Opgemaakte producten van afgelopen maanden

Automatische concepten

Ik heb echt al heel lang geen opgemaakt artikel gemaakt. Het was zelfs zo erg dat mijn hele kast vol stond met opgemaakte producten dat ik de helft maar weggelaten heb voor een artikel omdat het anders te veel werd. Ik heb de leukste producten uitgezocht om jullie te laten zien waar ik enthousiast of juist niet zo enthousiast over was. Kijken jullie mee?

Automatische concepten

L’Oréal Elvive Dream Lenghts Shampoo & Conditioner

Over de L’Oréal Elvive Dream Lenghts ben ik heel enthousiast. Ik kende de collectie door het verwarmende haarmasker waar ik heel nieuwsgierig naar was. Het masker vond ik fijn werken maar wel een beetje onhandig, maar deze shampoo en conditioner vond ik erg prettig in gebruik. Zelf heb ik geen mega lang haar waardoor ik het verschil kan merken, maar de producten werken wel prettig.

Therme Natural Beauty Shampoo

Een 100% natuurlijke lijn van Therme, dat is iets nieuws op de markt. Veel merken zijn natuurlijk, maar niet 100% natuurlijk, deze lijn wel. De Therme Natural Beauty producten ruiken heerlijk kruiderig en geven echt een natuurlijke feeling. Er zit alleen een shampoo in de collectie en daar mis ik nog wel een conditioner bij. Maar ben je opzoek naar een natuurlijke shampoo, dan is dit zeker een fijne shampoo.

Automatische concepten

Vogue Cosmetics Silk & Blossom Shower Foam

Dit is echt een heerlijke shower foam met de geur van cherry blossom en jasmijn (hij lijkt heel erg op de Sakura collectie van Rituals maar dan veel goedkoper). Er komt een lekker dik schuim uit en is heerlijk voor onder de douche. Kan hem je alleen maar aanraden. Vogue Cosmetics is gewoon bij de drogisterij te koop.

Garnier Loving Blends The Milk Mask

Een haarmasker in de vorm van een melk. De Garnier Loving Blends The Milk Mask is behoorlijk dun en daarom moest ik er wel eventjes aan wennen. Het is een 98% natuurlijk haarmasker en trekt lekker snel in. Ik moet zeggen dat het herstellende Honing masker goed zijn werk deed en mijn haar heerlijk zacht maakte. Ik vond het fijn!

Olaplex No.6 Bond Smoother

Ik kocht de Olaplex Bond Smoother meer dan een jaar geleden in New York en heb het denk ik een jaar bijna mee gedaan, zo zuinig is het in gebruik. Mijn haar werd er heerlijk zacht van en een stuk minder pluizig. Ik baal echt dat hij op is maar ik twijfel nu de Olaplex olie aan te schaffen. Helaas zit er hier geen Sephora in de buurt waar ik hem kan scoren, maar online is het wel te koop!

Automatische concepten

Borotalco Original Deodorant

Ik was best benieuwd naar de Borotalco deodorant na alle reclame die ik er van zag. Mijn deodorant was op en besloot deze te proberen. Tegenwoordig ben ik fan van rollers omdat die een stuk langer meegaan en daardoor dus ook goedkoper zijn. Ik moet eerlijk toegeven, de geur is echt heerlijk en uniek. En ook ruik ik de hele dag fris en werkt het super fijn, aanrader.

Oral-B PureActiv Care Fresh Deodorant

Een nieuwe ‘natuurlijke’ tandpasta. Ik moet zeggen, ik moest er wel eventjes aan wennen. Normaal heb je een dik schuim in je mond en dit was een heel waterig schuim. Ook had ik het idee dat het iets minder goed reinigde. Maar ik had wel een frisse smaak na het poetsen in mijn mond. Maar nee, ik zal deze tandpasta niet opnieuw kopen.

Philosophy Amazing Grace Magnolia

Met veel plezier heb ik deze geur opgemaakt. Het is de bekende Amazing Grace geur van Philosophy met daaraan magnolia toegevoegd. Het is een heerlijke geur voor iedere dag en niet te zwaar, daarom droeg ik hem ook met veel plezier naar mijn werk.

Alvira Cotton Pads

Wattenschijfjes van de Action, goedkoop en werken top. Hier hoef ik denk ik niet al te veel over te zeggen.

Automatische concepten

Bioré Rose Quartz Cleanser

Toen ik de Bioré Rose Quartz Cleanser zag was ik meteen nieuwsgierig, zou dit goed zijn voor mijn vette huid? Tijdens het gebruiken kwam ik er alleen snel achter dat ik de cleanser echt verschrikkelijk vond. Het zit vol met menthol waardoor mijn gezicht echt in de fik (of meer bevroren) stond. Ook merkte ik niet echt dat het iets deed voor mijn vette huid. Nee, deze koop ik niet weer.

Olaz Cleanse Detox & Glow Dagelijkse Scrub

Waar ik wél enthousiast over was is de Olaz Cleanse Detox & Glow Dagelijkse Scrub. Wat een fijn product is dit zeg! Het is een dikke crème met subtiele scrubdeeltjes waarmee je dagelijks je gezicht kan reinigen. Het haalde al mijn make-up gemakkelijk weg en scrubte heel subtiel mijn huid. Daarnaast ruikt het ook ontzettend lekker fris. Het is dat ik nog zoveel scrubs en cleansers heb staan, anders had ik deze sowieso weer gekocht.

Kiehl’s Calendula Herbal Extract Toner

Dit is echt een enorme fles van 500 ml waar ik echt een half jaar mee heb gedaan. Ik gebruikte de Kiehl’s Calendula Herbal Extract Toner dagelijks met veel plezier. Het haalde de laatste restjes vuil weg en voelde erg prettig aan op de huid. Ook nam mijn huid de verzorging veel beter op. Het kost wat, maar dan heb je ook wel een prettig product.

Automatische concepten

Kylie Skin Face Moisturizer

Het werd groots aangekondigd, de Kylie Skin collectie. Ik was daardoor natuurlijk ontzettend benieuwd en kocht een aantal producten. Alleen ik moet eerlijk toegeven, de producten zijn fijn, maar gewoon erg basic. Ik merkte geen enkel verschil met een goedkoper alternatief. Ze zijn niet heel ‘bijzonder’. Nee, voor mij geen Kylie Skin meer.

Philosophy Purity Made Simple Ultra Light Moisturizer

Dit is echt een flinke dagcrème waar ik heel lang mee gedaan heb (volgens mij de hele zomer). De Philosophy Purity Made Simple moisturizer is natuurlijk een bekend begrip maar dit is een lichte variant die geschikt is voor de zomer en de wat vettere huid. Ik vond hem erg fijn, maar nu is er ook een olie vrije variant die ik nog beter vind.

Philosophy Purity Made Simple Micellair Water

Een micellair water van meer dan 20 euro, dat vind ik best duur! Maar ik moet zeggen dat deze reiniger echt heel gemakkelijk mijn make-up eraf haalde. Moest echt weer wennen aan een Garnier micellair water dat ik eerst heel erg goed vond dat het toch een stuk minder snel ging. Maar of ik het geld er voor over zou hebben, nee dat niet.

Automatische concepten

En dit waren mijn opgemaakte producten (tenminste een leuke selectie daarvan) van afgelopen maanden. Zaten echt een aantal hele fijne producten tussen en een aantal wat mindere. Zijn er bij jullie veel producten opgegaan de laatste tijd en wat waren aanraders en wat juist niet? Ik ben erg benieuwd.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Lisa
  23 november 2020 at 15:35

  Jouw mening over het Kylie product is precies wat ik verwachtte toen ik over deze lijn hoorde. Een hoop blabla omdat de naam van een bekend persoon wordt gebruikt en verder niets bijzonders. Vind het toch al idioot dat iedere bekende persoon iets met cosmetica of geuren moet doen en ben er dus nooit ingetrapt. Ik ga gewoon voor goed bekendstaande merken met een gedegen reputatie, denk Lancome, Clarins etc.

 • Reply
  Marie
  24 november 2020 at 11:11

  Ik gebruik ook de meeste van deze producten en veel goede. aan de vooravond van zwarte vrijdag wil ik mijn toilettasje bijvullen

 • Laat een reactie achter