Zoek
Sluit dit zoekvak.

Optimel Puur

 photo Optimel2_zps7b3afd59.png

Advertorial – Puur en clean eten is tegenwoordig helemaal hip. Het kan ook niet anders dat merken hier op gaan inspelen naar de consument, want er is behoefte aan! Optimel luistert heel goed naar de trends op dit gebied en besloot met Optimel Puur te komen. Een pure drinkyoghurt zonder vetten, zoetstoffen en suikers! Helemaal puur en op de wensen van clean eten gericht!

 photo Optimel1_zps38084a82.png

Het unieke aan Optimel Puur is dat er alleen gebruik wordt gemaakt van de zoetheid die van nature in fruit en melk aanwezig is. Dus zonder zoetstoffen of toegevoegde suiker. Van de melk maken we magere yoghurt, en samen met vruchtensap en natuurlijk aroma vormen dit de enige ingrediënten van Optimel Puur. En op dit moment is het de enige yoghurtdrink die deze gezonde eigenschappen heeft!

 photo Optimel4_zps793d475a.png

Optimel Puur is de helft minder zoet dan de bekende Optimel drinkyoghurts. Beide varianten bevatten het goede van zuivel zoals calcium, eiwit en vitaminen B2 en B12. Optimel Puur bevat net als de bestaande Optimel drinks 32 kcal per 100 ml. Dat is gemiddeld 50% minder calorieën dan andere dagverse zuiveldranken. Optimel Puur heeft een frisse pure zuivelsmaak met een vleugje fruit.

 photo Optimel3_zpsf96613a9.png

De drinkyoghurt bestaat maar uit een paar ingrediënten: magere yoghurt, natuurlijk aroma en vruchtensap. Wat er vooral niet in zit is vet, zoetstoffen en toegevoegd suiker. Helemaal verantwoordelijk dus en heerlijk om te drinken.

 photo Optimel_zps31c6bb96.png

Maar waar smaakt het dan naar? Vroeger kreeg ik van mijn moeder altijd karnemelk met ranja en toen ik van mijn glaasje Optimel Puur met bosvruchten nipte dacht ik hier meteen aan. Het smaakt dus heel subtiel naar fruit maar wel heerlijk puur en eerlijk. Echt het vroegere gevoel van karnemelk met ranja, alleen dan natuurlijk een stuk gezonder omdat er geen suiker en zoetstoffen in zitten.

 photo 3pakkenOptimel_zps349c7ec1.jpg

Optimel Puur is voor € 1,45 verkrijgbaar in drie smaken: bosvruchten, perzik en citrus. De nieuwe drinkyoghurt ligt vanaf 8 juli in vrijwel alle supermarkten van Nederland. Wil je meer informatie over deze pure producten van Optimel, ga dan even naar hun website.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Deze lijkt me echt heerlijk! Ik ben sowieso wel optimel gek maar doordat ze nu ook zonder onnatuurlijke zoetstoffen werken vind ik het beter passen binnen mijn leefstijl van nu :)

  2. Ik drink nooit zuivelproducten maar het klinkt wel goed. Je hebt in dit artikel trouwens een keer ‘verantwoordelijk’ gebruikt, maar dat moet ‘verantwoord’ zijn. Is heel wat anders ^^

  3. Puur? Hoe halen ze het vet uit de yoghurt? “Natuurlijke aroma’s ” wat is dat voor iets vaags?
    5% vruchtensap, waarvan 4% appelsap en 1% sap van het smaakje wat op de verpakking staat. En dat voor 1,45 per liter. Geloof toch dat ik liever voor biologisch ga in plaats van “puur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *