Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oriflame Aimi Collection Fine Fragance Mists

 photo Ami_zps894f0b1d.png

Lekker ruiken en verkoelen is natuurlijk heerlijk in de zomer. Dat kan je natuurlijk heel makkelijk doen met een body mist, een heerlijke verkoelende spray waarmee je ook nog eens een lekker geurtje krijgt. Oriflame brengt frisheid samen met de heerlijke geuren uit Japan in een lekkere body mist.

 photo Ami2_zpsaf6b5a73.png

Japan is een door velen een gekoesterde vakantiebestemming, waar heerlijke frisheid en schoonheid belangrijk is. De Aimi body mists van Oriflame brengen je heel gemakkelijk op deze bestemming door heel makkelijk even wat op je huid te spuiten. De geuren zijn heerlijk, je bevind je meteen in het oosten.

 photo Ami4_zps2078cb1b.png

De Oriflame Whispering Breeze is een heerlijke groene geur op de basis van de geurnoten jasmijn, wilde roos en witte houtsoorten. Heavenly Blossom is gebasseerd op kersenbloesem, bloementhee en een warm basisakkoord van sandelhout. De laatste Mystic Cares heeft de geurnoten pioenroos met karamelthee en een vleugje gember met agarhout.

 photo Ami3_zps23857bf6.png

Ook kun je de body mists met je andere make-up bewaren in dit ontzettend leuke toilettasje dat ook nog eens een koeltas is. Wil je dus je body mists lekker koud hebben, leg ze dan eventjes in de koelkast en in dit tasje blijven ze dan lekker koel.

 photo Ami5_zps7bf94fea.png

Zelf ben ik erg blij met de body mists, ik gebruik ze bijna elke dag voor mijn armen. Ze plakken niet, trekken snel in, laten geen vieze laag achter en ruiken echt heerlijk. Mijn persoonlijke favoriet is Mystic Cares die heerlijk kruidig ruikt.

De Oriflame Aimi Collection Fine Fragance Mists kosten € 14,00 per stuk en het toilettasje € 13,00. De producten zijn online te koop in de webshop van Oriflame.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Het is alleen mogelijk om iets te bestellen op deze site als je ‘beautylid’ bent.. of als je saloneigenaar bent. Ik kan helaas niet lid worden. Daar moeten zij contact voor opnemen met mij. Als een soort intake. Erg jammer! Ik wou net het tasje gaan bestellen namelijk, vind ‘m echt supergaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *