Oral B 3D White tandpasta

Wie wil nou niet een mooie glimlach met prachtige witte tanden? Iedereen toch, alleen jammer dat je dat meestal niet uit jezelf hebt. Er moet dus iets aan gedaan worden! Tegenwoordig heb je allemaal manieren om je tanden te laten bleken, maar daar hangt meestal nog al een prijskaartje aan. De nieuwe tandpasta van Oral B belooft wittere tanden in 14 dagen en dat ga ik voor jullie testen!

De tube zit in een mooie glimmende doos wat meteen al een eye catcher is. De tube zelf is nogal saai, vandaar misschien dat er zo een mooie doos omheen zit. Maar de tube zelf is dan wel weer fijn met een brede dop dat hij makkelijk kan blijven staan. In de tube zelf zit 75 ml wat een normale inhoud is voor een tandpasta.

Een paar handige weetjes over de tandpasta. Hij verwijdert vlekken aan de oppervlakes, heeft een zachte schuimende formule die de voor en achterzijde van je tanden witter maakt. Bij regelmatig poetsen helpt het tegen gaatjes, tandsteen en een frisse adem.

Ik heb de Glamour variant en dat is een fluoride tandpasta. Er schijnen nog andere soorten te zijn maar die heb ik niet gezien in de winkel.

De tandpasta is wit en heeft paarse strepen. Hij heeft een lichte mint smaak en vind hem erg fijn hij is erg subtiel dus je hebt geen sterke mintsmaak in je mond, waar ik totaal niet van hou. Na het poetsen voelen mijn tanden heerlijk schoon en glad aan en heb ik geen stroef gevoel meer in mijn mond van tandplak en andere rotzooi.

Ik gebruik de tandpasta nu 4 dagen en over 2 weken zal ik weer een artikel online zetten of mijn tanden nou echt witter zijn geworden, want Oral B is in mijn ogen echt een goede tandpasta dus ik ben erg benieuwd of ze hun beloftes waar maken!

Wat is jullie ervaring met whitening tandpasta?

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Paola
  23 juli 2011 at 07:59

  Ik heb er geen goede ervaring mee.. Je ziet gewoon geen verschil!

 • Reply
  Romy
  23 juli 2011 at 09:42

  Deze hebben wij ook, alleen dan en andere variant inderdaad. Geen flauw idee welke. Ik weet ook nog niet of hij werkt eigenlijk :lol:

 • Reply
  Yvonne
  23 juli 2011 at 10:51

  Ik gebruik nu de withning tandpasta van Prodent, maar als deze goed werkt ga ik deze kopen :)

 • Reply
  Joany
  23 juli 2011 at 11:22

  Ik heb gevoelige tanden dus ik weet niet of deze tandpasta echt geschikt is voor mij. Liever gebruik ik Sensodyne.

 • Reply
  Miranda
  23 juli 2011 at 12:49

  Ik ben wel erg benieuwd of het ook echt werkt..

 • Reply
  nono
  23 juli 2011 at 13:13

  wat zijn de ingredienten? Want dan zie je gelijk of het kan werken of niet.

 • Reply
  Elien
  23 juli 2011 at 13:58

  ik wil ‘m ook gaan kopen..
  ben benieuwd wat jij ervan vind!

 • Reply
  Joyce
  23 juli 2011 at 14:43

  Ik ben erg benieuwd :)

 • Reply
  Silva
  23 juli 2011 at 16:29

  Ik ben benieuwd of het werkt!

 • Reply
  Femke
  23 juli 2011 at 21:01

  ik ben benieuwd! zou je voor en na foto´s willen plaatsen?

 • Reply
  Marijke
  23 juli 2011 at 21:02

  Ik ben hem nu ook aan het gebruiken. Ik merk al een beetje verschil! :-)

 • Reply
  Nicole
  24 juli 2011 at 18:36

  ben benieuwd of het werkt :)
  wittere tanden wil ik iig wel, dus als het werkt ga ik hem zeker halen!

 • Reply
  jan h.
  26 juli 2011 at 22:38

  ik ben ook benieuwd

 • Reply
  samantha
  5 augustus 2011 at 17:36

  haha ben deze tandpasta sinds gisteren ook aan het testen. ben benieuwd naar jou resultaten

 • Reply
  Nice smile
  10 augustus 2011 at 13:11

  Ben hem ook aan het uitproberen… Ik zie wel een verschil maar niet zo’n heel groot verschil :roll: :S

 • Reply
  lisa
  17 augustus 2011 at 22:06

  Ik studeer mondzorgkunde in Utrecht en ik wil een ‘ tip’ geven. Misschien is hij al bekend maar dan alsnog bij deze. Wanneer je bleekt of wittere tanden wil hebben door whitening tandpasta moet je proberen om eten of drinken te vermijden waar je donkere tanden van krijgt zoals drop, thee, koffie. wanneer je dit namelijk vaak eet of drinkt krijg je hier aanslag van en deze krijg je niet weg met poetsen, ook niet met whitening tandpasta.
  je kan ook snel iets wittere tanden krijgen door even aan de tandarts te vragen of hij te tanden wil polijsten

 • Reply
  As
  15 oktober 2011 at 20:16

  Hoe is het hiermee afgelopen..?

 • Reply
  loveyou
  19 oktober 2011 at 12:46

  ik gebruik het al een mand en mijn tanden die zijn het zelfde gebleven allemaal een leugen zo als elke artikel

 • Reply
  Petruschka
  21 november 2011 at 23:46

  Ik gebruik het nu 1 week en zie duidelijk al verschil…:)))

 • Reply
  elly v d broek
  11 maart 2014 at 23:41

  ik zie ook verschil ,mijn tanden zijn echt witter geworden en glimmen meer door deze tandpasta , dacht eerst ook zal wel ,maar is echt zo..blij van .

 • Laat een reactie achter