkt heel erg fijn ! xoxo A.

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  10 februari 2013 at 22:54

  Ziet er fijn uit, mooie tube!

 • Reply
  Nena
  11 februari 2013 at 10:22

  leuke tip voor een goeie handcrème! ik ben er steeds op zoek naar. momenteel gebruik ik er eentje van rituals, ook een heerlijk ding!

 • Reply
  Chantal
  11 februari 2013 at 14:28

  Klinkt als een erg goede handcrème.

 • Reply
  Stella
  11 februari 2013 at 16:00

  Hey die heeft mijn moeder toevallig in de badkamer staan. :D

 • Reply
  xxxcharr
  11 februari 2013 at 16:47

  Dit klinkt als een top product!
  Voor je handen en nagels, hoe fijn :D
  Mooie foto’s!

 • Reply
  Mariska
  12 februari 2013 at 12:18

  Deze heb ik zelf ook en ook wel gebruikt, heerlijk is die.

 • Laat een reactie achter