OPI Louvre Me Louvre Me Not

Vandaag weer een nagellakje online! Ik had al een tijdje geen nagellak swatch online gezet dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe swatch. Vandaag Louvre Me, Louvre Me Not van OPI een prachtige paarse kleur met kleine paarse glitters!

Ik weet echt niet wat mijn camera de laatste tijd heeft, hij stelt niet meer scherp en maakt helemaal geen duidelijke foto’s meer. Misschien het begin van het einde.. Sorry voor de slechte kwaliteit dus ik ben al met de instellingen aan het rommelen geweest maar het heeft niet erg geholpen..

Nu over op de nagellak! Zoals we van OPI gewend zijn is dit weer een heerlijke lak om je nagels mee te lakken. Fijne substantie en een prachtige donker paarse kleur! In de zon kan je heel erg mooie alle kleine glitters erin zien, alleen die kon ik niet op de foto krijgen. Deze kleur dekt al in 1 laag maar ik smeer er gewoon altijd standaard 2 lagen op (gaat die ook sneller op want ik heb nog zo veel nagellak). Ik heb verder niet veel over de nagellak te zeggen want ik ben al wel duidelijk in mijn vorige OPI nagellak artikelen geweest dat ik het geweldige nagellak vind!

Ik vind het een erg mooie kleur en ben er ook erg blij mee. Het is echt een perfecte kleur voor deze donkere dagen!

De OPI nagellakjes kosten € 13,95 in de winkel.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Marie-José
  7 januari 2011 at 12:21

  Wauw wat een mooie kleur! Ik heb zelf eigenlijk ook altijd donkere kleuren op mijn nagels, je moet wel kunnen zien dat er nagellak op zit hè? ;-)
  Wat heb je trouwens een mooie lange nagels zeg! Hoe kweek je die zo, dat lukt mij namelijk nooit en dan pak ik er maar een kunstsetje bij…

 • Reply
  Esmay
  7 januari 2011 at 15:24

  Not my piece of style! Ik hou niet zo van paars!

 • Reply
  Maccia
  7 januari 2011 at 15:38

  Oh dit is echt een mooie kleur!

 • Reply
  Claudia
  7 januari 2011 at 18:37

  Echt een heel mooi kleurtje!

 • Reply
  Silva
  7 januari 2011 at 19:09

  Ooh, dat ziet er chic uit!

 • Reply
  anne
  7 januari 2011 at 20:04

  gorgeous!

 • Reply
  Danique
  8 januari 2011 at 21:12

  Mooi kleurtje!

 • Laat een reactie achter