Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPI Lisbon Collection

OPI Lisbon Collection

Eindelijk, de lente collecties druppelen allemaal binnen, dat betekent dat de lente voor de deur staat en de vrolijke tijd er weer aan komt. Ik ben helemaal klaar met die grauwe dagen en van mij mag het zonnetje en alle vrolijke kleuren wel weer terug komen. OPI brengt ook wat licht in de duisternis met deze vrolijke voorjaarscollectie die geïnspireerd is op Lissabon, de hoofdstad van Portugal. Ik laat jullie alle kleuren zien inclusief swatches!

OPI Lisbon Collection

Lissabon staat bekend om de prachtige fado muziek, overheerlijke pastéis de nata en dromerige, pastelkleurige straten. Niet voor niets is deze levendige stad OPI’s muze voor dit voorjaar.
Het kleurenpalet varieert van pastelroze tot warm fuchsia, aardse terra cotta tonen en blauwtinten, die zijn geïnspireerd door de typische Portugese mozaïektegels en de Atlantische Oceaan.
Alle 12 Lisbon Collection by OPI kleuren zijn verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine en nagellak, zodat elke OPI lover de formule kan kiezen, die perfect aansluit bij haar wensen. Ik laat jullie de reguliere lakken zien en de kleuren maken mij meteen heel erg vrolijk!

OPI Lisbon Collection

Jullie weten het ondertussen al, ik ben groot fan van het merk OPI, echt al jaren. Zelfs voordat ik blogde kocht ik de OPI lakken omdat ik ze zo fijn vond. De structuur van de lak is gewoon erg prettig, dekt goed en is redelijk snel droog. Ook het aanbrengen van de lak is simpel door het fijne platte kwastje met een strakke onderkant. Laten we naar de swatches gaan kijken, bij elke lak heb ik twee laagjes gebruikt en dat was eigenlijk ook overal nodig om goed te dekken.

OPI Lisbon Collection

Lisbon wants more opi

Het lijkt net wit, maar het is een heel zacht roze kleur, heel mooi naturel.

OPI Lisbon Collection

suzi chases portu-geese

Deze kleur komt nog dichterbij het wit, maar is het ook net niet. Het heeft een klein beetje een grijzige ondertoon. Hij dekt helaas ook net niet lekker met twee laagjes.

OPI Lisbon Collection

you’ve got nata on me

OPI heeft wel goed haar best gedaan met zachte tinten in de collectie, zo ook deze perzikkleur, erg mooi!

OPI Lisbon Collection

tagus in that selfie!

Of deze zachte roze kleur, erg schattig en denk dat hij ook erg geliefd gaat worden.

OPI Lisbon Collection

we seafood and eat it

Wil je wat meer opvallen, dan is deze kleur meer geschikt voor jou! Een lekkere knallende kleur voor het voorjaar.

OPI Lisbon Collection

a red-vival city

Of deze als je meer van een combinatie van rood en oranje houdt.

OPI Lisbon Collection

closer than you might belém

Een mintblauwe kleur, het blijft favoriet bij mij, zeker in het voorjaar.

OPI Lisbon Collection

sun, sea and sand in my pants

Ik moest eerst helemaal niets van geel hebben maar ik vind het tegenwoordig echt geweldig, ook deze knaller!

OPI Lisbon Collection

no turning back from pink street

Zoet roze? Dat is dit zeker! Alsof het roze van een rozekoek op je nagels zit.

OPI Lisbon Collection

tile art to warm your heart

En dan is dit de donkerste kleur van heel de collectie, een prachtige kleur blauw.

OPI Lisbon Collection

made it to the seventh hill!

Van dit soort lakken hou ik nooit zo omdat je precies ziet hoe je gelakt hebt… Metallic is gewoon niet zo mijn ding.

OPI Lisbon Collection

now museum now you don’t

En dan hebben we nog een metallic lak met een rode kleur, hij is beter dan de bovenstaande maar nog steeds vind ik het niet geweldig.

OPI Lisbon Collection

En dat was hem, de hele Lisbon collectie van OPI. De lakken zijn vanaf 12 februari te koop in alle soorten OPI lakken. OPI is onder andere te koop bij de Douglas en verschillende salon’s voor € 14,95 per stuk. Wat vind jij van deze vrolijke voorjaarscollectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Wat heb je een mooie foto’s gemaakt meis. Ik vind de collectie zo mooi, ik kan echt niet kiezen. Voor elke kleur is wel wat te zeggen en ik vind het veel te leuk om te wisselen, haha. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *