Opgemaakte producten van de afgelopen maanden

Automatische concepten

Sinds ik geen video’s meer maak heb ik eigenlijk altijd mijn opgemaakte producten weggegooid. Maar het was altijd een super populaire rubriek en stiekem vind ik het zelf ook erg leuk om te vertellen wat ik opgemaakt heb en wat ik er uiteindelijk van vond. Mijn lade was alweer behoorlijk vol geraakt dus tijd voor een opgemaakt update!

Automatische concepten

Etos Cotton Pads

Eigenlijk valt hier niet heel erg veel over te zeggen, het zijn wattenschijfjes en koop ze altijd ergens anders. Blijkbaar was ik bij de Etos toen ze op waren en ik vind ze prima.

Paula’s Choice The Un Scrub

Hier heb ik een mini van gekregen deze zomer om mee te nemen op reis. Dat heb ik dan ook gedaan. Hij is het mij mee geweest naar Amerika en Polen. Het is een super fijne face wash met waarin kleine bolletjes die de huid zacht scrubben. Tijdens het masseren lossen de bolletjes op en hou je een zachte reiniger over. Droogt de huid niet uit en merk dat mijn huid er van opknapt en schoon wordt. Zeker een aanrader en ben ook van plan een grote Paula’s Choice The Un Scrub te gaan kopen.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Aquafresh Freshmint tandpasta

Nog zoiets waar ik niet heel veel boeiends over kan zeggen, de Aquafresh Freshmint tandpasta. Ik vind het de fijnste tandpasta die er is en belooft niet allemaal loze dingen. Maakt goed schoon en houdt het fris. Wat wil je nog meer?

Biosilk Silk Therapy

Ik gebruik altijd na het douchen een serum om mijn haar zacht en minder pluizig te krijgen. Aangezien ik altijd goede ervaringen heb met Biosilk kocht ik er van de zomer weer eentje. Met deze kleine verpakking heb ik echt maanden gedaan en hij werkt perfect. Zeker een aanrader dus.

Automatische concepten

Loving Blends Honing Goud Shampoo & Conditioner

Ik schreef ook al een review over beide producten en ben dan ook echt heel erg enthousiast over deze lijn. Het ruikt ontzettend lekker, maakt mijn haar super glad en maakt het ook goed schoon. Zou de Loving Blends producten zo weer kopen.

NIVEA Hairmilk shampoo

De NIVEA Hairmilk shampoo is echt jaren mijn favoriete shampoo geweest en ik vind hem nog steeds heel erg fijn. De frisse geur van NIVEA vind ik altijd erg prettig en hij maakt gewoon goed mijn haar schoon zonder het te verzwaren.

Automatische concepten

Lush Prince Charming Shower Gel

Deze had ik al een hele tijd in de kast staan maar gebruikte ik eigenlijk nooit. Ik besloot hem mee te nemen naar Amerika en Polen en daar is hij dan ook opgegaan. De geur van Prince Charming vind ik niet echt geweldig en de dikke structuur ook niet. Nee, ik zou hem niet weer kopen.

Therme Ibiza Flow Shower Satin

Dit is een nieuwe geur van Therme die alleen bij de Kruidvat te koop is. Ik had hem nog nooit eerder gebruikt maar hij ruikt echt heel erg lekker warm. Dit zeg ik niet omdat ik er werk, maar deze ruikt echt lekker. Aanrader dus!

Automatische concepten

Marc Jacobs Cotton

Deze fles heb ik echt een eeuwigheid staan. Het is best een lekkere geur voor overdag, maar ik vind hem niet spannend genoeg. Ik droeg hem dus eigenlijk altijd thuis (of gebruikte hem wel eens als luchtverfrisser in de badkamer). Maar hij is eindelijk op en kan weg.

Gucci Bamboo

Sinds ik werk gebruik ik echt veel meer parfum, normaal gebruikte ik alleen lekkere geuren als ik ook echt de deur uit ging voor iets, maar tegenwoordig doe ik het iedere dag. Gucci Bamboo vind ik een heerlijke subtiele geur en kan perfect voor op kantoor.

Automatische concepten

Action Wild Fragrance geurkaars

Bij de Action kocht ik vorig jaar deze geurkaars met een bamboe lont die lekker knispert (afgeleid van Woodwick die je links ziet). Helaas knispert deze lont amper tot niet en had ook haast geen geur. Ik vond het zeker geen aanrader.

Woodwick Trilogy geurkaars

De Woodwick Trilogy geurkaars is denk ik een van de lekkerste geurkaarsen die ik ooit heb gehad. De geurkaars heeft drie lagen met verschillende geuren: evening bonfire, oudwood en woodsmoke. Allemaal wat zwaardere rokerige geuren, heerlijk voor in huis. Woodwick staat er om bekend dat het knisperende lonten heeft en dat doet het ook echt heel goed. Ik zou deze zo weer opnieuw kopen en ik deed er ook echt ontzettend lang mee.

En dat waren mijn opgemaakte producten van de afgelopen tijd. Dingen die ik weer opnieuw zou kopen is de scrub, haarproducten van Loving Blends, de geurkaars en natuurlijk de tandpasta.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Mariska
  13 november 2019 at 13:43

  Ja die Woodwick kaarsen heb ik sinds kort ontdekt en ben helemaal om. Heb er nu 3 verspreid in mijn huis staan en geven ook lekker wat geur af :) Helemaal fan!

 • Reply
  Neo
  15 november 2019 at 12:12

  WoodWick is inderdaad heerlijk. Fireside, mums, campfire marshmallow, trilogie cabin the Woods, Humidor, pear cider. Staan allemaal bij me op de vensterbank of de slaapkamer.

  Ook erg leuk om cadeau te doen!

  Verder leuk om weer eens een opgemaakt te zien

 • Laat een reactie achter