Opgemaakt: vrijwel alles voor onder de douche

Opgemaakt: vrijwel alles voor onder de douche

Het is een hele tijd geleden dat ik een opgemaakt video opnam. Het kwam er elke keer niet van en ik had eigenlijk ook niet heel veel dingen opgemaakt om een hele video mee te vullen. Uiteindelijk kwam mijn lade redelijk vol te zitten en besloot ik eindelijk weer eens voor de camera te kruipen. Benieuwd wat ik opgemaakt heb, bekijk dan de video!

Opgemaakte producten:

 • Dove Nourishing Secrets Restoring Shampoo*
 • Dove Nourishing Secrets Restoring Conditioner*
 • NIVEA Comforting Micellar Shampoo* – review
 • Andrélon Big Volume Droogshampoo*
 • NIVEA Hairmilk 7 Effects Hair Spray* – review
 • Only You Pomegrante & Orange Body Scrub*
 • Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera Body Wash* – review
 • Andrélon Skin Doucheschuim Mango & Mandarijn*
 • Therme Cancún Cacus Shower Foam*
 • Action Alvira Wattenschijfjes
 • Kruidvat Wattenschijfjes
 • Action Bella Grote Wattenschijfes
 • Philosophy Purity Made Simple Cleansing Wipes*
 • Colgate Max White Tandpasta
 • NIVEA Invisible For Black & White Deodorant*
 • Christina Aguilera Unforgettable Parfum

Producten met een * heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Beautyjuf
  27 april 2018 at 19:02

  Ik zat op dit filmpje te wachten ;-) Ik vind het altijd leuk om te zien wat je hebt opgemaakt (en welke producten je fijn vindt of juist niet). De Comforting Micellar Shampoo van Nivea vind ik ook ontzettend fijn! Het maakt mijn haren grondig schoon, zonder dat mijn hoofdhuid eronder te lijden heeft.

 • Reply
  Rachel
  28 april 2018 at 11:25

  allemaal fijne producten al ben ik niet bekend met de wattenschijfjes van de action, dochterlief alleen en die vond ze niet zo fijn, pluisde bij haar

 • Reply
  mvds0906
  28 april 2018 at 20:11

  Lekker veel opgemaakt! ik heb de wattenschijfjes van de kruidvat altijd en vind deze top. ik ben echt geen voorstander van deo rollers, maar hé ieder zijn ding hé :)

 • Reply
  Veerle
  29 april 2018 at 18:52

  Turmeric is kurkuma! Idd gebruikt in curry. Ben wel benieuwd hoe dat ruikt in een doucheproduct… Mooie ooglook ook!

 • Reply
  chucky1012
  30 april 2018 at 09:08

  Mooie producten ?

 • Reply
  Teddy
  30 april 2018 at 12:00

  Wat heb je veel fijne producten opgemaakt!

 • Reply
  aboutsbstyle
  30 april 2018 at 16:21

  weer lekker veel opgemaakt. Ik merk dat ik een grote voorraad heb, en hierdoor ruim gebruik de laatste tijd. Ineens heb ik zin om nieuwe producten in de badkamer te hebben staan, zeker wat frisser van geur ook. lief soraya

 • Laat een reactie achter