Search
Close this search box.

OPI Romeo & Joliet

 photo Romeo1_zpsfdd844c0.png

Kun je op slag verliefd worden op een nagellakje? Ja, dat kan! Rood is echt een prachtige kleur, alleen ik ben niet echt van dat standaard rood er moet dus wel iets bijzonders aan zitten. En dat zit helemaal aan deze prachtige klassieke rode nagellak van OPI, een prachtige metalic finish! Ik stel je voor aan Romeo & Joliet!

 photo Romeo_zps7d258f2e.png

Zoals we van OPI gewend zijn lakt de nagellak echt heerlijk en heeft het een perfect kwastje. De nagellak kan ik ongeveer een week dragen met natuurlijk wel hier en daar wat tip-wear, maar geen chips. De nagellak dekt perfect in twee laagjes en droogt snel op.

 photo Romeo3_zpse67d59b0.png

 photo Romeo4_zps57019662.png

 photo Romeo5_zps31182f70.png

Zijn jullie net zo onder de indruk als mij over deze geweldige nagellak? Romeo & Joliet zit in het vaste assortiment van OPI en is onder andere bij de Douglas, Sephora en nagelsalons te koop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

53 reacties

  1. Wat een gave lak zeg! Vroeger was ik nooit zo van deze donkere kleurtjes, maar ik begin ’t de laatste tijd steeds mooier te vinden. Ik vind ‘m echt mooi!

  2. Oeh gaaf kleurtje! ik hou ook niet zo van de standaard rood kleuren. Maar deze is echt super gaaf. Al zou ik deze wel meer in de winter/herfst dragen.

  3. Ik ben er niet echt wild van, maar ik snap wel dat jij ‘m heel mooi vindt. OPI is sowieso een fijn merk!
    Het is in de zin “Zijn jullie net zo onder de indruk als mij over deze geweldige nagellak?” trouwens “als ik”.

  4. Toen ik het flesje zag, was ik niet verkocht. Maar nu ik het resultaat op je nagels zie, ziet het er super leuk uit!!

  5. Wauw jij kan zo mooi en netjes lakken. Vind jouw nagelfoto’s altijd zo perfect en clean! Een van de beste beautybloggers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *