Search
Close this search box.

OPI Peru Collection

OPI Peru Collection

De zomercollecties hebben we allemaal wel gezien en nu komen langzamerhand de herft- en wintercollecties weer tevoorschijn. Voor elk seizoen heeft OPI ene limited edition dat vaak op een plek in de wereld is geïnspireerd. Dit keer is Peru aan de beurt met een prachtige warme collectie.

OPI Peru Collection

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dit najaar bezoekt OPI een van de zeven wereldwonderen voor de Peru collectie. Op de zoektocht naar natuurlijke schoonheid met een bohemian vibe, was er overal inspiratie te vinden; van adembenemende archeologische sites zoals Rainbow Mountain tot de grootse Inca ruïnes van Machu Picchu.

De collectie bestaat uit 12 nieuwe tinten in nagellak, Infinite Shine en GelColor, met kleuren die verwijzen naar aardse, zandlandschappen met mauve ondertonen en ambachtelijke stoffen in levendige kleuren. Verleidelijke dieprood- en bordeauxtinten zijn geïnspireerd door rode zandstranden, kleurrijke historische gebouwen en de Peruaanse vlag.

OPI Peru Collection

Zoals jullie wel weten ben ik altijd fan geweest van de OPI lakken en gebruik ze echt al jaren. De kleuren zijn uniek, ze hebben een prima houdbaarheid voor een normale lak, de structuur werkt prettig en het kwastje is erg fijn omdat hij breder is en een platte onderkant heeft.

OPI Peru Collection Swatches

Voor alle swatches heb ik twee laagjes gebruikt en dan dekken ze perfect, helaas had ik een lakje dubbel gekregen en de paarse kreeg ik niet open dus mis twee kleuren, maar de andere tien zien er ook prachtig uit.

OPI Peru Collection

Lees ook: OPI Grease Collectie

Don’t Toot My Flute

Een hele zachte paarse kleur, ik vind hem heel fris staan!

OPI Peru Collection

Machu Peach-u

Echt een peachkleurtje wil ik het niet noemen, meer nude. Maar mooi is hij zeker wel!

OPI Peru Collection

Seven Wonders Of OPI

Een mix tussen paars en roze, heel mooi!

OPI Peru Collection

Suzi Will Quechua Later!

Net geen barbie roze, maar wel lekker knallend! Perfecte knipoog naar het najaar.

OPI Peru Collection

Lima Tell You About This Color!

Net even wat zoeter is deze kleur dan zijn voorganger, vind deze ook erg mooi.

OPI Peru Collection

Lees ook: OPI Lisbon Collectie

Grandma Kissed a Gaucho

Deze paarse kleur doet me echt denken aan de herfst en de warme kleuren die je dan overal gaat zien.

OPI Peru Collection

Alpaca My Bags

Het is geen grijs en het is geen blauw, maar wel een mooie mix van elkaar. Stoere kleur!

OPI Peru Collection

My Solar Clock Is Ticking

Deze kleur vind ik echt tof, een hele warme rode kleur. Dit zou ik wel de hele herfst kunnen dragen.

OPI Peru Collection

I Love You Just Be-Cusco

Klassiek rood met een warm tintje, heel erg mooi!

OPI Peru Collection

Lees ook: OPI Iceland Collection

Como Se Llama?

Of wil je toch wat dieper rood? Dan zit je met deze kleur aan het goede adres.

OPI Peru Collection

OPI Peru Collection Conclusie

Ik vind de collectie echt ontzettend mooi met perfecte kleuren voor herfst en de winter. OPI heeft weer goed haar best gedaan en desondanks dat de collectie een beetje saai is (in de zin van geen bijzondere effecten of knallende kleuren). De collectie is vanaf 22 augustus te koop en de normale lakken kosten € 14,95 en de Infinite Shine € 18,95. De OPI Peru collectie is onder andere te koop bij Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ohhh wat een prachtige kleuren! Ik ben een echte nagellak liefhebber dus hier gaat mijn hartje sneller van kloppen haha. <3 de kleuren zijn zo leuk. De herfst is ook mijn favoriete seizoen dus ik kijk al uit naar de warmere tinten die dan beschikbaar zijn. <3

  2. Oh wauw wat is dit een mooie collectie, dit zijn echt mijn kleurtjes!
    Al die roze tinten en my solar clock is ticking ziet er ook echt heel mooi uit ?

  3. OPI heeft echt de mooiste nagellakjes! Props voor alle nagelswatches die je hebt gemaakt, dat moet veel werk geweest zijn! Ik vind de kleuren er heel erg mooi uitzien en ze zien er ook uit alsof ze echt fijn lakken. Ik heb nu echt weer zin om weer eens een OPI lakje te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *