OPI’s Limited Edition Embrace the Power of Hue

OPI Hue1 1

Je bent helemaal klaar voor de zomer met de levendige kleuren van de OPI’s Power of Hue-collectie! Deze 12 limited edition glinsterende tinten zijn geïnspireerd door de kracht van kleur. Als statement of op je humeur; kleur heeft en geeft betekenis. Power of Hue bevat een palet van mood-boosting, warme en coole kleuren om lichaam en geest te activeren en te stimuleren. Uit jezelf deze zomer met een regenboog aan 12 vrolijke kleuren.

OPI Hue2 1

OPI Embrace the Power of Hue

Gedurfde, heldere tonen van fuchsia, turkoois en violet beuren je op, terwijl snoepkleurig roze, lila en hemelsblauw euforische gevoelens oproepen die lijken op een sugar rush. Veelzijdige, aanpasbare rijke rosé en neutraal glinsterende tinten balanceren feel-good tinten van citrusachtig oranje, levendig geel, limoengroen en felroze die elke look zullen animeren.

OPI Hue3 1

“Deze zomer domineren vier kleuren de nageltrends: fuchsia, oranje, lila en blauw”, aldus OPI Global Director of Color Collections Jill Bartoshevich. “Fuchsia heeft een intensiteit die kracht geeft, dus het is geen verrassing dat Pink Big – een gewaagde, glanzende fuchsia – de heldentint van het seizoen is. Oranje is een opbeurende, genderneutrale kleur, terwijl lila een speels, eigentijds paars is. Blauw is koel en verfrissend. Met deze collectie kunnen consumenten technicolor in hun manicure en pedicure injecteren met een spectrum van glinsterende regenboogtinten, ideaal voor zelfexpressie.”

OPI Hue4 1
OPI Hue

Verkrijgbaarheid OPI Power Of Hue collectie

Power of Hue-collectie bestaat uit 12 kleuren die verkrijgbaar zijn vanaf 16 mei 2022 in nagellak (€15,95), Infinite Shine (€19,95) en bij de OPI Beauty Professional ook in GelColor.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  chucky1012
  17 mei 2022 at 16:00

  Je zou ze allemaal wel wel willen…..

  Xoxo

 • Reply
  kelly
  17 mei 2022 at 18:23

  Wat een prachtige kleuren! :)

 • Reply
  Chinyere
  8 juli 2022 at 09:32

  Best and trendy design hand bags for girls is offer by Chinyere so visit and shop now. They are best and cost-effective visit and shop now.

 • Laat een reactie achter