Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPI The Bond Girls Liquid Sand

 photo Liquid2_zps5aa1a197.png

Ik ben helemaal fan van de liquid sand nagellak hype. Ik vind ze bijzonder, speciaal en gewoon super gaaf. Ik draag altijd met plezier de lakjes van OPI met liquid sand effect en ze komen nog met meer uit! OPI komt met een speciale The Bond Girls collectie omdat James Bond 50 jaar bestaat. Deze vier lakjes zijn alle vier prachtige liquid sand lakjes.

 photo Liquid_zpsb89434a2.png

Wat het leuke is, ze zitten in een heel handig mini setje met vier kleurtjes, Jinx, Vesper, Pussy Galore en Solitaire. De mini’s zijn echt mini en hebben een inhoud van 3,75 ml. Maar aan de andere kant vind ik het helemaal niet erg. Ik heb zoveel nagellak dat die potjes nooit opkomen en een kleine verpakking is dan wel net zo handig. De kwastjes zijn eigenlijk bijna hetzelfde als van de gewone flesjes, ze zijn alleen iets kleiner. Gelukkig word het lak gemak er niet minder op, ze lakken nog steeds heerlijk en netjes.

 photo Liquid2_zps5aa1a197.png

Zijn het geen mooie kleurtjes, ik was echt heel erg benieuwd naar het liquid sand effect met deze kleuren.

 photo Liquid4_zps4077f773.png

Vesper, een prachtige paarse kleur met zwarte glitters erin. Ik heb hier twee laagjes aangebracht, maar misschien was een derde wel zo mooi geweest. Hij droogt heel tof op met een zandpatroontje erin.

 photo Liquid5_zps9e80bf03.png

Pussy Galore, dit is misschien wel een hele standaard kleur die elk merk heeft, maar deze is juist extra speciaal door het liquid sand effect. Zo ziet de lak er meteen een stukje stoerder uit.

 photo Liquid6_zps253c3177.png

Solitaire, een sneeuw witte kleur met zilveren glitters. Door het sand effect ziet het er heel speels uit.

 photo Liquid7_zps8e1f114c.png

Jinx, dit is echt mijn favoriet. Vrolijk en lekker veel glitters. Hij heeft twee laagjes nodig om te dekken en droogt het echt prachtig op!

 photo Liquid3_zps0b2f36d7.png

De Bond Girls collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas, Sephora en natuurlijk nagelsalons. Dit super schattige setje kost € 18,95 en voor een los kleurtje van 15 ml betaal je € 14,95. Ik vind dit echt aanrader lakjes want ik vind ze echt super leuk en mooi! Snel naar de winkel dus, want ze zijn maar beperkt verkrijgbaar en op is op helaas.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. prachtig! Ik zag er gister al 1 op instagram. Vooral de rode vind ik erg mooi, en het gevoel van deze lakken als je er met je vingertop overheen gaat….. vind ik zo fijn.

 2. Wat een te gekke lakken!
  Ik vind Pussy galore al een hele mooie kleur maar door dit effect. Onwijs gaaf!
  Ook Jinx is mooi zeg!
  Ik ga die sowieso kopen :D

 3. Ik zag de collectie al in Engeland vorige week. Mijn favoriete bondgirl is Vesper. Maar Pussy Galore heeft toch de mooiste lak!

 4. Ze zijn zo pretty!!!!! Ik ben ook helemaal fan van alle liquid sand lakjes! Ze zijn mooi, lakken goed en blijven verbazingwekkend goed zitten :)

 5. Leuk setje! ik ben benieuwd hoe dit effect er in het echt uit ziet. De roze vind ik vooral leuk eruit zien :)

 6. Woaaaaah, Jinx is echt prachtig! Ik moet zeggen dat de andere kleuren ietwat tegenvallen, maar Jinx maakt toch weer alles goed. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *