OPI Infinite Shine

OPI Infinite Shine

Nieuw zijn de OPI Infinite Shine lakken niet, maar wel nieuw voor mij want ik had ze nog nooit eerder gebruikt of getest. De OPI Infinite Shine is ook een gellak die je zonder een lamp kan gebruiken. Het is wel een heel ander product dan de OPI Gelcolour die bij salons gebruikt worden, maar dit is een goed alternatief voor thuis. OPI belooft dat met deze lijn je lak 7 tot 10 dagen perfect blijft zitten.

OPI Infinite Shine

Eerlijk, ik geloof er nooit zo in dat zo lang je lak perfect blijft zitten. Maar omdat het een gellak is en het de naam OPI draagt heb ik wel hoge verwachtingen. Dus eigenlijk hoop ik dat die 7 tot 10 dagen echt de waarheid zijn. De OPI Infinite Shine bestaat uit drie stappen:

 • OPI Infinite Shine 1 – Primer
 • OPI Infinite Shine 2 – Nagellak
 • OPI Infinite Shine 3 – Gloss

Het spreekt dus voor zich, de primer en gloss kunnen in combinatie met elke OPI Infinite Shine kleur gebruikt worden, deze hoef je dus niet opnieuw te kopen bij elke kleur die je aanschaft. Wel belangrijk is dat je hem in combinatie met een Infinite Shine kleur gebruikt en niet een normale lak.

OPI Infinite Shine

Je gaat als volgt te werk, je bent eerst een laagje primer aan op je schone nagel, daarna twee lagen nagellak naar wens en dan de primer. Je gebruikt elke keer maar dunne laagjes maar ik vind het droogproces wel erg lang duren. Na 10 minuten kun je alweer lichte dingen doen zoals typen en dergelijke. Maar wil je je broekknoop open maken moet je toch even even een uurtje wachten, dat vind ik wel lang. Met andere woorden, de lak is vrij snel droog, maar uitharden duurt wel echt een hele tijd vind ik.

OPI Infinite Shine

De lak staat vooral bekend op zijn glans, vandaar de naam natuurlijk. En inderdaad, aangebracht is de glans echt veel meer aanwezig dan bij een normale lak. De glans belooft ook 7 tot 10 dagen te blijven zonder dof te worden. De lak heeft trouwens hetzelfde kwastje als de normale OPI lakken en lakt net zo prettig. Hij is iets dikker dan een normale OPI nagellak, maar eigenlijk merk ik daar amper iets van. Ik vind het erg prettig en makkelijk werken.

OPI Infinite Shine

Relentless Ruby

Dit is een prachtige rode kleur die heel erg naar het klassiek neigt. Door de glanslaag ziet hij er helemaal mooi uit, favoriet hier!

OPI Infinite Shine

You Can Count On It

Dit vind ik ook echt een prachtige nude kleur die wellicht iedereen mooi zal staan. Hij heeft inderdaad ook echt weer iets extra’s door de glans.

OPI Infinite Shine

Maar dan natuurlijk de grote hamvraag, blijft de lak 7 tot 10 dagen goed zitten mét glans? Nee, dat vind ik niet. Na vijf dagen werd het toch al beduidend minder en met 6 dagen heb ik het eraf gehaald omdat als deze lak chipt het ook meteen hele stukken zijn door de gel. Ik liep dus echt met grote kale plekken en dan is het voor mij klaar. Maar de lak blijft wel langer zitten dan de klassieke OPI lak en heeft een veel mooiere glans.

De OPI Infinite Shine is er in minimaal 30 verschillende tinten en ook altijd een paar limited edition kleuren van de normale collectie die er dan op dat moment is. De primer en gloss kosten los beiden € 18,95 en een Infinite Shine lak kost € 18,95. Het is dus een beste investering, het is aan jezelf of je dat het waard vind of niet. De houdbaarheid geeft voor mij niet de doorslag, maar de glans wel. Dat hebben andere merken OPI nog niet nagedaan. OPI is onder andere te koop bij de Douglas en verschillende salons.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  27 oktober 2016 at 15:30

  Wauw, ik vind vooral het nudekleurtje echt prachtig!

 • Reply
  Anna
  27 oktober 2016 at 15:34

  De kleuren zijn wel heel erg mooi =)

 • Reply
  nicolished
  27 oktober 2016 at 16:47

  Dat roze kleurtje is zo geweldig! Echt een prachtige lak!

 • Reply
  Esther
  27 oktober 2016 at 16:48

  Fijne review. Ik heb laatst een Infinite Shine lakje cadeau gekregen, maar heb de primer en top coat niet. Kan ik de kleur ook gewoon gebruiken zonder die 2? van mij hoeft het niet lang te blijven zitten, lak mijn nagels toch bijna elke dag in een ander kleurtje. Ben gewoon benieuwd of ik ook alleen de kleur kan gebruiken!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  27 oktober 2016 at 20:22

  Oeh mooi, vooral die rode! Voor nagellak absoluut mijn favoriete kleur. En die glans, echt super!

 • Reply
  femketje
  27 oktober 2016 at 22:20

  die lichte nude tint is mooi :D

 • Reply
  ITGIRLSYLVANA
  28 oktober 2016 at 08:39

  mooie kleuren

 • Reply
  Sandra
  28 oktober 2016 at 09:09

  De rode kleur vind ik erg mooi. Jammer dat het toch niet helemaal voldoet aan je verwachtingen.

 • Reply
  rachel
  28 oktober 2016 at 09:47

  vind de nude kleur wel helemaal top maar ik vind het voor de prijs ff een nee

 • Reply
  Jamey Herben
  28 oktober 2016 at 10:06

  Oeeeeh love em!!

 • Reply
  Marielle
  29 oktober 2016 at 23:22

  Oeh, hele mooie kleuren en wat een mooie glans! Fijne review!

 • Laat een reactie achter