OPI Washington DC Collection

OPI Washington DC Collection

Ik ben gek op de lakken van OPI, vroeger toen ik net met make-up begon wilde ik eigenlijk alleen maar OPI lakken hebben want dat was voor mij dé betaalbare beauty luxe. Je snapt dus wel dat OPI een speciale plek in mijn beautyhart heeft en ik gewoon erg gelukkig word van dit prachtige merk. Helemaal als ze weer eens een fantastische collectie neerzetten zoals deze. Dit is de Washington collectie voor de herfst en winter en ik stel hem je graag voor!

OPI Washington DC Collection

OPI heeft vaak collecties die geïnspireerd zijn op een plaats, streek of land en zo is dit keer Washington aan de beurt. De stad waar alles gebeurt op dit moment en helemaal rondom de presidentsverkiezingen. OPI heeft de collectie geïnspireerd op de kleurrijke presidentskandidaten. Nou moet ik zeggen dat ik daar niet veel mee heb, maar wel met deze fantastische kleuren uit de collectie.

OPI Washington DC Collection

In totaal zijn er 12 verschillende nieuwe kleuren met 3 daarvan die je in een minipack kan vinden. De kleuren als ik ze hier zo voor me zie liggen moet ik meteen aan de herst en winter denken. Ik hou nu nog liever even de zomer aan, maar deze kleuren zijn echt perfect voor het komende seizoen. De lakken doen het natuurlijk weer fantastisch en de kwaliteit is gewoon erg goed. Wel moet ik erbij zeggen dat ik ze iets wateriger vind dan normaal. Maar uiteindelijk heeft dat geen effect op de dekking.

OPI Washington DC Collection

Naast de 12 gewone kleuren vind je nog drie van deze kleuren in een leuk mini pack. De volgende kleuren vind je in dit setje dat je voor € 17,95 kan kopen met drie lakken van 3.75 ml: Kerry Blossom, Liv In The Gray en Inside the Isabelletway. Laten we dan nu naar de swatches gaan kijken, iedere lak heeft twee lagen aangebracht.

OPI Washington DC Collection

Kerry Blossom

Een mooie dieppaarse kleur wat ik nou echt een kleur voor de herfst vind, ik vind hem fantasisch!

OPI Washington DC Collection

Inside The Isabelletway

Op het eerste gezicht vind ik bruine kleuren nooit zo mooi, maar op de nagels vind ik ze dan uiteindelijk super gaaf, zo ook bij deze.

OPI Washington DC Collection

“Liv” In The Gray

Een soort van grijze kleur met een groene gloed is dit. Ik vind hem heel erg mooi en chique overkomen, zeker niet standaard.

OPI Washington DC Collection

Pale to the Chief

Een prachtige nude dekkende kleur die heel fris oogt. Ideaal voor iedere dag!

OPI Washington DC Collection

Never a Dulles Moment

Dit is natuurlijk de knaller van de collectie, een opvallende gele kleur die ook nog eens erg goed dekt, tof!

OPI Washington DC Collection

Madam President

Maar ook dit is een eye-catcher met haar felle roze kleur. Deze zou ook perfect in de lente en zomer gedragen kunnen worden.

OPI Washington DC Collection

CIA = Color is Awesome

In de hersft en winter vind ik het altijd erg leuk donkere en mysterieuze kleuren te dragen, volgens mij voldoet deze daar wel aan!

OPI Washington DC Collection

Stay Off the Lawn!!

Deze lak geeft hetzelfde effect als CIA maar dan met een groene tint, ook heel erg mooi!

OPI Washington DC Collection

Yank My Doodle

Dit is een bijzondere kleur, een bruine kleur met iets van roze of rood er in, een hele mooie aardetint.

OPI Washington DC Collection

OPI by Popular Vote

Een hele mooie roze kleur met een donkere en een wat warmere ondertoon, erg chique!

OPI Washington DC Collection

Squeaker of the House

Alsof je chocolaatjes aan je nagels hebt zitten, dit is een perfect bruine chocolade kleur, krijg er nu al trek van!

OPI Washington DC Collection

What The Female

Klassiek bordeaux, altijd goed.

OPI Washington DC Collection

Suzi – The First Lady Of Nails

En deze kleur is natuurlijk wel heel erg stoer met zijn legerkleur, ik vind hem echt fantastisch, die kom je niet overal tegen!

OPI Washington DC Collection

Volgens mij heb je het al wel door, ik vind de OPI Washington DC collectie helemaal geweldig en de kleuren vind ik echt het einde. De lakken doen goed hun werk en blijven ook nog eens prima zitten voor een normale lak. De OPI Washington DC collectie is vanaf 29 augustus te koop bij onder andere de Douglas en verschillende salons.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  chucky1012
  24 augustus 2016 at 06:07

  Zo een kleurrijke collectie nagellakken ;-)
  Daar hou ik van in de herfst en winter.
  Ik heb nog een paar hele oude van dit merk van vele jaren geleden.
  Mooie foto’s.

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  24 augustus 2016 at 07:14

  Stayof the lawn en suzi vind ik prachtig!! Hele mooie swatches ook weer, Aranka.

 • Reply
  Vanessa
  24 augustus 2016 at 08:01

  Er zitten mooie kleurtjes tussen, al vind ik sommige kleurtjes minder geschikt voor het najaar.

 • Reply
  Nicole
  24 augustus 2016 at 08:22

  Mooie lakjes en mooie foto’s! :)

 • Reply
  Maaike
  24 augustus 2016 at 08:33

  CIA en Suzi vind ik echt te gek! Mooie swatches!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 augustus 2016 at 09:13

  Wat een toffe collectie! Ik heb hem ook ontvangen maar moet hem nog testen. Jouw foto’s zijn veelbelovend :)

 • Reply
  priscilla
  24 augustus 2016 at 09:17

  Wat een heerlijke kleuren! Perfect voor de herfst. Op de gele na vind ik ze allemaal erg mooi.

 • Reply
  Veroniek
  24 augustus 2016 at 09:18

  Prachtige swatches! Ik krijg ineens zin om de hele collectie te kopen ;-)

 • Reply
  Amelie
  24 augustus 2016 at 10:34

  Wat een mooie handen/nagels heb jij!

 • Reply
  rachel
  24 augustus 2016 at 11:25

  hele mooie kleuren weer maar ik zou gelijk als eerste naar de nude grijpen :D love it

 • Reply
  Nicole
  24 augustus 2016 at 13:45

  Ik vind het echt een leuke collectie. Leuk dat er veel verschillende soorten kleurtjes inzitten!

 • Reply
  Froukjelovesmakeup
  24 augustus 2016 at 13:52

  Mooie kleuren zeg :) Heb het minisetje gekocht :)

 • Reply
  femketje
  24 augustus 2016 at 20:03

  die limited kleuren zijn ook erg mooi :D

 • Reply
  Varenka W
  25 augustus 2016 at 04:27

  Suzi is zo mooi :-)

 • Reply
  Mariska
  28 augustus 2016 at 14:47

  Vind de kleuren weer heel erg mooi!

 • Laat een reactie achter