Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: veel tegenvallende producten

Opgemaakt: veel tegenvallende producten

Ik ben een trouwe hond als het gaat om producten tot de bodem opmaken. Maar dit keer heb ik heel wat producten opgemaakt of uiteindelijk maar weg gedaan omdat ze gewoon alles behalve prettig waren. Natuurlijk zitten naast een aantal missers er ook hele fijne producten tussen! Kijken jullie mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Opgemaakte producten:

 • L’Oréal Super Liner Perfect Slim – review
 • Euro Profit Face Cotton Wool Pads – review
 • Etos Cotton Pads
 • NIVEA 3-in-1 Verfrissende Reinigingsdoekjes
 • Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater* – review
 • HEMA 3-in-1 Micelliar Cleansing Water* – review
 • Philosophy Purity Made Simple Facial Cleanser* – review
 • GUHL Langdurig Volume Shampoo*
 • GUHL Langdurig Volume Conditioner*
 • Aussie Miracle Dry Shampoo*
 • Aussie Miracle Dry Shampoo*
 • L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara – review
 • Action Sandelwood Scented Sticks
 • Origins Plantscription Youth Renewing Mask*
 • NIVEA Shower Silk Mousse Crème Soft* – review
 • Rituals Hamman Secrets Geurkaars*

Producten met een * heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

 1. Ja ik had het zelfde net de droogshampoo, wist niet dat dit een bekend probleem is, nu wel! De mousse van nivea ga ik ook eens proberen.

 2. Ik heb nog een tip voor een hele goede droogshampoo, niet standaard te koop in Nederland, maar wel te bestellen via Kruidvat: de Colab dry shampoo. Dit merk is in samenwerking met Ruth Crilly van A model recommends op de markt gekomen een paar jaar geleden en ik ben er héél enthousiast over! Hier is een link naar een review; http://www.amodelrecommends.com/2017/03/09/colab-dry-shampoo-new-version/.
  Ik heb alleen de ‘Fresh’ (voorheen Monaco) getest en vind hem super lekker, dus schaf hem regelmatig aan. Geen restjes, lekker luchtig is je haar na gebruik en het ruikt héérlijk.

 3. wat fijn dat je verschillende merken wattenschijfjes probeert! ik blijf al jaren bij dezelfde van de action omdat ik niet weet welke goed zijn en welke niet van andere merken XD ik ben denk ik simpelweg een gewoonte dier :3

 4. ik zweer weer bij de wattenschijfjes van de hema he, die grote dan en die kleine gebruik ik meestal voor mijn nagels en de HEMA 3-in-1 Micelliar Cleansing Water ben ik ook weg van. dat van de droogshampoo was mij bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *