OPI Chapel of Love

Ik heb eigenlijk een paar standaard kleuren waar ik naar grijp, dat zijn DS Passion en deze. Ik heb deze altijd met plezier op. Kijk snel meer naar de swatches!

Dit prachtige nagellakje heet Chapel of Love, en is echt een van mijn favoriete nagellakjes dat kon je hier ook lezen. Het is een roze nagellak met hele kleine gouden glitters erin. Wat je goed kan zien op de laatste foto, daar heb ik de foto gemaakt met flits aan. Ze vallen haast niet op maar met zonlicht of ander licht erop valt het heel subtiel op. Wat ik persoonlijk erg mooi vind! Het lakje lakt gewoon zoals we gewend van OPI zijn en het blijft ook net zo lang zitten als andere lakjes van OPI. Gewoon een geweldige nagellak!

Het nagellakje kost € 13,95

Ik heb trouwens mijn nagels geknipt, ik voel me meteen erg kaal. Heb ook echt spijt als ik de foto’s zie maar ik kon eigenlijk niet anders. Mijn nagels spleten in laagjes en alle nagellak bleef erachter zitten en kreeg het er niet onder weg. En ik kreeg vooral last met mijn lenzen uit mijn ogen te halen, dat ik behoorlijk in mijn ogen krabte, dat is natuurlijk hartstikke slecht voor mijn ogen. Dus daar moet ik maar aan denken dat ik het daarvoor deed.

Wat vinden jullie beter, lange of korte nagels?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Silva
  9 november 2010 at 16:13

  Ik cind je nagels wel mooi zo, al zijn lange nagels natuurlijk ook heel mooi. Maar ach, zie het zo, nagels groeien nog redelijk snel.

 • Reply
  Marieke
  9 november 2010 at 19:20

  Oh wat een prachtig roze kleurtje :D
  Er zijn trouwens heel veel mensen die een moord zouden doen voor jou nagels, zo lang en goed gevormd zijn ze! Gelukkig heb ik zelf ook zulke nagels maar mijn zus bijvoorbeeld wil altijd ruilen :P (van die lelijke stompjes;))

 • Laat een reactie achter