OPI Fifty Shades Of Grey

 photo OPIFiftyShadesOfGrey4_zpsf3df71a5.png

Ik kijk er nu al naar uit, want 14 februari draait Fifty Shades Of Grey eindelijk in de bioscoop, de film waar ik al zo een tijd op heb gewacht! Maar dat duurt helaas nog 2 maand en dat is nog best lang wachten. Voor alle ongeduldige Fifty Shades Of Grey fans heeft OPI goed nieuws, vanaf 12 januari kan je alvast je nagels versieren met de verschillende grijze kleuren! Kijk snel mee naar deze prachtige OPI Fifty Shades Of Grey collectie.

 photo OPIFiftyShadesOfGrey_zps36ce45bb.png

De collectie bestaat in totaal uit zes verschillende kleuren die ik toegestuurd kreeg in een leuke mini verpakking die straks ook gewoon te koop is! Dat vind ik echt super leuk, alle kleuren zitten in deze verpakking voor een leuke prijs! Ik heb nog nooit een nagellak helemaal opgemaakt dus het is echt ideaal die kleine flesjes en ze lakken net zo fijn als de gewone lakken van OPI! Zoals je kan zien aan de foto zijn het vooral grijze kleuren in de collectie en een knallende rode. Ik vind het echt perfect bij het Fifty Shades Of Grey thema passen.

 photo OPIFiftyShadesOfGrey2_zpsfc85d880.png

Op de achterkant van het doosje vind je nog wat meer informatie over de kleuren, namen en kleuromschrijvingen. Elke lak bevat 3.75 ml wat niet heel veel is, maar zeker genoeg om een hele tijd je nagels mee te versieren! Ik ben heel benieuwd geworden naar de kleuren en de kwaliteit. Maar gelukkig zit dat meestal wel snor met OPI, het is niet voor niets één van de beste nagellak merken!

 photo OPIFiftyShadesOfGrey3_zps5a48c8da.png

De zes verschillende kleuren uit de verpakkingen. Van links naar rechts zie je: My Slik Tie, Dark Side of the Mood, Romantically Involved, Embrace the Grey, Shine for Me & Cement the Deal.

 photo OPIFiftyShadesOfGrey12_zps4f7587bf.png

Ik vind het leuk dat er echt 5 verschillende kleuren grijs zijn en een knallende rode die de liefde en passie in het verhaal even aanwakkert. Ik vind de kleuren echt heel erg mooi, terwijl grijs normaal zo een saaie kleur is. Ze zijn dus te koop in een set met alle zes de kleuren en los gewoon in grote verpakkingen van 15 ml.

 photo OPIFiftyShadesOfGrey6_zps834d77a2.png

My Slik Tie, een mooie parelmoer en metallic soort grijs. Ik vind de finish niet echt mooi, maar dat heb ik altijd met zulk soort lakken. Helaas dekt hij net niet goed met 2 laagjes.

 photo OPIFiftyShadesOfGrey8_zps8b0e4928.png

Dark Side of the Mood, een mysterieuze en diep grijze kleur die de spanning in de slaapkamer laat oplopen. Helaas dekt deze nog niet goed in drie laagjes.

 photo OPIFiftyShadesOfGrey10_zpsba55bb21.png

Shine for Me, ben je al dat saaie grijs een beetje zat? Maak ze dan een spannender met deze lak, hier heb ik twee laagjes aangebracht. Maar als topcoat met één laagje is hij ook erg tof.

 photo OPIFiftyShadesOfGrey11_zps4c2e47b4.png

Embrace the Grey, ja een echte meneer Grey. Ik vind dit een hele mooie grijze kleur, helaas dekt deze ook niet goed met twee lagen.

 photo OPIFiftyShadesOfGrey7_zps7eb20d99.png

Cement the Deal, je moet goed kijken maar deze is net iets lichter dan Embrace the Grey. Een mooie lichtgrijze kleur die dekt met twee laagjes.

 photo OPIFiftyShadesOfGrey9_zps42d666e0.png

Romantically Involved, een echte uitschieter in deze collectie maar ik vind hem erg heel goed bij passen! Een mooie dieprode kleur die perfect dekt met twee laagjes.

Ik vind het idee van de collectie echt geweldig en de kleuren zijn super gaaf! Ik vind het alleen jammer dat niet alle lakken even goed dekken. Sommige hebben echt drie laagjes nodig en dekken dan nog niet goed, dat ben ik helemaal niet gewend van OPI! De collectie is vanaf 12 januari te koop bij de Douglas en DA voor € 29,95 met de zes mini’s en € 14,25 voor een los potje met 15 ml! Met welke kleur op je nagels zit jij straks in de bioscoop?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

37 reacties

 • Reply
  lucindainwonderland
  6 december 2014 at 06:22

  Soms heb ik het idee dat ik de enige vrouw ben die niet zoveel met Fifty Shades heeft. Het is wel leuk ofzo, maar de hype begreep ik niet zo goed. Maar goed, het gaat over de lakjes. Ik vind ze wel erg mooi, ondanks dat grijs niet echt mijn kleur is… dus OPI is goed bezig als ze mij toch weten over te halen. Dark Side of the Mood, wauw… echt wauw! xxx Lucinda

  • Reply
   suus
   7 december 2014 at 16:03

   Je bent niet de enige ;) ik word er vooral ook moe van dat er overal in reclames toespelingen op worden gemaakt, zoveel tinten rood zoveel tinten dat. Vermoeiend. Ik heb de boeken niet geleden en ga al helemaal niet naar de film. Deze lakjes vind ik niet bijzonder. Rood is altijd wel te vinden en de grijze tinten vallen tegen.

 • Reply
  Margot
  6 december 2014 at 08:49

  Ik vind de donker grijze erg mooi, maar jammer van de dekking!

 • Reply
  femketje
  6 december 2014 at 09:07

  Oeh die rode! ♡

 • Reply
  Esmee van der Meer
  6 december 2014 at 09:24

  ik vind Dark Side of the Mood wel heel mooi!
  XOXO esmee

 • Reply
  chucky1012
  6 december 2014 at 09:30

  Leuk setje, vooral die rode nagellak

 • Reply
  Beautyjuf
  6 december 2014 at 09:37

  Wat een mooie tinten bevat dit setje! Ik vind met name Dark Side of the Mood en Romantically Involved prachtig!

 • Reply
  Natasja
  6 december 2014 at 09:40

  Ik vind ze niet allemaal even mooi in eerste instantie, maar kon mezelf wel inbeelden dat ik met deze kleuren op mijn nagels loop. Dus een yes voor mij!

 • Reply
  Imke
  6 december 2014 at 09:49

  Ik had me zo op deze collectie verheugd, maar nu weet ik het niet meer zo goed. De donkergrijze kleur is mijn favoriet. Balen dat de formule bij de meeste nagellakjes niet zo goed was. Ik ga ze eerst maar even van dichtbij bekijken denk ik

 • Reply
  Marloes
  6 december 2014 at 09:51

  Ah wat jammer dat ze niet allemaal even goed dekken. Ik heb ze ook liggen hier!

 • Reply
  Beauty Treasures
  6 december 2014 at 09:58

  Zo’n kleiner formaatje nagellak vind ik wel handig! Ik vind vooral de rode en de hele donkere grijze erg mooi.

 • Reply
  Laura
  6 december 2014 at 10:03

  Mooie kleuren! Vind vooral de rode mooi. Wel jammer dat ze niet allemaal even goed dekken

 • Reply
  Beautydagboek
  6 december 2014 at 10:07

  Hmm..ik loop niet helemaal warm voor grijze kleuren. De rode is wel weer heel tof!

 • Reply
  marieke
  6 december 2014 at 10:15

  Heel spannend vind ik ze helaas niet! Vind embrace me dan nog het leukst :) maar had nog wel een wat spannendere kleur bij gemogen!

 • Reply
  Diana Carlton
  6 december 2014 at 10:17

  Het past helemaal binnen het thema van Fifty Shades, dat absoluut. Maar ik ben geen fan van de kleuren.

 • Reply
  lonnie101
  6 december 2014 at 10:41

  Ik vind de donker grijze erg mooi!

 • Reply
  Diolifestyle
  6 december 2014 at 10:58

  Die donkere is heel mooi!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  6 december 2014 at 11:02

  Wat een leuke kleurtjes!

 • Reply
  Beau
  6 december 2014 at 11:23

  Ik vind grijze lakjes eigenlijk altijd wel mooi, staat erg klassiek :)

 • Reply
  Amy
  6 december 2014 at 11:58

  Wauw die kleur rood is gaaf!

 • Reply
  Dagmar (@ByDagmarValerie)
  6 december 2014 at 13:44

  Wat een geniale set, superleuke naam en mooie lakjes! Heel leuk concept van OPI

 • Reply
  Kiss & Make-up
  6 december 2014 at 15:50

  Dark Side Of The Mood en Embrace The Grey vind ik echt twee prachtkleuren, zo mooi zeg.

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  6 december 2014 at 16:44

  Wel jammer dat de lakjes net niet goed genoeg dekken. Het setje is trouwens wel heel leuk en ook dat ze er een rode lak bij hebben gedaan!

 • Reply
  Nikita
  6 december 2014 at 19:19

  Ik heb ook niet zoveel met Fifty shades of grey. Maar de lakjes vind ik wel erg mooi :).

 • Reply
  Bo
  6 december 2014 at 20:18

  Ik vind ze nietzo bijzonder..
  xoxo

 • Reply
  Tania
  6 december 2014 at 20:34

  Mooie kleurtjes. Handig dat het mini’s zijn want ik maak nooit een potje nagellak op

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  6 december 2014 at 20:58

  Again, prachtige collectie!

 • Reply
  mandy93x
  7 december 2014 at 02:03

  Dit is een mooie collectie! Grijze nagellak vind ik altijd erg chique staan. Wat me ook mooi lijkt is om één nagel grijs te lakken, en dan bij de ringvinger de glitterlak te gebruiken. Of juist de rode lak zodat die extra knalt :)

 • Reply
  Marjoleinee
  7 december 2014 at 13:39

  Mooie kleuren, grijze lakjes staan altijd goed!

 • Reply
  Evelien
  7 december 2014 at 13:57

  Persoonlijk ben ik niet zo van de grijze nagellak bij mezelf. Maar de rode kleur en de glitters zijn erg leuk! De rest is ook mooi, maar niet voor mezelf :)

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  7 december 2014 at 14:57

  Oeh wat een mooie grijze lakjes, ik ben dol op grijze nagellak!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  7 december 2014 at 16:37

  Niet Silk tie maar Slik tie? Grappig dat hierop inspelen ben ook benieuwd naar de film.

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  7 december 2014 at 19:19

  Zonde dat de dekking van sommige wat tegenvalt.

 • Reply
  DiaryOfAMua
  8 december 2014 at 00:31

  Super mooi lakje! Vooral die rode

  Xo

  • Reply
   DiaryOfAMua
   8 december 2014 at 00:32

   *Mooie lakjes

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  8 december 2014 at 12:03

  Mooie kleuren, wel een beetje treurig al dat grijs!

 • Reply
  alexaslovelyworld
  9 december 2014 at 16:09

  prachtige lakjes!

 • Laat een reactie achter