Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Oriflame Giodani Gold Intense Shine Nail Lacquer

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer_zpsa6zc4aln.png

Wellicht zegt het merk Giodani Gold jullie niet zo heel veel, maar dit is het luxere segment van Oriflame. En het merk Oriflame kennen jullie vast allemaal wel. Wat jammer is, is dat Oriflame nog steeds het thuis party beeld heeft terwijl het tegenwoordig echt prachtige producten heeft met een fantastische kwaliteit. Vandaag laat ik jullie deze 8 luxe lakken zien met een klassieke uitstraling.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer2_zps9x3xdfn5.png

Wisten jullie dat de Oriflame’s Giordani Gold lijn al 40 jaar staat voor schoonheid en luxe, met prestigieuze producten voor de vrouw die weet wat ze wil. Maar nu is het tijd sommige samenstellingen en verpakkingen van deze stijlvolle make-up lijn volledig te vernieuwen. Nu ziet het er nog mooier en luxer uit, ik vind het een prachtige verbetering.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer3_zpsjz6xwqbn.png

Oriflame komt met 8 nieuwe Giodani Gold lakken die een prachtige glans beloven. De formule van deze lakken droogt snel, houdt lang en is verrijkt met rozenbottelolie om de nagels te verzorgen. Het brede kwastje zorgt voor een snel, nauwkeurig en perfect resultaat bij het lakken. Ik vind de kleurkeuze eigenlijk wel bij het merk en imago passen. Het zijn vrij klassieke en standaard kleuren, niet heel erg boeiend, maar het klopt wel met het merk en de uitstraling.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer4_zpshfi7kqhe.png

Het brede kwastje lakt heel prettig en je maakt een mooie boog aan de onderkant door het gebogen borsteltje. De lak heeft een prima structuur die niet te dun of te dik is en werkt prettig. Al met al is het echt een fijne lak om mee te werken en droogt ook snel! Laten we gaan kijken naar de swatches.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer8_zpshmpjpmyd.png

Soft Pink

Een hele softe kleur roze inderdaad, deze moet een beetje het French Manicure effect geven. Een mooi subtiel effect met twee laagjes.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer5_zps6fv5jj91.png

Bianca Nude

Een bijna witte kleur, maar neigt toch meer naar crème. Dekt net niet met twee laagjes maar ziet er wel chique uit!

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer6_zpsx4niksa4.png

Tea Rose

Een prachtige nude kleur die perfect bij mijn huidskleur past, dekt met slechts één laagje.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer7_zpsc1rquiz0.png

Gentle Lilac

Het is dat er paars bij staat, echt paars vind ik hem niet. Een mooie mix tussen paars en nude, dekt ook perfect met één laagje.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer9_zpsfg1rn2fv.png

Pink Carat

Pink? Meer oranje zal Oriflame bedoelen, een schitterende lak voor Koningsdag met een gouden shimmer. Dekt met twee lagen.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer10_zpseffmntnl.png

Tempting Violet

Mijn favoriet, een mooie knallende paarse kleur, ideaal voor de lente. Dekt met één laag.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer11_zpsl3w7yhai.png

Passionate Red

Klassiek rood, kan natuurlijk niet missen. Dekt met twee lagen.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer12_zpsq5wiggai.png

Noble Burgundy

Naast het klassieke rood kan deze intense en mysterieuze rood niet ontbreken Een mooie lak maar vind het jammer dat hij net niet dekt met twee lagen.

 photo Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer1_zps7vps2qak.png

Ik vind de Oriflame Giodani Gold Intense Shine Nail Lacquer lakken erg mooi en maken hun beloftes na, ze hebben een prachtige glans en drogen snel. De houdbaarheid is niet bijzonder, hij gaat bij mij gewoon drie dagen mee. Maar daar doet het merk ook geen bijzondere beloftes over. De lakken zijn per stuk te koop voor € 15,00 en daar krijg je 8 ml voor, wel wat aan de dure kant. Maar nu zijn ze in de aanbieding voor € 9,99. De producten worden verkocht via de webshop van Oriflame op hun website.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Daar zitten zeker wel een aantal mooie kleurtjes tussen. Ook vooral Gentle Lilac vind ik erg mooi, die lila kleur. Heb nog nooit een product van Oriflame geprobeerd… want het heeft nog altijd dat huis aan huis verkoop gevoel bij mij, maar dat wordt zo langzaam maar zeker, na al die mooie producten die ik in de afgelopen tijd zie, toch wel minder te worden. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *