Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: Vaseline, MAC, Urban Decay en meer

Het is alweer vier weken geleden dat ik de laatste opgemaakt video uploadde en in die tijd ben ik op vakantie geweest en heb ik van het heerlijke weer genoten. Ik laat jullie weer een overvolle opgemaakt video zien en zijn jullie benieuwd naar de reviews van de producten? Lees dan even verder het artikel. Voor nu, vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Opgemaakt:

 • Prodent tandenborstel
 • L’Oréal Super Slim Eye Liner Pen – review
 • MAC Big Brow Pencil* – review
 • Urban Decay Perversion Bigger, Badder, Blacker Mascara* – review
 • Real Techniques Expert Face Brush – review
 • The Body Shop Deep Sleep – review
 • Inecto Argan Hair Oil* – review
 • Kruidvat So Lait Transparant Sunspray Refreshing SPF50* – review
 • Vaseline Spray Moisturizer Intensive Repair* – review
 • Gilette Venus Embrace scheermesje*
 • Keune Dry Shampoo*
 • Therme Foaming Shower Gel Mousse Lomi Lomi* – review
 • The Body Shop British Rose Shower Gel* – review
 • Yves Rocher Mango & Coriander Energizing Bath & Shower Gel* – review
 • Philosophy Total Matteness Oil Free Mattifying Pore Refiner* – review
 • Adidas Adipure Pure Performance Deodorant*
 • Unwash Bio-Cleansing Conditioner* – review

(*) Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

 1. Ik vind het altijd superleuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt! De Real Techniques Expert Face Brush gebruik ik ook om mijn foundation mee aan te brengen. De Yves Rocher douchegel vind ik ook heerlijk!

 2. Wat weer een leuke video ! En wat ontzettend veel producten, ik gebruik de real technique kwast ook. Die is zo fijn !

 3. Wat staat deze kleur lipstick je goed zeg.
  Lomi Lomi ruikt inderdaad hemels…..Yves Rocher ook, ik gebruik ze beide heel graag.
  Zonde van die vlekken van de zonnebrand spray.
  Wel fijn dat je ff waarschuwd.

 4. Ik heb de zonnebrand ook, maar nog niet kunnen gebruiken.. ben benieuwd ! In ieder geval voorzichtig doen met kleding ;-) ik ben erg benieuwd naar de geur van Yves Rocher Mango & Coriander Energizing Bath & Shower Gel want net als jou heb ik een HEKEL aan koriander, bah zo vies haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *