Search
Close this search box.

Oproep: verhalen van vrouwen voor vrouwen

Oproep: verhalen van vrouwen voor vrouwen

Een paar jaar geleden had ik een rubriek op de site waar lezeressen hun verhaal deden, Personal Story heette het. Het was een ontzettend populaire rubriek die vaak bekeken werd en waar hele mooie verhalen aan bod kwamen. Af en toe krijg ik wel weer eens de vraag of deze rubriek terug komt en dat lijkt me mooi iets, alleen dan iets anders in elkaar gezet, namelijk verhalen van vrouwen voor vrouwen.

Fotografie: Ilse Stronks Fotografie

Op mijn blog probeer ik zo eerlijk en open mogelijk over het leven te zijn. Ik vertel over dingen die mijn dwars zitten, over het gevecht met mijn assertiviteit en faalangst, het hebben van een burn-out maar ook de positieve dingen. Ik denk dat veel van dit soort verhalen herkenbaar zijn voor veel vrouwen, of juist helemaal niet omdat je totaal anders in het leven staat. Ik laat altijd mijn kant van het verhaal horen, maar het leek mij leuk de kant van het verhaal van lezeressen te horen.

Oproep: verhalen van vrouwen voor vrouwen

Heb jij een persoonlijk verhaal, deel hem!

Ik ben dus opzoek naar persoonlijke, misschien wel inspirerende of openbarende verhalen. Ben je bijvoorbeeld zelfverzekerder geworden, heb je iets overwonnen, zit je overspannen thuis, ben je een gestructureerde planner, hoe is het om single te zijn of heb je een kinderwens die niet in vervulling wil gaan en wil je hier je verhaal doen? Dan zoek ik jouw verhaal (dat mag natuurlijk ook anoniem). Mijn blog is een platform waar elke maand 80.000 vrouwen komen en heeft een fijne sfeer (al zeg ik het zelf) en heb ik mijzelf ook altijd prettig gevoeld om mijn verhaal te delen.

Heb jij een persoonlijk verhaal waar andere vrouwen wellicht wat aan hebben en wil je jouw verhaal delen? Mail deze dan naar info [at] byaranka.nl onder vermelding van persoonlijk verhaal. Ik weet niet of er animo voor is, maar dat zullen we zien in de aanmeldingen. Ik blijf in ieder geval doorgaan met het delen van mijn ervaringen, struggels en soms ook openbaringen in het leven en ik hoop dat ik daar over een tijdje ook jullie verhalen aan toe kan voegen!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

2 reacties

  1. Leuk dat je dit weer gaat doen! Een paar jaar geleden heb ik ook op je blog gestaan toen ik schreef over mijn tijd dat ik overspannen was. Ik denk dat je inderdaad veel mensen kan helpen hiermee :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *