Opgemaakt: Vaseline, MAC, Urban Decay en meer

Het is alweer vier weken geleden dat ik de laatste opgemaakt video uploadde en in die tijd ben ik op vakantie geweest en heb ik van het heerlijke weer genoten. Ik laat jullie weer een overvolle opgemaakt video zien en zijn jullie benieuwd naar de reviews van de producten? Lees dan even verder het artikel. Voor nu, vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Opgemaakt:

 • Prodent tandenborstel
 • L’Oréal Super Slim Eye Liner Pen – review
 • MAC Big Brow Pencil* – review
 • Urban Decay Perversion Bigger, Badder, Blacker Mascara* – review
 • Real Techniques Expert Face Brush – review
 • The Body Shop Deep Sleep – review
 • Inecto Argan Hair Oil* – review
 • Kruidvat So Lait Transparant Sunspray Refreshing SPF50* – review
 • Vaseline Spray Moisturizer Intensive Repair* – review
 • Gilette Venus Embrace scheermesje*
 • Keune Dry Shampoo*
 • Therme Foaming Shower Gel Mousse Lomi Lomi* – review
 • The Body Shop British Rose Shower Gel* – review
 • Yves Rocher Mango & Coriander Energizing Bath & Shower Gel* – review
 • Philosophy Total Matteness Oil Free Mattifying Pore Refiner* – review
 • Adidas Adipure Pure Performance Deodorant*
 • Unwash Bio-Cleansing Conditioner* – review

(*) Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Vanessa
  17 juni 2016 at 15:26

  Ik vind het altijd superleuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt! De Real Techniques Expert Face Brush gebruik ik ook om mijn foundation mee aan te brengen. De Yves Rocher douchegel vind ik ook heerlijk!

 • Reply
  femketje
  17 juni 2016 at 15:37

  looove de UD perversion mascara :D

 • Reply
  Danielle
  17 juni 2016 at 15:50

  Wat weer een leuke video ! En wat ontzettend veel producten, ik gebruik de real technique kwast ook. Die is zo fijn !

 • Reply
  Varenka W
  18 juni 2016 at 00:24

  Wat staat deze kleur lipstick je goed zeg.
  Lomi Lomi ruikt inderdaad hemels…..Yves Rocher ook, ik gebruik ze beide heel graag.
  Zonde van die vlekken van de zonnebrand spray.
  Wel fijn dat je ff waarschuwd.

 • Reply
  Florence Vlogt
  18 juni 2016 at 07:58

  Wat een stomme zonnebrandspray. Hopelijk krijg je het toch nog uit je kleren.
  Liefs xx

 • Reply
  Laura J
  18 juni 2016 at 12:45

  Wat jammer van die vlekken in je kleren…
  Die lipstick staat je mooi trouwens!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  18 juni 2016 at 19:55

  Ik heb de zonnebrand ook, maar nog niet kunnen gebruiken.. ben benieuwd ! In ieder geval voorzichtig doen met kleding ;-) ik ben erg benieuwd naar de geur van Yves Rocher Mango & Coriander Energizing Bath & Shower Gel want net als jou heb ik een HEKEL aan koriander, bah zo vies haha!

 • Laat een reactie achter