Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: wat heb ik opgemaakt in maart?

Opgemaakt van de maand maart

Ik mis het totaal niet om geen YouTube video’s meer te maken, maar ik vond het wel jammer dat ik mijn opgemaakte producten niet meer kon laten zien. Elke maand spaar ik mijn lege beauty producten op en bespreek deze kort met jullie. Wat vond ik nou eigenlijk echt van de producten nadat ik ze opgemaakt had? Deze keer de producten van de maand maart!

Opgemaakt van de maand maart

Laten we beginnen met de producten die ik onder de douche heb opgemaakt. Dit keer zijn dat niet heel erg veel dingen.

Gliss Kur Ultimate Repair Shampoo & Conditioner

Ik vind de producten van Gliss Kur altijd heel erg fijn. Ze ruiken lekker, maken mijn haar goed schoon en ik heb het idee dat ze ook mijn haren goed verzorgen. Ik gebruik deze producten altijd met veel plezier en ik vond deze beide producten ook erg fijn. Ik heb ze gekregen maar zou ze zo weer kopen.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Kneipp Beauty Geheim Douche Foam

Ik ben gek op douche foams om mij mee te wassen. Ik kreeg laatst deze Beauty Geheim variant opgestuurd van Kneipp. Ik vind dit echt een heerlijke warme geur voor de winter. Ook het schuim vind ik lekker dik en voelt super luxe aan onder de douche. Zeker een favoriet deze.

Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim

Weer een schuim voor onder de douche, zoals ik al zei ben ik daar gek op. Andrélon kennen we natuurlijk allemaal van de shampoo, maar sinds kort hebben ze ook zeep in hun assortiment. Ik vind deze schuim wat minder. Het is niet een lekker dik schuim en de geur vind ik ook niet zo bijzonder. Als ik een schuim gebruik wil ik ook dat die luxe aanvoelt.

Opgemaakt van de maand maart

We gaan verder met verzorging voor het gezicht en lichaam. Hier wel echt een aantal favorieten die zijn opgegaan.

EOS Handcrème

Met het droge weer smeer ik flink met handcrème! Deze van EOS was bijna op dus die maakte ik dan ook maar op, scheelt weer een verpakking die in de rondte ligt. Het was een fijne handcrème die lekker rook en snel introk. Ben je echt opzoek naar een intensieve handcrème? Dat is deze niet.

The Ordinary Azelaic Acid Suspension

Een tijdje geleden schreef ik een review over The Ordinary en daar gebruikte ik ook deze Azelaic Acid Suspension dagcrème. Ik was hier echt heel erg enthousiast over omdat hij erg fijn is in combinatie met mijn vette en oneffen huid. Hij verminderd namelijk littekens en dat is wel handig met alle pukkels die ik heb. Hij is wel snel op, want er zit maar 30 ml in een tube in plaats van 50 ml dat normaal in een dagverzorging zit. Gelukkig is hij ook niet zo duur.

Glossier Solution AHA BHA PHA Peeling

Dit was echt een holy grail wat betreft skincare voor mij, de Glossier Solution peeling met AHA, BHA en PHA. Mijn huid knapte hier echt enorm van op en wanneer ik deze peeling dagelijks gebruik heb ik geen last van puistjes. Helaas is hij nu op en merk ik dat ik weer puistjes krijg. Glossier is helaas niet in Nederland te koop maar Paula’s Choice heeft een vergelijkbaar product, die maar weer eens aanschaffen.

Clinique Take The Day Off Make-up Remover

Ik had op reis al een mini versie van deze make-up remover opgemaakt en was daar heel erg tevreden over. Er lag nog een grote versie in mijn make-up kast dus besloot deze maar te gaan gebruiken voor iedere dag. Ik vind dit een super fijne make-up remover die grondig mijn make-up verwijderd en niet irriteert. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Opgemaakt van de maand maart

Het komt niet heel erg vaak voor, maar dit keer heb ik ook best wat make-up producten opgemaakt al zeg ik het zelf. Make-up gaat nooit zo snel op dus ik vind het al heel wat dat er maar liefst drie producten opgemaakt zijn. Alle drie zijn het trouwens ook grote favorieten die ik iedere dag heb gebruikt.

Urban Decay Beached Bronzer

Volgens mij gebruikte ik deze bronzer van Urban Decay al drie jaar iedere dag. Het was de perfecte bronzer voor mij en blend mooi met de huid. Hij was bijna op en ik nam hem mee naar Lissabon, geen goed idee want hij brak in 100 stukjes. Tijd voor de prullenbak dus.

PRETTY VULGAR UNCAGED EYESHADOW PRIMER

Ik kende dit merk helemaal niet maar kreeg er een perspakket van opgestuurd omdat het te koop was bij de Douglas, 2 jaar geleden alweer. Het merk Pretty Vulgar heeft echt prachtige verpakkingen en hele mooie producten. Deze oogschaduw basis gebruik ik nu al twee jaar en is nu echt op. Hij werkt echt top en is wat mij betreft echt een aanrader als je hele vette oogleden hebt.

L’Oréal Unlimited Mascara

Dit is echt mijn favoriete mascara ooit. Makkelijk in gebruikt, levert meteen super resultaat, blijft goed zitten en het borsteltje is super handig zodat je overal goed bij kunt. Ben je nog opzoek naar een goede mascara die volume, lengte en krul geeft? De L’Oréal Unlimited mascara is de mascara die je moet hebben

Opgemaakt van de maand maart

Kneipp Geurkaars

Kneipp heeft echt een prachtige home lijn op de markt gezet met geurstokjes en geurkaarsen. Het ziet er ontzettend chique uit en was meteen enthousiast bij het ruiken van de geuren. Alleen helaas ruik je er amper tot niets van als je de kaars aanhebt. Was een beetje een tegenvaller dus.

Therme Saigon Pink Lotus Geurstokjes

Ik denk dat jullie wel weten dat ik groot fan ben van de Saigon Pink Lotus geur van Therme. Toen ik weg ging bij Therme heb ik ook heel wat geurstokjes meegenomen voor in huis, heerlijk!

Opgemaakt van de maand maart

En dat waren mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand. Aanraders? Dat zijn de Gliss Kur producten, de Kneipp foam, de Glossier Solution, The Oridinary crème en natuurlijk de L’Oréal Unlimited mascara.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik ben ook groot fan van de Clinique take the day off make- up remover, hij reinigt mijn ogen supergoed schoon en ook waterproof mascara doet ie heel goed reinigen.

    De oogschaduw primer ga ik ook een keer proberen, ben wel benieuwd of die even goed( of zelfs beter) is dan de Urban decay.

  2. Wat ontzettend leuk dat je nog via een blogpost laat zien wat je maandelijks (of, zo nu en dan) opmaakt. Ik heb ook een positieve ervaring net deze variant van de Kneipp douche foam. Momenteel staat de geur lavendel van dit merk onder mijn douche; heerlijk ontspannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *