Search
Close this search box.

Organix Moroccan Argan Oil Shampoo en Conditioner

Kennen jullie het merk Organix al? Eerst zegde het me niks, maar toen ik de verpakkingen zag kwam het me bekend voor. Deze unieke verpakking had ik namelijk een keer bij de Kruidvat zien staan. Ik was altijd al benieuwd naar dit merk, want het ziet er zo leuk uit! Organix is een natuurlijk merk zonder sulfaten en parabenen. Deze lijn is speciaal verrijkt met argan olie, ik ben benieuwd!

Arganolie zit vol met vitamine E en antioxidanten, wat heel erg goed voor je haar is, want het herstelt je huid- en haarcellen. Daarom gebruiken veel verzorgingsmerken het tegenwoordig in hun producten en nu ook Organix. Maar naast de arganolie zitten er ook nog veel meer pure ingredienten in die je haar tot in de puntjes goed verzorgen. De shampoo en conditioner verbeteren de vochtbalans in het haar maar beschermen het ook tegen de hitte en uitdroging van bijvoorbeeld het föhnen van je haar.

Ik vind de verpakkingen zo ontzettend leuk! Er staat zulke leuke tekst op, het doet me een beetje aan Philosophy denken, maar dan toch weer anders.

Ingrediënten van de shampoo, de shampoo zit vol met verzorgende ingrediënten! En dat voel je zeker terug aan je haar, mijn haar is nog nooit zo zacht geweest door alleen een shampoo en conditioner te gebruiken. En er zit geen SLS in!

Ook de conditioner ziet er heerlijk uit qua ingrediënten!

Echt ik ben helemaal fan van deze shampoo en conditioner. Maar onder de douche was ik in het begin wel een beetje huiverig. Ze hebben echt een hele gel achtige structuur en de conditioner voelt aan als een gewone shampoo. Ook werd onder de douche mijn haar niet echt zacht van de conditioner en schuimde de shampoo maar minimaal. Maar toen mijn haar eenmaal opgedroogd was voelde het echt zo heerlijk aan, en mijn haar valt ook meteen goed!

Organix kan je onder andere kopen bij de grotere drogisterijen en online. De shampoo en conditioner kosten € 11,99 per stuk maar dan krijg je wel een grote fles van 385 ml!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

 1. Mmm deze lijken me zo heerlijk! Denk dat ze echt goed je haar voeden, daar staat maroccan oil wel om bekend, en ik krijg er gelijk een hammam gevoel bij haha! Vind ze wel prijzig maar dan krijg je inderdaad wel heel veel!

 2. Deze heb ik toen eens gekocht in dit formaat bij onze plaatselijke drogist. Heb ze maar een keer gebruikt nog, maar lijken me wel fijne producten. Ik ga ze zeker gebruiken.

 3. wat een mooie verpakking inerdaad! Wel jammer dat er siliconen in de conditioner zitten, die krijg je er namelijk moeilijk uit met een shampoo waar geen sls in zit. Wat uiteindelijk resulteert in slap haar.. De shampoo wil ik wel eens uitproberen.

  (budgettip: Als je een goedkope shampoo zoekt zonder sls, de baby shampoo van etos eigen merk;) werkt perfect )

 4. Ik zit me af te vragen, vroeger (1994 ofzo) had je ook een organix shampoo lijn maar de zag er heel anders ut. Ik weet wel dat ik toen helemaal weg was van die shampoo en deze lijkt me ook weer erg fijn. ik kan er niks over vinden maar misschien is het wel dezelfde.

 5. Ik vind het zelf nooit fijn als mijn haar niet zacht aanvoelt na het gebruik van de producten. Gelukkig kwam het helemaal goed toen je haar opgedroogd was!

 6. Wat een leuke flesjes.
  Oeh in het begin wat je zei over gel structuur en niet een echte werking dacht ik… hmm eventjes kijken of het wat is
  Maar als je erna echt verschil merkt, top!
  Ik ga eens kijken naar deze producten.

 7. Ik heb de penetrating oil hiervan gekocht,bescherming tegen fohnen etc. Ik wil ook graag producten zonder SLS, maar ook zonder (waterproof) siliconen. Die was je er zonder SLS nl niet goed uit, waardoor je build up krijgt en zwaarder haar. Ik was dus nogal teleurgesteld omdat in dit product WEL dat soort siliconen zit! Met mijn fijne haar is dat geen aanrader. Ik had het online besteld en heb niet voldoende naar de ingredienten gezocht : (
  Jammer, want verder is het een heerlijk ruikend product wat geen vet haar oplevert..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *