OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Ik kan nooit wachten op de laatste maanden van het jaar waarin ze alle kerstcollecties bekend maken. Ik sta altijd te springen en te kwijlen bij al die mooie en feestelijke collecties. OPI heeft dit jaar ook weer een prachtige collectie genaamd: Breakfast at Tiffany’s. Eerlijk gezegd moet ik toegeven dat ik het niet meteen een kerstige collectie vind, maar wel een hele mooie. Ik laat jullie dan ook maar wat graag deze mooie collectie zien met swatches en al!

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

In deze collectie staat Audrey Hepburn natuurlijk centraal en haar quote maakt ook zeker deel uit van de collectie. Audrey staat namelijk bekend om haar ‘I believe that happy girls are the prettiest girls’. OPI heeft voor deze collectie de quote een beetje omgegooid en haar eigen sausje overheen heen gegooid. Want OPI komt met de mooie uitspraak ‘I Believe in Manicures’, en zo is het maar net.

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Er zijn 12 nieuwe kleuren in d Breakfast at Tiffany’s collectie. De lakken zijn geïnspireerd door Audrey’s natuurlijke schoonheid en vrolijke energie. Tijdloze rood- en bordeauxtinten worden aangevuld met stijlvolle, chique glitters. De collectie verwijst ook naar de meest memorabele outfits uit de film, waaronder Holly’s sexy roze cocktailjurkje, haar iconische little black dress en haar elegante parelketting.  En de collectie zou niet compleet zijn zonder een signature shade: I Believe in Manicures.

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Ik vind de collectie er beeldschoon uitzien en vooral heel klassiek. Het heeft niet meteen hele spannende kleuren, maar wel hele mooie klassieke tinten met allemaal net even wat extra’s. Zo vind je prachtige glanzende varianten, mooie shimmers, liquid sand lakken en glitters. Het kan allemaal in deze collectie en dat maakt het extra leuk.

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

De kwaliteit is wat we gewend zijn van OPI, een hele goede en prettige nagellak. Wel valt me op dat deze lijn weer een dunnere substantie heeft wat me bij de Washington DC collectie. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat wel iets minder prettig vind lakken, want het trekt namelijk sneller in de randjes als je te dicht langs je nagelriemen lakt. Maar dat is ook het enige minpuntje wat ik kan bedenken, voor de rest lakken ze nog even fijn, je moet alleen iets meer oppassen. Laten we naar de swatches gaan kijken, overal zijn twee lagen gebruikt.

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Breakfast At Tiffany’s

De it-kleur natuurlijk van deze collectie, helaas komt hij niet goed tot zijn recht op de foto. Het is een melkachtige kleur met hele subtiele zilveren glitters er in die opdroogt als een liquid sand, heel mooi!

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

I Believe In Manicures

Dit is natuurlijk een echte knaller, wat een prachtige blauwe kleur, hier val je zeker mee op!

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Meet My Decorator

En wat meer klassieke rode kleur, maar zeker niet minder mooi. Hij geeft je nagels echt een prachtige glans en uitstraling.

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Fire Escape Rendezvous

Dit is een bijzondere lak die een metallic basis heeft, maar de losse rode glitters maken het helemaal af. Dit is een echte lak voor de feestdagen.

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Rich & Brazillian

Dit is toch wel één van mijn favoriete kleuren, diep paars met een prachtige rode shimmer. Wat een mooie en klassieke kleur, deze gaat vaak gedragen worden!

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Can’t Read Without My Lipstick

De klassieke lipstick kleur, maar dan voor op je nagels, ik vind hem prachtig en dekt heel mooi.

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Black Dress Not Optional

Dit is een hele bijzondere en mooie metallic lak. De subtiele zilveren glitters in de lak maken het helemaal af.

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Sunrise… Bedtime!

Dan hebben we nog een lak die je apart of als een top coat kan gebruiken. Je kunt meerdere lagen aanbrengen om hem dekkend te maken of over een kleur heen aanbrengen. Ook deze kleur is liquid sand.

OPI Breakfast at Tiffany’s Holiday 2016 Collection

Ik vind het een mooie collectie, maar niet alles is even bijzonder. Maar OPI zou OPI niet zijn als er niet een paar echte knallers tussen zouden zitten. En dat is ze ook voor deze kerstcollectie weer gelukt De collectie is te koop vanaf 31 oktober bij onder andere de Douglas en verschillende salons. De lakken kosten € 14,95 per stuk en de mini set voor € 22,95 met daarin vier verschillende kleuren. Welke kleuren gaan op jullie wishlist?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Susan
  20 oktober 2016 at 06:38

  Mooie kleuren (en swatches!), maar niet heel bijzonder vind ik zelf.

 • Reply
  Romy
  20 oktober 2016 at 07:56

  Ik vind ze echt super – stuk voor stuk! Vooral Fire Escape Rendezvous vind ik mooi.

 • Reply
  Vanessa
  20 oktober 2016 at 08:13

  Op zich mooie kleurtjes maar ik word er niet wild enthousiast van. Ik vind dat OPI mooiere lakjes heeft!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  20 oktober 2016 at 08:58

  Ik vind zelf Breakfast at Tiffany’s prachtig! Die draag ik graag. De paarse Rich & Brazillian heb ik niet, maar die wil ik graag er bij aanschaffen :). Het is echt een bijzondere feestkleur!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  20 oktober 2016 at 09:22

  Ik ben hier toch echt wel enthousiast over! Mooie kleuren (op een paar na dan, maar dat heb ik eigenlijk bij iedere collectie wel) en echt prachtige dingen voor de feestdagen. I like!

 • Reply
  Jamey Herben
  20 oktober 2016 at 10:05

  Ja echt super leuk hoor! Ik ga ze denk ik ook kopen!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  20 oktober 2016 at 10:23

  Wat een fantastische collectie!

 • Reply
  rachel
  20 oktober 2016 at 10:29

  zag ze al ergens voorbij komen en vind ze super weer alleen de glitters skip…altijd weer een gevecht met eraf halen

 • Reply
  Nail Passion
  20 oktober 2016 at 10:31

  Prachtige collectie en Rich & Brazillian vind ik wel echt de mooiste van deze collectie!

 • Reply
  femketje
  20 oktober 2016 at 13:16

  die lichtblauwe past er voor mijn gevoel niet zo bij, maar de overige kleuren zijn super pretty :D

 • Reply
  Kelly
  20 oktober 2016 at 18:23

  Breakfast at tiffany’s vind ik erg mooi!

 • Reply
  Manon Boerakker
  20 oktober 2016 at 19:05

  Ik vind de kleuren er erg mooi uitzien

 • Reply
  Anna
  20 oktober 2016 at 21:14

  Die Can’t Read Without My Lipstick is mooi.
  Baal ervan dat het mij nooit lukt om mijn nagels mooi te lakken.

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  20 oktober 2016 at 22:33

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! ik vind de collectie zelf niet helemaal in mijn straatje passen, ik ben niet zo van de glitters. Bij OPI wil ik meestal van elke collectie wel 1-2 lakjes heel graag hebben maar dat heb ik nu niet zo

 • Reply
  chucky1012
  22 oktober 2016 at 07:09

  Zulke mooie foto’s van de prachtige collectie nagellakjes ;-)

 • Reply
  Mariska
  23 oktober 2016 at 21:20

  Rich & Brazillian blijf ik toch een mooie kleur vinden!

 • Reply
  kwarnst
  25 oktober 2016 at 14:14

  Mooie swatches! Ik vind dit persoonlijk ook de meest flatterende nagellengte om de kleuren te showen.

 • Reply
  nicolished
  8 november 2016 at 10:30

  Echt een hele mooie collectie. Ze zien er heel erg goed uit.

 • Laat een reactie achter