Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

Ik hou van OPI, dat weten we allemaal wel. Volgens mij zijn er maar weinig met mij die OPI geen prettig of mooi nagellak merk vinden. Het leuke aan OPI is dat ze zo up-to-date zijn en met de laatste trends meegaan en komen. Speciaal voor de lente komen ze namelijk met hele lieve en schattige kleuren, ook wel Soft Shades genoemd bij OPI. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze collectie Pretty In Pastels heet!

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

De collectie bestaat uit zes verschillende kleuren waarvan ik meteen het ‘lief’ idee krijg. De kleuren zijn divers maar lijken toch ook weer heel erg op elkaar omdat ze zo zacht van kleur zijn. Alle kleuren die je in pastel kunt bedenken zitten er tussen: blauw, groen, geel, roze, crème…

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

De flesjes van OPI zien er weer uit zoals we gewend zijn van het merk met een lekkere grote inhoud. De flesjes van OPI mogen dan wat duurder zijn, de inhoud is er ook naar met 15 ml. Dat zie je niet veel bij andere merken terug.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

Ondanks dat OPI nog niet het afgeronde kwastje heeft vind ik de OPI lakken altijd erg prettig lakken. Het kwastje is plat en vormt zich prima naar de nagel. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik de substantie van deze lijn een stuk dunner vind dan de andere OPI lakken en daarom wel eens te veel gebruik of het per ongeluk in de lijntjes van de nagel en huid trekt. Dat zullen jullie ook wel terug zien op de foto’s.

Voor alle swatches heb ik trouwens twee laagjes gebruikt en geen enkele lak dekt met twee laagjes een derde of misschien wel vierde laag is gewenst. Dat vind ik wel heel erg jammer en tegenvallen van OPI, dat had beter gekund!

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

It’s in the Cloud

Een mooie crème kleur die bijna naar het wit neigt, een beetje gebroken warm wit. Ik vind de kleur heel mooi en fris net even wat vriendelijker dan gewoon wit.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

One Chic Chick

Hier gaat de zon wel van schijnen als je het mij vraagt. Een vrolijk geel lakje! Ik zou bijna mijn vingers willen aflikken.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

Stop I’m Blushing!

Dit is echt een heel zacht kleurtje en je moet even twee keer kijken om te zien dat het toch echt een roze kleur is. Maar hij is wel ontzettend lief.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

It’s A Boy

Dat is het zeker, dit is natuurlijk de perfecte baby blauwe kleur!

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

This Cost Me a Mint

Deze kleur kan natuurlijk niet ontbreken, een aantal jaar geleden was het een grote hype. Nu wat minder, maar mintgroen blijft fantastisch.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

I Am What I Amethyst

Dan als laatst hebben we deze schattige paarse kleur. Ik moet zeggen dat deze het beste dekt van allemaal. Maar alsnog heb je echt drie laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

De OPI lakken blijven gemiddeld zo 4 tot 5 dagen zitten bij mij, maar met een goede top- en base coat kun je het natuurlijk nog langer maken. De OPI Soft Shades Pretty In Pastels liggen vanaf volgende week (11 april) in de winkels, salons en bol.com en kosten € 14,99 per stuk. Ook is er natuurlijk weer een mini set voor € 22,95 met de volgende kleuren: It’s in the Cloud, This Cost Me a Mint, Stop it I’m Blushing! en It’s a Boy!.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Lieve snoep kleurtjes, maar ga liever voor een lakje dat wel in twee laagjes dekt.
    Met een base en top coat ben je anders wel heel lang bezig en vind het geen prettig idee zoveel laagjes lak.
    Wat een mooie foto’s weer zeg…….

  2. Hoi Aranka! Het is een soft shades collectie, dat betekent ook dat ze niet horen te dekken ;) dit is voor de mensen die niet houden van felle en dekkende kleuren!! Misschien handig om dit aan te passen in je artikel?

  3. Ik vind dit echt hele mooie kleurtjes terwijl ik normaal nit zo van de pastel ben. Wat ik wel teleurstellend vind ik dat je dus eigenlijk 3 laagjes nodig hebt voor mooi resultaat. Jammer!

  4. Wat een lieve pasteltinten! Ik ben er helemaal verliefd op :-) Ik vind het merk van OPI erg fijn! Bij mij staat dit merk op nummer 1. Ik ben overigens ook nieuwsgierig naar het merk Zoya. Ik denk dat dat ook een heel fijn en goed merk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *