Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPI Who The Shrek Are You

Het is weer zomer dus tijd voor fel gekleurde nagels, waar ik echt van hou. Tijd dus om de OPI Who The Shrek Are You uit de kast te halen en weer op mijn nagels te smeren. Het is een gewaagde kleur, maar ik vind hem echt helemaal geweldig, het gevoel van de zomer op mijn nagels! Jammer genoeg is hij niet meer te koop, maar ik wou hem toch eventjes aan jullie laten zien!

Het is een heerlijk fel groen kleurtje, echt de kleur van Shrek, want deze nagellak komt ook uit de collectie van Shrek die vorig jaar te koop was. Zoals ik al zei is hij dus niet meer te koop, alleen een vriendin van mij heeft hem ook maar die doet hem weg omdat ze hem te fel voor zichzelf vind, mocht je hem willen hebben dan moet je eventjes hier klikken voor een linkje naar Martkplaats.

De lak dekt in 2 laagjes en blijft lang zitten en heeft een erg fijn kwastje wat we altijd gewend zijn van OPI. Gewoon een perfect zomer nagellakje dus die ook nog eens lang blijft zitten en makkelijk lakt.

Wat vinden jullie van fel gekleurde nagels?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Naar mijn weten is dit kleurtje bij verschillende internetwinkels nog wel te koop. Ik vind het wel een leuk kleurtje, maar zou het niet zo snel zelf dragen

  2. Ik vind het echt zo’n lelijke kleur! :x
    Maar ik hou wel van felle kleurtjes op de nagels; maar dan roze of zo.
    En niet dit Shrek-groen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *