Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

OPI Infinite Shine Fiji Collection

OPI, het merk dat me vanaf dag één als beautyliefhebber in haar greep heeft. Sterker nog, mijn hele beautyverslaving begon met OPI, want eerst vond ik alleen nagellak interessant en make-up niet. Je kan dus wel stellen dat OPI een speciaal plekje in mijn hart heeft gekregen. Het is dan nog steeds een gek idee dat een merk waar je zo een groot fan van bent je de nieuwe collecties toestuurt om over te schrijven. En enthousiast schrijven doe ik vandaag ook weer, namelijk over de nieuwe OPI Infinite Shine Fiji Collection.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Wie aan Fiji denkt, denkt aan een tropisch eiland. En als je deze kleuren nagellak ziet is dat idee goed overgekomen in de nieuwe felgekleurde lakken van de OPI Fiji collectie. De collectie bestaat uit 12 verschillende tinten waarvan ik je er 6 kan laten zien. De kleuren zijn dit keer trouwens allemaal in Infinite Shine kleuren verkrijgbaar, maar ook gewoon in de normale lakken en in Gel Color’s voor de salons.
OPI Infinite Shine Fiji Collection

Ik vind de kleuren echt super tof gekozen en krijg meteen zin in de lente en zomer als ik al deze vrolijke lakken zie. Ik vind het tof dat OPI nu ook alle lakken in de Infinite Shine collectie uitbrengt. Deze lakken blijven namelijk net even wat beter zitten dan de normale lakken en hebben een prachtige glans. Zo kun je dus nog langer van je manicure genieten!

OPI Infinite Shine Fiji Collection

De Infinite Shine lakken moet je trouwens wel gebruiken in combinatie met de speciale primer en gloss. Deze zorgen ervoor dat de lak zo vast als een huis op je nagels zit en dat je nagels prachtig glanzen. OPI heeft trouwens de substantie van de primer en gloss aangepast zodat ze nog langer blijven zitten!

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Alle lakken van OPI hebben nog steeds het bekende kwastje. Grappig om te zien dat bijna alle merken over zijn naar het platte kwastje met de afgeronde onderkant maar OPI nog niet. Maar dat maakt ook helemaal niet uit, want dit kwastje lakt ook heel erg fijn en precies. Laten we naar de swatches gaan kijken, ik heb overal twee laagjes aangebracht.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Coconuts Over OPI

Dit vind ik echt een prachtige nude tint die ik echt elke dag zou kunnen dragen. Hij kleurt prachtig bij de huid en ziet er gewoon heel erg mooi uit.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Polly Want A Lacquer?

Een lieve pastel paarse tint kan natuurlijk niet ontbreken in een collectie voor de lente en zomer. Hij ziet en fris en speels uit, I like it!

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Two-timing the Zones

Lekker knallen kan met deze collectie ook, hou je van Barbie roze? Dan is deze kleur jou op het lijf geschreven!

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Exotic Birds Do Not Tweet

Over opvallende kleuren gesproken, deze kanariegele kleur is echt een knaller, maar wel heel erg mooi!

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Do You Sea What I Sea?

Zelf ben ik niet echt fan van dit soort kleuren, maar bijzonder is ‘ie wel! Alleen hij heeft wel drie laagjes nodig om goed te dekken.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Is That A Spear In Your Pocket?

Deze kleur vind ik echt geweldig en ziet er fantastisch uit! Ik heb hem dan ook meteen op mijn nagels gedaan! Deze kleur kan in elk seizoen trouwens goed!

OPI Infinite Shine Fiji Collection

De houdbaarheid van de OPI Infinite Shine lakken zijn ongeveer een week en dan beginnen ze toch wel wat lelijker te worden en haal ik ze er af. De normale lakken van de Fiji Collection kosten € 14,95 per 15 ml en de Infinite Shine varianten kosten € 18,95 per 15 ml. De Fiji Collection brengt me helemaal in de zomerse sferen en de lakken gaan vast heel veel gebruikt worden. OPI is onder andere te koop bij de Douglas en verschillende salon’s!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Oh wauw, ik kan eigenlijk niets anders zeggen dan dat ik ze allemaal gewoon mooi en prachtig vind. Ik krijg er onmiddelijk een zomergevoel bij!

  2. Wat zitten er een hoop mooie en vrolijke kleurtjes tussen! Ik krijg er helemaal zin in de lente van <3 Vooral PollyWant a Lacquer vind ik een te schattig kleurtje!

  3. Wat een heerlijke kleurtjes! Ze doen me denken aan het voorjaar en aan pasen! Ik krijg meteen weer zin in het lekkere weer!
    Wat je zegt over dat kwastje vind ik wel jammer hoor. Ik kies altijd liever voor zo’n plat, afgerond kwastje. Als ik mijn opi lakjes gebruik dan pak ik meestal een ander kwastje. Ik vind dat toch echt wel fijner!

  4. Yes, deze collectie maakt me helemaal blij! Prachtige kleuren! Ik hou ook niet zo van die blauwe qua structuur zeg maar, maar hij past wel prachtig in de collectie. Mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *