Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPI Brazil Collection

 photo Brazil4_zps82cd738f.png

Ik stel jullie voor, de nieuwe OPI voorjaarscollectie genaamd de Brazil Collection! Dit bruisende Zuid-Amerikaanse land zit vol kleur en belevenissen! Carnaval, het bekendste feest in Brazilië staat in het teken van kleur en je ziet het overal terug, de kostuums, de wagens, het vuurwerk eigenlijk overal waar je kijkt. En bij ons thuis binnenkort gewoon op onze nagels!

 photo Brazil2_zps8aa1dfa2.png

De collectie bestaat uit twaalf prachtige en kleurrijke lakken, maar ik laat jullie er zes zien. Maar naast de twaalf gewone lakken komen er ook nog eens vier liquid sand lakken uit die de collectie helemaal compleet maken, maar helaas heb ik die niet ontvangen, daar was ik erg benieuwd naar want ze hebben prachtige neon tinten. Ik neem je mee met de swatches door Brazilië!

 photo Brazil3_zpsa161e02b.png

 photo Brazil5_zps0625a7e0.png

De kwastjes en de structuur zijn wat we gewend zijn van OPI. Een heerlijke melkachtige structuur dat echt heerlijk lakt en niet snel in de randjes trekt, gewoon de perfecte substantie. Het kwastje heeft een normaal formaat met een rechte onderkant. Ik was hiervoor trouwens nog andere lakken aan het swatchen en merkte meteen verschil qua stevigheid van het kwastje. Want die van OPI is namelijk heel stevig en spreid zich niet zo makkelijk en dat doen andere kwastjes van de andere merken wel. Pluspuntje dus voor OPI want zo kan je veel netter werken.

 photo Brazil6_zps22d6228b.png

Don’t Bossa Nova Me Arround is een mooie en dekkende nude kleur die ik werkelijkwaar prachtig vind. Ik denk dat dit een van mijn favoriete kleuren gaat zijn dit voorjaar. Heeft twee laagjes nodig om compleet te dekken.

 photo Brazil7_zpseb79774a.png

Where Did Suzi’s Man-go? doet me meteen denken aan Koninginnedag – of moet ik nou vanaf dit jaar Koningsdag zeggen -. Een perfecte oranje kleur, lekker fris en zomers! Dekt met één laagje.

 photo Brazil8_zpsefd36dc0.png

Kiss Me I’m Brazillian is een heel lief roze lakje, maar ik vind hem niet echt bijzonder genoeg om meteen op zoenen over te gaan. Dekt met één laagje.

 photo Brazil10_zpsddd03ade.png

Amazon … Amazoff is een super leuke groene kleur die we eigenlijk bij elk merk wel terug zien. Dekt perfect in twee laagjes.

 photo Brazil9_zpsd6f14b32.png

Live. Love. Carnaval. ik hou van dit lakje. Het is alweer bijna carnaval en deze gaat dan zeker weten op mijn nagels! Dekt met één laagje.

 photo Brazil11_zps76e695e2.png

Isão Paulo Over There is een mooie bruine tint maar ook deze vind ik weer niet erg bijzonder, dekt met twee laagjes.

 photo Brazil_zps261e8c81.png

Ik vind de OPI Brazil Collection leuk, maar wel erg veilig en niet echt out of the box. Ze hebben zeker prachtige kleuren maar ik zou er niet meteen voor naar de winkel rennen. De liquid sand kleurtjes zien er wel super tof uit – swatches – die ook te koop zijn in een 4-pack in mini formaat die € 18,95. De losse lakken kosten € 14,25 per stuk en zijn te koop bij verschillende nagelsalon’s en Douglas filialen.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

54 reacties

 1. Dat zijn zulke mooie nagellakken die ik in mijn stash wil hebben!
  Mijn favoriete kleuren en dit merk blijft zo lang goed op de nagels zonder dat het snel gaat chippen! ;-)

  Xoxo

 2. Het is inderdaad niet eccht een spannende vernieuwende collectie. Misschien haal ik het tweede setje mini’s zonder liquid zand.

 3. Deze kleuren vind ik wel heel erg mooi! Vooral Don’t Bossa Nova Me Arround en Amazon. Je hebt ook hele mooie nagels trouwens!

 4. Superleuke collectie! Van een aantal lakjes vrees ik wel dat ze zouden afsteken tegen mijn huidskleur, maar Live. Love. Carnavel. is echt té leuk. Lekker girly! OPI heeft inderdaad hele fijne lakjes, ik gebruik ze ook met plezier :)

 5. De collectie roept het gevoel: “wauw, must have” niet op. Maar het is wel heel mooi. Ik vind de kleuren: Where dit Suzi’s Man-Go en Amazon…Amazoff wel wat hebben. Ik ben best benieuwd naar de rest van de collectie.
  Love,

 6. Nice nail polishes, love the shades. The only Opi nail polish that I have is Get your number and I love it !

 7. Ik vind deze echt alle zes leuk! Ik ben benieuwd naar de hele collectie en dan maar eens een keuze maken van welke te kopen:) Liefs, Marlissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *