OPI Grease Collection

Ik ben gek op de lakken van OPI en mijn hart maakt ook altijd weer een sprongetje als er een nieuwe collectie uitkomt. Dit maal is het de beurt aan Grease om de lakken voor de zomer te vertegenwoordigen. Op het eerste gezicht zien de kleuren er veelbelovend en lekker zomers uit! Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit en de swatches natuurlijk.

De collectie is zoals je wel kunt raden geïnspireerd op de ontzettend populaire film Grease. Het was misschien net iets voor mijn tijd, maar ik weet dat ik de film als klein meisje vaak heb gezien toen mijn ouders het aan het kijken waren dus ken eigenlijk alle scenes en liedjes uit mijn hoofd. De film is nu precies 40 jaar geleden in premiere gegaan en tijd voor een eerbetoon in de vorm van nagellak! De totale OPI Grease collectie bestaat uit 12 verschillende kleuren en ik heb er hier 6. De kleuren zijn geïnspireerd op de Grease liedjes en de high-school settings.

Zoals gewoonlijk zijn de lakken van kwaliteit zoals we gewend zijn. OPI heeft nog als één van de weinige merken een rechte onderkant en eigenlijk vind ik dat ook wel prettig. Sommige merken hebben hele fijne ronde onderkanten maar sommigen zitten scheef en dat valt er juist niet mee te lakken. Dit werkt voor mij nog altijd prima en netjes. De structuur van de lak is ook perfect en droogt vrij snel op! Laten we naar de swatches gaan kijken, elke lak heeft twee lagen aangebracht.

Meet A Boy Cute As Can Be

Een hele mooie zachte pastel gele kleur. Helaas zoals je kan zien dekt hij niet met twee lagen en heb je toch echt nog een derde laag nodig.

Frenchie Likes To Kiss?

Ook weer zo een mooie zachte pasteltint alleen dan in het paars. Ook deze kleur dekt absoluut niet met twee lagen en ik denk dat je hier zelfs vier lagen voor nodig hebt om hem dekkend te krijgen.

Pink Ladies Rule The School

Dan hebben we een barbie roze kleur die ook niet lekker met twee lagen dekt, ik ben wel een beetje teleurgesteld tot zo ver in de kwaliteit van OPI…

Tell Me About It Stud

Dit is echt een knallende rode kleur en je gelooft het niet, hij dekt met maar één laagje!

Summer Lovin’ Having A Blast!

Helaas is Koningsdag alweer voorbij maar anders was dit de perfecte oranje kleur geweest. Ook deze dekt erg mooi na twee lagen.

Teal Me More, Teal Me More

Als ik dit soort blauwe kleuren zie krijg ik meteen zin in de vakantie, lekker naar de zee! Deze kleur dekt ook met twee lagen!

Ik vind de kleuren van de OPI Grease collectie echt super leuk gekozen alleen ik wel stiekem wel een beetje teleurgesteld in de kwaliteit van sommige kleuren, ze dekken gewoon niet goed. En dat is nou net iets wat ik niet gewend ben van OPI. Gelukkig is het niet met alle kleuren zo, maar wel de helft van wat ik getest heb en dat vind ik veel. De OPI Grease collectie is vanaf nu te koop voor € 14,95 per lak en €18,95 voor de Infinite Shine variant bij onder andere de Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Beantwoorden
  Laura - I scream beauty!
  15 mei 2018

  Jammer dat ze niet allemaal even goed dekken, maar wat een toffe kleuren! Vooral de roze en blauwe lak vind ik te gek!

 • Beantwoorden
  Mariska
  15 mei 2018

  Het zijn niet heel vernieuwende kleuren maar ik vind ze wel heel mooi!

 • Beantwoorden
  chucky1012
  15 mei 2018

  Prachtige kleuren…..

 • Beantwoorden
  femketje
  15 mei 2018

  ik heb al meerdere verschillende reviews en video’s er over gelezen en gezien, maar het blijkt dat er nog andere kleuren in de collectie zitten die wel met 1 a 2 laagjes dekkend zijn :)

 • Beantwoorden
  Lindsey Beljaars
  15 mei 2018

  Wauw! Wat een prachtige lakjes zeg! Pink Ladies Rule The School vind ik heel erg leuk!

 • Beantwoorden
  Rachel
  15 mei 2018

  oh hou op met me hoor hahahah mijn handen jeuken alweer …hebben hebben hebben haha dus op de naar de winkel

 • Beantwoorden
  Kelly
  15 mei 2018

  Prachtige kleuren! Bij mij denkt Frenchie like to kiss echt perfect met twee lagen, idem voor Pink ladies rule the school. De andere lakjes heb ik nog niet geprobeerd!

 • Beantwoorden
  aboutsbstyle
  15 mei 2018

  wat een mooie kleuren, helaas van de dekking. OPI is ook een van mijn favoriete lakken. Liefs Soraya

 • Beantwoorden
  mvds0906
  15 mei 2018

  Jammer dat ze niet helemaal goed dekken. Dat had ik ook met de OPI Lisbon collectie (een aantal). deze roze lak uit de grease collection vind ik erg mooi

 • Beantwoorden
  Lashbar
  29 mei 2018

  Prachtige kleuren!

 • Geef een reactie