Search
Close this search box.

OPI Nail Envy Colors

 photo OPI Nail Envy_zpsqrsivbrc.png

De OPI Nail Envy is echt een begrip onder het merk OPI. Als je ooit op zoek bent geweest naar een goede nagelverharder, ben je vast wel eens bij de OPI Nail Envy uitgekomen. Omdat de Nail Envy zoveel fans heeft vond OPI het wel eens tijd hier meer mee te doen en bedacht dat veel mensen het graag in combinatie met een gekleurde lak gebruiken. Dus waarom geven we de Nail Envy niet verschillende kleuren? Vanaf nu heeft de Nail Envy dus vier verschillende kleuren!

 photo OPI Nail Envy1_zpsinss848t.png

Om jullie geheugen en op te frissen wat de Nail Envy ook al weer precies is, zal ik dat even uitleggen. OPI omschrijft het product zelf als een super nagelverharder voor extreem zwakke nagels. Bij sterk beschadigde nagels (bijvoorbeeld na het verwijderen van kunstnagels of door nagelbijten) is Nail Envy de perfecte oplossing! Door deze nagelversteviger in kuurvorm te gebruiken, versterkt en herstelt het je nagels binnen 6 weken en bescherm je ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 photo OPI Nail Envy2_zpsx37xipk3.png

Maar nu hebben ze dus een vrolijk kleurtje gekregen, en niet zomaar een kleurtje, ze zijn vanaf nu verkrijgbaar in de 3 populairste OPI classic kleuren. Ook zit er een exclusieve transparante roze kleur bij die tijdelijk te koop zal zijn. Ik laat jullie 2 van de 3 klassieke kleuren zien.

 photo OPI Nail Envy3_zpsmib6n4hr.png

De Nail Envy zit chique verpakt in een doosje met daarop veel informatie. Het doosje geeft ook aan in alle denkbare talen dat het verrijkt is met proteïnen en kalium.

 photo OPI Nail Envy4_zpsyyll5w1g.png

Ingrediënten van de Nail Envy.

 photo OPI Nail Envy6_zps0ugpwljg.png

Ik ontving deze twee prachtige kleuren die me meteen enthousiast maken. Het zijn trouwens alle vier mooie draagbare kleuren voor iedere dag. De potjes lijken op de gewone OPI verpakkingen alleen hier staat natuurlijk duidelijk op aangegeven dat het om een nagel verharder gaat.

 photo OPI Nail Envy7_zpsgcmo4isc.png

Ik heb de kleuren Samoon Sand en Hawaiian Orchid ontvangen. Naast deze twee kleuren zijn er ook nog de Bubble Bath en Pink to Envy kleuren. Ook twee licht roze nude kleuren. Het zijn dus hele natuurlijke en zachte kleuren waar ik van hou.

 photo OPI Nail Envy8_zpsjijnvnsr.png

Maar hoe werkt de Nail Envy dan? Zoals ik al gezegd had werkt het als een soort van kuur die je wel moet bijhouden. Ik zal de stappen even uitleggen.

  • dag 1: breng twee laagjes aan
  • dag 3: breng nog een laagje over de andere twee laagjes heen
  • dag 5: breng weer een laagje aan over de andere lagen
  • dag 7: verwijder alle lagen met nagellak remover en begin weer opnieuw

Dit moet je gedurende 6 weken volhouden en het resultaat moet dan zichtbaar en voelbaar zijn. Van mezelf heb ik al hele harde nagels die vrijwel niet beschadigd zijn dus ik heb geen verschil gemerkt. Maar ik weet dat mensen met zwakkere nagels hier bij zweren.

 photo OPI Nail Envy9_zpsmdgwljzy.png

Samoon Sand

Een prachtige nude kleur die perfect bij mij past. Aangebracht met twee laagjes en blijft toch wel een beetje transparant.

 photo OPI Nail Envy10_zpsru4wvpqn.png

Hawaiian Orchid

Een prachtige oud roze kleur waar ik helemaal verliefd op ben, dekt trouwens wel met twee laagjes. Ook niet geheel onbelangrijk is dat deze lakken snel drogen!

 photo OPI Nail Envy5_zpsqykpqfcw.png

Ik vind het echt een hele leuke toevoeging van OPI. Zelf ben ik geen grootverbruiker nagel verharder, maar ben je dat wel, vind ik het tof dat OPI zijn beste kleuren samenvoegt met zo een top product. De OPI Nail Envy Color is te koop vanaf 25 augustus bij verschillende drogisterijen, salons en online voor € 29,95 wat ik best aan de prijs vind.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Ik zag de lieve kleurtjes net al voorbijkomen op Instagram, maar kon het niet laten om ook eventjes op je blog te spieken. Het klinkt veelbelovend! Al heb ik van mezelf, gelukkig, al sterke nagels. Jeetje, dat prijskaartje! Daar schrik ik een beetje van…

  2. Ja, dit klinkt als de perfecte combi tussen kleur en verharder! Ik wil er absoluut 1 uitproberen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *