Zoeken
Sluit dit zoekvak.

OPI Magazine Cover Mouse

 photo OPImouse_zpsee2692a7.png

Ik ben fan van liquid sand nagellak en dan helemaal de leuke varianten van OPI. Veel merken proberen het na te doen maar toch vind ik die niet zo geslaagd als de varianten van OPI. In de collectie van Mini Mouse zit weer een prachtige liquid sand nagellek die ik moest hebben. Ik heb heel Nederland afgezocht en raad eens, stond hij gewoon in mijn woonplaats in het schap…

 photo OPImouse1_zpsc879eb50.png

Het is de enige liquid sand in de hele collectie, maar dat maakt hem wel zo mooi. Het is een prachtige unieke nagellak die een prachtige zand finish geeft met prachtige glitters die rood en goud zijn. Hij heeft wel iets weg van Jinx maar is toch echt veel meer rood.

 photo OPImouse2_zps0bbe5bf8.png

Het lakje waar ik het over heb heet dus Magazine Cover Mouse uit de Mini Mouse collectie die alleen bij de Douglas te koop is voor € 14,25 per lakje van 15 ml.

 photo OPImouse3_zpsc4c62a7f.png

 photo OPImouse4_zps267b88ea.png

Swatches!

 photo OPImouse5_zps38e9ebd6.png

Ik heb hem nu 4 dagen op en hij is nog op geen enkele plek gechipt en heeft nog zijn prachtige liquid sand effect. Zelfs de glitters hebben nog hun eigen kleur, dat was met de eerste liquid sand lakjes helaas niet. Dat sleet er heel snel af. Deze nagellak is echt om verliefd op te worden en ben dan ook heel erg blij dat ik hem nog heb weten te bemachtigen! De OPI Mini Mouse collectie is exclusief te koop bij de Douglas en de lakjes kosten € 14,25 per stuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. Heel erg mooi!! En fijn dat ie zo lang blijft zitten. Ik ben al tijden benieuwd naar een liquid sand lakje dus denk dat ik deze ga halen :)

  2. Hij is weer super! En wat zijn je nagels kort! Niet lelijk hoor. Ik heb zelf ‘sand style’ lakjes van P2, die komen ook héél erg in de buurt!

  3. Prachtig! Ik vind de liquid sands ook super, vooral omdat ze echt lang netjes op je nagels blijven zitten. Ik ga deze ook nog gauw kopen, maar ik ga ‘m wel op Ebay bestellen want dan ben ik iets meer dan de helft van de winkelprijs ervoor kwijt ;-)

  4. Oeh pretty! <3 Hij lijkt wel heel erg op een Minnie Mouse lakje van OPI dat ik al heb, alleen is er nu het sand style effect aan toegevoegd. Al maakt hem dat niet minder mooi natuurlijk! ;D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *