Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPGEMAAKT: Veel zomerse producten

OPGEMAAKT: Veel zomerse producten

De producten stonden me al een hele tijd aan te kijken en nu werd het toch echt tijd voor een nieuwe opgemaakt video. De afgelopen weken heb ik weer heel wat bij elkaar verzameld en vertel ik jullie graag meer over mijn opgemaakte producten die ik over het algemeen heel erg fijn vond!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Opgemaakte producten:

 • Kerastase Elixer Ultime Haarolie*
 • Kruidvat Cotton Pads
 • Bvlgari Omnio Eau de Parfum* – review
 • Colab Paradise Droogshampoo* – review
 • Herbal Essences Clearly Naked Droogshampoo*
 • Douglas Essentials Cleansing Wipes*
 • Simple Pollution Protect Sheet Masker* – review
 • Paula’s Choice Niacinamide Booster* – review
 • Paula’s Choice Youth Extending Daily Fluid* – review
 • Paula’s Choice Skin Balancing Oil Reducing Cleanser* – review
 • The Body Shop Honey Bronze Bronzer
 • GUHL Herstel & Balans Haarmasker*
 • Kneipp Silky Secret Douche Foam* – review
 • Etos Rosemary & Fig Shower Foam*
 • Venus Snap Scheermesje*
 • NIVEA Protect & Hydrate Zonnebrand* – review
 • Dove Intense Repair Herstellend Masker*
 • NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask* – review
 • Dove Soft Feel Deodorant*
 • Lancaster Micellar Water*
 • Lancôme BiFacil Visage Make-up Remover*
 • Dr. Organic Activate Charcoal Tandpasta*
 • NIVEA Micellair Shampoo* – review

Producten met een * heb ik gekregen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *