OPI New Orleans Collection

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Als OPI weer met een nieuwe collectie komt kan ik echt niet wachten alle kleuren te testen en te dragen. OPI is en blijft mijn favoriete nagellak merk, misschien ook wel omdat ik mijn vroegere nagellak verslaving was begonnen met OPI. Vanaf eind februari ligt de nieuwe OPI New Orleans collectie met 12 prachtige kleuren in de winkels en die laat ik je maar wat graag zien!

Preview: MAC Flamingo Park Collection

De OPI New Orleans collectie bestaat in totaal uit 12 verschillende kleuren. Misschien zijn de kleuren wat standaard als je zo op het eerste gezicht ziet. Maar ik kan je wel vertellen dat ze stuk voor stuk echt prachtig zijn op je nagels. De New Orleans collectie is de voorjaar- en zomercollectie van OPI. Hij ligt vanaf 22 februari in de winkels en zal daar dus nog wel een tijdje te vinden zijn.

Preview: MAC Flamingo Park Collection

De collectie – goh, jullie raden het niet – is geïnspireerd op New Orleans. De collectie wil uitstralen dat je een frisse kijk op de wereld moet hebben en van het leven te genieten. Geniet van je favoriete muziek, dans de sterren van de hemel en ga zo maar door. Een perfecte plek om dat te doen volgens OPI is New Orleans. Daar word je namelijk geraakt door de cultuur, het heerlijke eten, de energieke muziek en de energieke levensstijl. Al deze dingen zijn meegenomen in deze vrolijke collectie.

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Ik vind OPI één van de fijnste lakken die er zijn. Samen met Essie vormen zij zeker mijn grote favoriet. De kwastjes zijn mooi plat en redelijk breed waardoor je er heel makkelijk mee kan lakken. Ook de structuur van de lakken is geweldig. Het loopt niet snel in de randjes, maar is ook zeker niet stroperig. Ik word altijd blij van OPI lakken. Ik laat jullie snel alle swatches zien, ze hebben trouwens allemaal twee laagjes lak.

Preview: MAC Flamingo Park Collection

I Manicure for Beads

Een prachtige paarse kleur die vrijwel meteen dekt. Misschien niet heel vernieuwend, maar wel heel mooi!

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Suzi Nails New Orleans

Suzi doet het altijd goed bij OPI en het is ook altijd een roze kleur. Ik vind het een pareltje!

Preview: MAC Flamingo Park Collection

I’m Sooo Swamped!

Dit is misschien wel de knaller van de collectie. Een prachtige groene kleur! Maar je moet er wel van houden. In het flesje vond ik hem niet zo, maar op mijn nagels geweldig!

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Crawfishin’ for a Compliment

Ik hou van oranje, dat staat voor mij echt voor de lente en zomer. Deze bijna pastel kleur past daar perfect bij!

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Let Me Bayou a Drink

Er zijn altijd liefhebbers voor dit soort subtiele en mooie kleuren. Dekt helaas niet met twee laagjes.

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Show Us Your Tips!

In het flesje vond ik het echt een fantastische kleur, vind het alleen jammer dat hij niet heel goed dekt…

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Spare Me a French Quarter?

Een paarse kleur die heel erg op I Manicure for Beads lijkt, maar deze is wat warmer. Ook heel erg mooi.

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Rich Girls & Po-Boys

Een mooie en niet alledaagse blauwe kleur. Ik vind hem fantastisch.

Preview: MAC Flamingo Park Collection

She’s A Bad Muffuletta

Ik moest wel even lachen om deze leuke naam. Maar ik ga niet alleen van de naam lachen, ook van de kleur. Wat een pareltje!

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Got Myself into a Jam-balaya

Ik krijg echt zin om lekker de dansen in de zonnestralen met deze lak op mijn nagels! Kom maar snel lente en zomer!

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Take a Right on Bourbon

Zelf hou ik niet zo van deze lakken, het is mijn effect niet zo en hou niet van de strepen. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Humidi-Tea

Ik vind dit zelf echt een fantastische kleur, maar je moet er wel van houden. Oud roze met een zilveren shimmer.

