Search
Close this search box.

OPI Muppets Most Wanted Collectie

 photo Muppets_zps42bc864a.png

Muppets, die hebben we toch al een keer bij OPI gezien? Dat klopt in 2011 had OPI ook al een samenwerking met The Muppets en dit jaar komt er weer een Muppets geïnspireerde collectie aan! The Most Wanted collectie staat vanaf april in de winkels en ik laat jullie deze vier leuke mini’s uit de collectie zien!

 photo Muppets1_zps174bbfbd.png

 photo Muppets2_zpsdae99e3b.png

 photo Muppets8_zpseaed0bae.png

Hoe leuk is dit kleine setje, ik vind het altijd erg handig dat OPI met mini’s uit komt. Want geef toe, heb jij ooit een heel flesje nagellak opgemaakt? Deze mini’s bevatten maar 3.75 ml in plaats van 15 ml maar zijn wel erg fijn in gebruik. Vaak is het zo dat het lak gemak er niet beter van wordt maar bij deze mini’s is dat niet het geval. Voor je zie je I Love Applause, Chillin’ Like a Villian, Kermit Me To Speak en Miss Piggy’s Big Number.

 photo Muppets4_zps9d6817f0.png

I Love Applause, een lieve roze kleur met twee laagjes. Zoals je ziet is de lak niet geheel dekkend. Maar ik denk dat dat kenmerkend is voor de collectie want alle lakjes dekken niet na twee laagjes. Maar toch vind ik het een mooie roze subtiele lak voor de lente.

 photo Muppets5_zpsaf448f10.png

Chillin’ Like a Villian, een mooie peachy kleur. Eigenlijk hetzelfde verhaal als I Love Applause, een mooie en lieve kleur dat perfect is voor de lente maar helaas net niet helemaal dekkend.

 photo Muppets6_zps216f351c.png

Kermit Me To Speak, een prachtige duochrome nagellak. Elke keer als je er weer naar kijkt heeft hij weer een andere kleur. Hier lijkt hij bruinig, de ene keer paars en dan weer groen, heel bijzonder!

 photo Muppets7_zpsa080f334.png

Miss Piggy’s Big Number is ook een duochrome lakje. Weer niet helemaal dekkend maar wel bijzonder. De ene keer is hij blauw, roze of paars! Gaaf!

 photo Muppets3_zpsd07a46ec.png

Ik vind de kleurtjes en het idee van de duochrome lakken ontzettend leuk, maar ik vind de uitvoerig gewoon erg jammer. De lakjes hebben gewoon geen goede dekking en andere merken laten nu juist zien dat deze kleuren met één laagje kunnen dekken, erg jammer OPI! Maar mocht je niet van echte dekkende lakken houden dan is deze collectie vast en zeker iets voor jou. Maar ik zie gewoon graag een goed dekkende lak op mijn nagels! Mocht je toch enthousiast zijn, de OPI Muppets Most Wanted Collectie ligt vanaf april in de winkels bij onder andere de Douglas. Dit leuke setje kost € 18,95 en een losse lak € 14,95.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Wat een tegenvaller! Ik had van OPI wel wat meer verwacht en al helemaal een goede dekking. Of eigenlijk gehoopt, want de kleuren zijn erg leuk! :)

  2. Wat jammer dat de lakjes niet geheel dekkend zijn. Zou anders verwachten van OPI. Ik vind de blauwe lak het leukst en stoerste van alle vier

  3. Meh, ik ben niet zo impressed! Van nagellak, en zeker van duurdere zoals OPI, verwacht je gewoon BAM dekking! Ik vind Miss Piggy’s Big Number wel een superleuk kleurtje op zich, maar ga het toch niet kopen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *