Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPI Avoplex

 photo Avoplex_zpsbae259e2.png

Ik gebruik al een hele tijd de OPI Avoplex producten voor mijn handen en nagels. Dit is echt mijn geheim voor prachtige en verzorgde handen en nagels. De producten zijn echt ontzettend fijn, werken erg goed en ruiken ook nog eens heerlijk fruitig! Tijd om jullie er kennis mee te laten maken. Of juist niet, want de producten zijn al een hele tijd te krijgen en erg populair!

Avoplex is een hele lijn van OPI met in totaal 7 verschillende producten die ervoor zorgen dat je nagels, nagelriemen en handen goed verzorgd worden. Alle producten bevatten anti-oxidanten, vitamines en natuurlijk avocado – vandaar de naam – om je nagels en handen eens goed in de watten te leggen.

 photo Avoplex1_zpsf6401ae0.png

OPI Avoplex Cuticle Oil To Go – € 10,95

Hoe handig is deze meeneem pen om je nagels ‘on the go’ te verzorgen. Deze handige tube bevat een olie die bomvol zit met verzorgende oliën zoals avocado olie dat meteen de nagelriemen heerlijk zacht maakt. De geur is trouwens ook echt heerlijk en naar mijn idee is dit ook het best ruikende product, het ruikt namelijk naar watermeloen, echt heerlijk!

 photo Avoplex2_zpsb18a5d69.png

De tube heeft een handig borteltje waarmee je het product heel makkelijk en precies op je nagelriemen kan aanbrengen. Door even in de tube te knijpen komt het product tevoorschijn. Pas wel op dat je niet te enthousiast knijpt want er komt al snel teveel uit want het product is heel zuinig in gebruik. Breng de olie aan op je nagelriemen en masseer het daarna voor een minuutje in en je zult zien dat je prachtige en verzorgde nagelriemen over houdt. Dit tubetje is zo handzaam dat je hem heel gemakkelijk mee kan nemen onderweg! Deze zit zeker in mijn handtas voor de koude dagen en na het werk.

 photo Avoplex3_zps2999bf09.png

OPI Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment – € 16,50

Net hebben we de verzorgde olie gezien en dit is eigenlijk een vergelijkbaar product maar dat net iets anders werkt en eruit ziet. Het is namelijk een heerlijke romige crème die ook je nagelriemen verzorgt door het al masserend aan te brengen op de nagelriemen. Hij is geconcerteerd met fruitzuren die snel en effectief je droge en beschadigde nagelriemen hersteld.

 photo Avoplex4_zps14b92f16.png

Het flesje ziet er heel schattig uit en lijkt een beetje op de glitterlijm verpakkingen die ik vroeger altijd had. Alleen nu zit er geen glitterlijm in maar een heerlijke crème die je in een kleine hoeveelheid aanbrengt op je nagelriemen. Ik breng gewoon kleine drupjes aan per nagel.

 photo Avoplex7_zpse91fe423.png

Voor 3 tot 5 minuten moet je de crème inmasseren volgens de verpakking, maar ik merk door de kou dat mijn nagelriemen het echt nodig hebben en het veel sneller wordt opgenomen door de huid. Je zou eventueel dan nog wat meer kunnen gebruiken of het zo laten. Deze behandeling wordt aangeraden het zeker elke week te doen. De olie kan overal en elke dag gebruikt worden. Wat ik overhoud zijn inderdaad goed verzorgde, gehydrateerde en soepele nagelriemen.

 photo Avoplex8_zps8ec160a8.png

OPI Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream – € 12,95

Om de behandeling helemaal af te maken moeten de handen natuurlijk wel meegenomen worden. Want wat zijn mooie en verzorgde nagels nou zonder mooie en soepele handen? Niks toch? Daarom heeft OPI deze heerlijke handcrème op de markt gebracht die zorgt voor een hele intensieve behandeling voor droge handen en zelfs extreem droge handen kan deze crème aan!

 photo Avoplex10_zps1a58e05c.png

De inhoud van de verpakking is 50 ml zodat het een ideale verpakking is om mee te nemen in je tas, want een handcrème vind ik toch altijd wel erg prettig om bij me te hebben. Helemaal nu je handen zo droog worden door de kou.

 photo Avoplex11_zpscbec2d29.png

De geur van de handcrème is een beetje citrusachtig, erg lekker fris! De structuur is niet dun maar ook niet dik. Eigenlijk precies goed, zodat je het makkelijk over de handen kan verdelen. De handcrème trekt snel in, maar ik merk wel dat hij eigenlijk net iets te rijk is voor mijn handen als ze niet droog aanvoelen maar ik het gebruik voor het lekkere en soepele gevoel zeg maar. Maar na het werken of een dag in de kou buiten vind ik hem weer heerlijk.

 photo Avoplex12_zps434abfb2.png

De producten zijn zeker door mijn goedgekeurd en gebruik ze dan ook al een hele tijd met heel veel plezier. Mocht je dus nog op zoek zijn naar goede producten voor je handen en nagels of wil je ze iets meer verzorging geven met dit koude weer? Dan kan ik je ze zeker aanraden! De OPI Avoplex producten zijn gewoon te koop bij de OPI verkooppunten, vaak staan ze in het onderste vak.

Deze producten heb ik ontvanger ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Dit is echt een lijn waar ik altijd nieuwsgierig naar ben. Of het voor mij ook zal werken. Ondanks dat ik een grote OPI stash heb. Heb ik nog niets geprobeerd van avoplex. Zal het toch echt een keer moeten uittesten.

  2. Dat lijken me wel fijne spullen, vooral die nagelriemcrème spreekt me aan, omdat mijn Lemony Flutter van Lush bijna over de datum is… ZO zonde, want er zit nog superveel in het potje! Toch maar iets nieuws en vergelijkbaars zoeken dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *