Search
Close this search box.

Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipstick

 photo Oilip4_zps9bec74c3.png

Een lipstick die een subtiele kleur afgeeft, voor glanzende lippen zorgt er ook nog eens voor volume zorgt? Dan zit je met de Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipstick helemaal goed. De nieuwe lipsticks verzorgen de lippen perfect en staan ook nog eens geweldig bij een zomers tintje!

 photo Oilip_zps39d6d806.png

Er komen 10 nieuwe lipsticks aan in prachtige zomerse kleuren. De lipsticks zijn verrijkt met moisturisers en een tri-peptide voor het extra verzorgen en hydrateren van de lippen. Wel zo handig in de zomer met de uitdrogende zon.

 photo Oilip1_zps7672a30b.png

 photo Oilip2_zps501aa5b3.png

 photo Oilip3_zps95acd55b.png

 photo Oilip4_zps9bec74c3.png

In eerste instantie dacht ik dat de lipsticks veel kleur afgaven, maar dat was dus niet zo. Ze geven een hele mooie subtiele kleur af, waardoor ik er eigenlijk helemaal verliefd op ben geworden. Want ik heb het niet zo op hele dekkende kleuren, doe mij maar een subtiel tintje. Mocht jij ook zo denken als mij, dan zijn deze lipsticks zeker wat voor jou! De lipsticks blijven desondanks door de zachte structuur prima op mijn lippen zitten. Na een flinke hap moet je hem wel eventjes bijwerken, maar een tussendoortje en wat te drinken overleeft hij zeker. Hij belooft 8 uur te blijven zitten, maar dat haalt hij niet.

 photo Oilip5_zps9d7690c1.png

 photo Oilip6_zps764e91c2.png

Cherry Cashmera

 photo Oilip7_zpse30a87c4.png

Whispy Prune

 photo Oilip8_zpsfa4cc33b.png

Coral Shell

 photo Oilip9_zpsc025eeef.png

Satin Plum

 photo Oilip10_zps4a859995.png

Nude Slik

 photo Oilip11_zps9a16427d.png

Red Organza

 photo Oilip12_zpsbcc18a5d.png

Chiffon Rose

 photo Oilip13_zps83f507ef.png

Pink Lace

 photo Oilip14_zpse19703bd.png

Scarlet Veil

 photo Oilip15_zpsb05c485f.png

Orchid Taffeta

De Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipstick is te koop bij hun webshop voor € 18,00 maar ze zijn nu in de aanbieding voor € 11,99 een leuke aanbiedingsprijs dus! Ik ben fan van deze lipsticks en ga ze zeker vaak dragen!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

35 reacties

    1. Hai Beautyjuf, als je de lipsticks wat meer wilt laten spreken dan kun je vaker met de lipstick over je lippen heen (je kunt het zeg maar in laagjes aanbrengen) en als je wilt dat het nog langer blijft zitten dan kun je eerst primer op je lippen aanbrengen. De lipstick smelt als het ware op je lippen zodat je een mooie finish krijgt!

      Ik ben zelf helemaal verslaafd aan de voluptuous lipsticks!

  1. Had nog nooit eerder gehoord van dit merk, maar de lipsticks zien er erg goed uit! Mooie verpakkig en kleurtjes (vooral van coral shell ben ik fan).

  2. Ahhh, mooie swatches! Ik ben erg fan van dit merk én heb zo af en toe er ook een beauty avond van, dus altijd weer dingetjes uitproberen, yeah! De kleurtjes zien er fijn uit én ook heel subtiel, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *