Search
Close this search box.

OPI Gwen Stefani Holiday Collection

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection1_zps1ba5d74d.png

Ik denk dat alle zomerse producten plaats maken voor de kerst en najaarscollecties. Ook bij OPI worden de vrolijke displays vervangen door een prachtige kerstcollectie in samenwerking met Gwen Stefani. Gwen Stefani kennen we natuurlijk allemaal van haar prachtige rode lippen en de kleur rood speelt dan ook een belangrijke rol in deze collectie. Het zijn allemaal prachtige chique kleuren die de kerstdagen helemaal compleet maken! Kijk snel mee naar de swachtes.

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection_zps5754163b.png

De Gwen Stefani Holiday Collection bestaat uit totaal 12 verschillende kleuren. Denk hierbij aan rood, paars en natuurlijk feestelijke glitters. De kleuren zijn allemaal vrij donker en chique, je komt dus niet zo snel een vrolijke kleur roze tegen. Maar eigenlijk vind ik dit wel een hele passende kerstcollectie. Naast de Holiday Collection is er ook nog een speciale collectie met twee basiskleuren lak in het goud en zilver met vier prachtige topcoats. Dus in totaal zijn er 18 verschillende kleuren die je allemaal met elkaar kunt combineren.

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection2_zps0fdb1450.png

De kwaliteit is natuurlijk wat we gewend zijn van OPI, hele grote flessen nagellak waar je je hele leven mee vooruit kunt. De structuur is perfect, ze lakken fijn en hebben een perfect kwastje. Eigenlijk is OPI gewoon het merk qua nagellak. Alle swatches hebben trouwens twee laagjes, tenzij er anders is vermeld.

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection4_zps1cd3d1d8.png

In A Holidaze, een mooie rode kleur die ik heel erg chique vind ogen. Dit is mijn favoriete kleur rood in de collectie!

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection5_zps7facf4f3.png

First Class Desires, is een echte bijzondere lak met een paarse basis en een gouden sterrenstof. Heel erg mooi!

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection6_zpsa8ba47b9.png

Cinnamon Sweet, een echte rode kerstkleur. Ik vind hem heel erg mooi en dekt perfect met één laagje.

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection8_zps027f2223.png

Christmas Gone Paid, bij kerst hoort natuurlijk ook groen! Deze mooie donkergroene lak dekt erg mooi in twee laagjes.

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection9_zps7d866200.png

Fashion A Bow, echt rood kan je deze lak niet noemen, vind hem ook wel een beetje oranje, maar bijzonder is hij zeker!

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection13_zps4859686f.png

Rollin’ In Cashmere, natuurlijk kan goud niet ontbreken in een kerstcollectie, alleen ik vind hem niet zo mooi.

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection7_zps62b706ba.png

Comet In The Sky, in het flesje ziet hij er echt fantastisch uit, alleen op de nagels vind ik hem toch een klein beetje tegenvallen. Maar hij is nog steeds heel erg mooi!

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection11_zps51d3c822.png

Sleigh Parking Only, weer zo een prachtige kleur paars die mooi dekt en effen is, erg mooi!

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection12_zps08532e4e.png

Snow Globetrotter, hij lijkt een beetje op Comet In The Sky, maar dan de lichte versie, heel erg mooi!

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection10_zps09d00da9.png

I’ll Tinsel You In, is een wat subtielere topcoat die ik eerlijk gezegd een beetje saai vind, de feather topcoats had ik al wel een beetje gezien.

 photo OPIGwenStefanieHolidayCollection3_zps75472d58.png

De OPI Gwen Stefani Holiday Collection vind ik geweldig, hele mooie warme en basic kleuren die je kan opfleuren met de prachtige topcoats. De kleuren zijn allemaal mooi donker en klassiek wat perfect is voor de kerstdagen. Ze lakken heerlijk en blijven goed zitten, zoals we van OPI gewend zijn. Natuurlijk zijn er ook verschillende sets te koop zoals een miniset met de kleuren Kiss Me – Or Elf, I Carol About You, What’s Your Point-settia en Red Fingers & Mistletoes voor € 18,95. En twee sets met de topcoats, in het Rollin’ In Chasmere setje vind je Rollin’ In Chasmere, Snow Globetrotter en Comet In The Sky en in het Unfrost My Heart setje vind je de kleuren Unfrost My Heart, I’ll Tinsel You In en So Elegant, deze setjes kosten € 29,95. De losse lakken kosten € 14,25 en zijn vanaf november te koop bij onder andere de Douglas.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. OPI doet het altijd goed, de kleuren zijn zijn wederom prachtig. Ik heb nog een kortingsbon van de Douglas, dus misschien ga ik deze in november proberen te scoren. xxx Lucinda

  2. Oh, wat een prachtige collectie! Met name Cinnamon Sweet en In A Holidaze vind ik heel erg mooi. Leuk dat er weer minisets verkrijgbaar zijn. Daar ga ik zeker een kijkje naar nemen.

  3. Wauw, wat een prachtige collectie! De eerste twee en de donkerpaarse vind ik echt prachtig. Ik ga hier zeker voor kijken als ze in de winkel liggen, zulke kleurtjes heb ik nog niet.

  4. Wow jij bent altijd zo snel met je reviews! Echt super goed :D
    En wat een mooie kleuren heeft OPI weer uitgebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *