Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPI Alcatraz… Rocks

 photo OPI_zpsa4a95b0b.png

Liquid Sand nagellakjes hebben echt mijn hart gestolen. Ik wil ze het liefst allemaal hebben, want ze zijn echt prachtig! Ik heb ondertussen al een hele verzameling, maar deze kon daar zeker niet aan ontbreken. Op het vliegveld van Gran Canaria zag ik hem ineens staan en hij moest echt met mij mee naar Nederland!

 photo OPI1_zps4fbd4a5a.png

Ik wist dat er een nieuwe collectie van OPI aan zat te komen, maar de previews die ik vluchtig had gezien waren niet spectaculair als ik eerlijk mag zijn. Alleen ik wist niet dat er een onwijs gave liquid sand in zat! Om de tijd een beetje te doden op het vliegveld keken we een beetje in alle winkeltjes en ineens stond daar de San Francisco collectie met dit prachtige lakje. Ik twijfelde niet en nam hem meteen mee.

 photo OPI2_zps27fa66b3.png

Het is een prachtige paarse nagellak – ik hou van paars – met blauwe, paarse, roze en gouden glitters, echt ontzettend gaaf! Als je het mij vraagt echt een unieke kleur met een gaaf effect!

 photo OPI4_zps75096dc8.png

 photo OPI3_zps7dd16586.png

Ook op mijn nagels is hij helemaal om verliefd op te worden, prachtige glitters glimmen je in het licht tegemoet en de paars- blauwachtige kleur is heel mysterieus en perfect voor het najaar.

 photo OPI5_zps9a65efd9.png

Ben je net zo verliefd als mij op Alcatraz… Rocks? Ga dan snel naar de winkel, want ik denk dat deze kleur snel uitverkocht zou zijn. Hij zit in de San Francisco collectie die tijdelijk verkrijgbaar is en kost € 14,95.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *