OPI Grease Collection

OPI Grease Collection

Ik ben gek op de lakken van OPI en mijn hart maakt ook altijd weer een sprongetje als er een nieuwe collectie uitkomt. Dit maal is het de beurt aan Grease om de lakken voor de zomer te vertegenwoordigen. Op het eerste gezicht zien de kleuren er veelbelovend en lekker zomers uit! Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit en de swatches natuurlijk.

OPI Grease Collection

De collectie is zoals je wel kunt raden geïnspireerd op de ontzettend populaire film Grease. Het was misschien net iets voor mijn tijd, maar ik weet dat ik de film als klein meisje vaak heb gezien toen mijn ouders het aan het kijken waren dus ken eigenlijk alle scenes en liedjes uit mijn hoofd. De film is nu precies 40 jaar geleden in premiere gegaan en tijd voor een eerbetoon in de vorm van nagellak! De totale OPI Grease collectie bestaat uit 12 verschillende kleuren en ik heb er hier 6. De kleuren zijn geïnspireerd op de Grease liedjes en de high-school settings.

OPI Grease Collection

Zoals gewoonlijk zijn de lakken van kwaliteit zoals we gewend zijn. OPI heeft nog als één van de weinige merken een rechte onderkant en eigenlijk vind ik dat ook wel prettig. Sommige merken hebben hele fijne ronde onderkanten maar sommigen zitten scheef en dat valt er juist niet mee te lakken. Dit werkt voor mij nog altijd prima en netjes. De structuur van de lak is ook perfect en droogt vrij snel op! Laten we naar de swatches gaan kijken, elke lak heeft twee lagen aangebracht.

OPI Grease Collection

Meet A Boy Cute As Can Be

Een hele mooie zachte pastel gele kleur. Helaas zoals je kan zien dekt hij niet met twee lagen en heb je toch echt nog een derde laag nodig.

OPI Grease Collection

Frenchie Likes To Kiss?

Ook weer zo een mooie zachte pasteltint alleen dan in het paars. Ook deze kleur dekt absoluut niet met twee lagen en ik denk dat je hier zelfs vier lagen voor nodig hebt om hem dekkend te krijgen.

OPI Grease Collection

Pink Ladies Rule The School

Dan hebben we een barbie roze kleur die ook niet lekker met twee lagen dekt, ik ben wel een beetje teleurgesteld tot zo ver in de kwaliteit van OPI…

OPI Grease Collection

Tell Me About It Stud

Dit is echt een knallende rode kleur en je gelooft het niet, hij dekt met maar één laagje!

OPI Grease Collection

Summer Lovin’ Having A Blast!

Helaas is Koningsdag alweer voorbij maar anders was dit de perfecte oranje kleur geweest. Ook deze dekt erg mooi na twee lagen.

OPI Grease Collection

Teal Me More, Teal Me More

Als ik dit soort blauwe kleuren zie krijg ik meteen zin in de vakantie, lekker naar de zee! Deze kleur dekt ook met twee lagen!

OPI Grease Collection

Ik vind de kleuren van de OPI Grease collectie echt super leuk gekozen alleen ik wel stiekem wel een beetje teleurgesteld in de kwaliteit van sommige kleuren, ze dekken gewoon niet goed. En dat is nou net iets wat ik niet gewend ben van OPI. Gelukkig is het niet met alle kleuren zo, maar wel de helft van wat ik getest heb en dat vind ik veel. De OPI Grease collectie is vanaf nu te koop voor € 14,95 per lak en €18,95 voor de Infinite Shine variant bij onder andere de Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Laura - I scream beauty!
  15 mei 2018 at 07:00

  Jammer dat ze niet allemaal even goed dekken, maar wat een toffe kleuren! Vooral de roze en blauwe lak vind ik te gek!

 • Reply
  Mariska
  15 mei 2018 at 07:26

  Het zijn niet heel vernieuwende kleuren maar ik vind ze wel heel mooi!

 • Reply
  chucky1012
  15 mei 2018 at 07:59

  Prachtige kleuren…..

 • Reply
  femketje
  15 mei 2018 at 08:12

  ik heb al meerdere verschillende reviews en video’s er over gelezen en gezien, maar het blijkt dat er nog andere kleuren in de collectie zitten die wel met 1 a 2 laagjes dekkend zijn :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  15 mei 2018 at 09:32

  Wauw! Wat een prachtige lakjes zeg! Pink Ladies Rule The School vind ik heel erg leuk!

 • Reply
  Rachel
  15 mei 2018 at 09:58

  oh hou op met me hoor hahahah mijn handen jeuken alweer …hebben hebben hebben haha dus op de naar de winkel

 • Reply
  Kelly
  15 mei 2018 at 15:08

  Prachtige kleuren! Bij mij denkt Frenchie like to kiss echt perfect met twee lagen, idem voor Pink ladies rule the school. De andere lakjes heb ik nog niet geprobeerd!

 • Reply
  aboutsbstyle
  15 mei 2018 at 18:13

  wat een mooie kleuren, helaas van de dekking. OPI is ook een van mijn favoriete lakken. Liefs Soraya

 • Reply
  mvds0906
  15 mei 2018 at 21:40

  Jammer dat ze niet helemaal goed dekken. Dat had ik ook met de OPI Lisbon collectie (een aantal). deze roze lak uit de grease collection vind ik erg mooi

 • Reply
  Lashbar
  29 mei 2018 at 13:14

  Prachtige kleuren!

 • Laat een reactie achter