Preview: MAC Flamingo Park Collection

Ik vind de OPI New Orleans collectie echt fantastisch met kwalitatieve lakken en mooie kleuren. De New Orleans collectie is vanaf 22 februari te koop bij onder andere de Douglas voor € 14,95 per lak. Natuurlijk is er ook weer een setje met mini’s met de kleuren: Show Us Your Tips, I’m Sooo Swamped, Take a Right on Bourbon en Got Myself Into A Jam-Balaya. Deze is te koop voor € 22,95 en die flesjes bevatten 3,75 ml.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Rena
  30 januari 2016 at 06:51

  Wow! The colors are amazing! My favorite is the blue one :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply
  chucky1012
  30 januari 2016 at 07:01

  Het zijn stuk voor stuk prachtige kleuren ;-)

 • Reply
  sabine ganga
  30 januari 2016 at 08:29

  Ze zijn prachtig.ik denk alleen dat de meeste kleuren 3 laagjes nodig hebben.

  • Reply
   Aranka
   30 januari 2016 at 09:48

   Nee, eigenlijk maar 2! De anderen kunnen het bijna af met 1 laagje!

 • Reply
  Beautyjuf
  30 januari 2016 at 08:59

  Afgelopen week zag ik al een foto van deze collectie op jouw Instagramaccount. Ik kon niet wachten op het artikel, haha! Wat een toffe tinten! I’m Sooo Swamped! vind ik zo’n gave tint! Deze ga ik op mijn wishlist zetten. Evenals nog een paar andere tinten. Dankjewel voor de mooie foto’s en fijne review! Fijne zaterdag!

 • Reply
  Milou
  30 januari 2016 at 09:10

  Ah ik blijf nog altijd groot fan van OPI! Als ik dit zo zie dan word ik weer helemaal enthousiast. Mooie foto’s ook!

 • Reply
  Mariëlle
  30 januari 2016 at 09:57

  Oef die groene is niets voor mij hihi, maar wauw wat zitten er toffe tinten tussen!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  30 januari 2016 at 10:24

  Wat een mooie kleuren!! Prachtige foto’s heb je ook weer gemaakt!

 • Reply
  Marloes
  30 januari 2016 at 10:52

  Stuk voor stuk prachtige lakjes! Je hebt ze ook weer heel mooi geswatched!

 • Reply
  VeerlePlume
  30 januari 2016 at 11:01

  Ooh stuk voor stuk prachtige kleurtjes!

 • Reply
  Kelly
  30 januari 2016 at 11:05

  Ik vind ze echt prachtig!

 • Reply
  Dionne
  30 januari 2016 at 11:32

  Oeh! Er zitten leuke kleurtjes tussen! Die groene is vet!

 • Reply
  Danielle
  30 januari 2016 at 11:42

  Die 2 paarse en die knalblauwe vind ik geweldig! Jammer dat die niet samen in een minisetje zijn te verkrijgen.

 • Reply
  Kelly | lifestyle-boutique.nl
  30 januari 2016 at 12:19

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Gave kleuren in deze collectie

 • Reply
  Varenka W
  30 januari 2016 at 12:52

  Ik vind dit toch wel een bijzondere colectie hoor.
  Sommige kleurtjes zijn inderdaad standaard, maar we houden nu eenmaal van onze klassiekers die het altijd goed doen.
  Hou niet zo van blauw, maar die licht blauwe met glittertjes vind ik wel mooi zeg, zeker omdat hij iets semi transperants heeft naar mijn idee.
  Op die kikker groene na vind ik ze allemaal verder best oké, en zit er zeker wel een paar must have’s tussen.
  Fijn weekend iedereen.

 • Reply
  Mariska
  30 januari 2016 at 13:31

  Vind ze allemaal mooi, behalve de metallic lak en de groene, die twee zijn echt niet mijn ding. Mooie collectie!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  30 januari 2016 at 14:06

  Wauw, wat is deze collectie mooi. Zo veel leuke kleuren

 • Reply
  Kelly
  30 januari 2016 at 14:21

  Wat een prachtige lakjes! Ik krijg heel veel zin in mooi weer hiervan!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  30 januari 2016 at 15:20

  Wat een mooie lakjes en prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik vind GOT MYSELF INTO A JAM-BALAYA heel erg tof!

 • Reply
  femketje
  30 januari 2016 at 20:25

  die groene is zo apart :D gaaf!

 • Reply
  Nicole
  31 januari 2016 at 08:23

  Ik vind dit zo een gave collectie, ik ben echt heel erg enthousiast!

 • Laat een reactie achter