OPI Soft Shades Pretty In Pastels

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

Ik hou van OPI, dat weten we allemaal wel. Volgens mij zijn er maar weinig met mij die OPI geen prettig of mooi nagellak merk vinden. Het leuke aan OPI is dat ze zo up-to-date zijn en met de laatste trends meegaan en komen. Speciaal voor de lente komen ze namelijk met hele lieve en schattige kleuren, ook wel Soft Shades genoemd bij OPI. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze collectie Pretty In Pastels heet!

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

De collectie bestaat uit zes verschillende kleuren waarvan ik meteen het ‘lief’ idee krijg. De kleuren zijn divers maar lijken toch ook weer heel erg op elkaar omdat ze zo zacht van kleur zijn. Alle kleuren die je in pastel kunt bedenken zitten er tussen: blauw, groen, geel, roze, crème…

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

De flesjes van OPI zien er weer uit zoals we gewend zijn van het merk met een lekkere grote inhoud. De flesjes van OPI mogen dan wat duurder zijn, de inhoud is er ook naar met 15 ml. Dat zie je niet veel bij andere merken terug.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

Ondanks dat OPI nog niet het afgeronde kwastje heeft vind ik de OPI lakken altijd erg prettig lakken. Het kwastje is plat en vormt zich prima naar de nagel. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik de substantie van deze lijn een stuk dunner vind dan de andere OPI lakken en daarom wel eens te veel gebruik of het per ongeluk in de lijntjes van de nagel en huid trekt. Dat zullen jullie ook wel terug zien op de foto’s.

Voor alle swatches heb ik trouwens twee laagjes gebruikt en geen enkele lak dekt met twee laagjes een derde of misschien wel vierde laag is gewenst. Dat vind ik wel heel erg jammer en tegenvallen van OPI, dat had beter gekund!

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

It’s in the Cloud

Een mooie crème kleur die bijna naar het wit neigt, een beetje gebroken warm wit. Ik vind de kleur heel mooi en fris net even wat vriendelijker dan gewoon wit.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

One Chic Chick

Hier gaat de zon wel van schijnen als je het mij vraagt. Een vrolijk geel lakje! Ik zou bijna mijn vingers willen aflikken.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

Stop I’m Blushing!

Dit is echt een heel zacht kleurtje en je moet even twee keer kijken om te zien dat het toch echt een roze kleur is. Maar hij is wel ontzettend lief.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

It’s A Boy

Dat is het zeker, dit is natuurlijk de perfecte baby blauwe kleur!

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

This Cost Me a Mint

Deze kleur kan natuurlijk niet ontbreken, een aantal jaar geleden was het een grote hype. Nu wat minder, maar mintgroen blijft fantastisch.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

I Am What I Amethyst

Dan als laatst hebben we deze schattige paarse kleur. Ik moet zeggen dat deze het beste dekt van allemaal. Maar alsnog heb je echt drie laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen.

OPI Soft Shades Pretty In Pastels

De OPI lakken blijven gemiddeld zo 4 tot 5 dagen zitten bij mij, maar met een goede top- en base coat kun je het natuurlijk nog langer maken. De OPI Soft Shades Pretty In Pastels liggen vanaf volgende week (11 april) in de winkels, salons en bol.com en kosten € 14,99 per stuk. Ook is er natuurlijk weer een mini set voor € 22,95 met de volgende kleuren: It’s in the Cloud, This Cost Me a Mint, Stop it I’m Blushing! en It’s a Boy!.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Varenka W
  6 april 2016 at 09:33

  Lieve snoep kleurtjes, maar ga liever voor een lakje dat wel in twee laagjes dekt.
  Met een base en top coat ben je anders wel heel lang bezig en vind het geen prettig idee zoveel laagjes lak.
  Wat een mooie foto’s weer zeg…….

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  6 april 2016 at 09:44

  Ik vind het stuk voor stuk echt prachtige kleurtjes!

 • Reply
  Jantine
  6 april 2016 at 09:54

  Hoi Aranka! Het is een soft shades collectie, dat betekent ook dat ze niet horen te dekken ;) dit is voor de mensen die niet houden van felle en dekkende kleuren!! Misschien handig om dit aan te passen in je artikel?

 • Reply
  Eline
  6 april 2016 at 10:03

  Wat een ontzettend leuke kleurtjes! Super schattig voor de lente

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  6 april 2016 at 10:31

  Oeh wat een mooie kleurtjes perfect for spring! liefs

 • Reply
  Laura
  6 april 2016 at 10:45

  Hele mooie kleurtjes! Ik hou echt van pastelkleuren dus deze collectie is voor mij echt perfect.

 • Reply
  Mariëlle
  6 april 2016 at 11:10

  Hier word je toch vrolijk van !? Ik vind vooral de laatste drie leuk <3

 • Reply
  Diana
  6 april 2016 at 11:43

  Wauw, super mooie en zachte kleurtjes!

 • Reply
  Denise
  6 april 2016 at 11:45

  Zulke leuke kleurtjes, love it!

 • Reply
  Vanessa
  6 april 2016 at 11:48

  Wat een mooie kleurtjes voor de lente!

 • Reply
  Daily Dee
  6 april 2016 at 11:55

  Die baby blauwe kleur! Prachtig! OPI is idd een heel fijn merk om mee te werken.

 • Reply
  Manon
  6 april 2016 at 11:55

  Wat een mooie lente kleurtjes !

 • Reply
  Marjolein
  6 april 2016 at 12:03

  Jammer dat de dekking wat minder is, vind de kleurtjes wel super schattig!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  6 april 2016 at 14:43

  Wat een prachtige pasteltinten, ideaal voor de lente!

 • Reply
  chucky1012
  6 april 2016 at 15:47

  Zeer mooie kleuren ;-)
  Prachtige foto’s!

 • Reply
  Nienke
  6 april 2016 at 16:02

  Oooh, zo schattig! Echt heerlijke lente kleurtjes.

 • Reply
  Nicole
  6 april 2016 at 16:31

  Ik vind het echt stuk voor stuk hele leuke frisse kleurtjes. Helemaal lente-proof!

 • Reply
  priscilla
  6 april 2016 at 17:25

  Ik vind dit echt een hele mooie collectie. Eindelijk een collectie waarbij alle kleuren geweldig zijn!

 • Reply
  Northflix
  6 april 2016 at 18:40

  Ik vind deze kleurtjes super leuk voor de lente/zomer!

 • Reply
  femketje
  6 april 2016 at 20:22

  echt super lieve kleurtjes :D

 • Reply
  beautifulday4makeup
  6 april 2016 at 22:04

  Ik vind dit zo’n lieve en schattige collectie

 • Reply
  Monica
  6 april 2016 at 22:22

  Ik vind dit echt hele mooie kleurtjes terwijl ik normaal nit zo van de pastel ben. Wat ik wel teleurstellend vind ik dat je dus eigenlijk 3 laagjes nodig hebt voor mooi resultaat. Jammer!

 • Reply
  Beautyjuf
  7 april 2016 at 18:50

  Wat een lieve pasteltinten! Ik ben er helemaal verliefd op :-) Ik vind het merk van OPI erg fijn! Bij mij staat dit merk op nummer 1. Ik ben overigens ook nieuwsgierig naar het merk Zoya. Ik denk dat dat ook een heel fijn en goed merk is.

 • Laat een reactie achter