Opgemaakt: Vaseline, Hannah, Kneipp en meer

Het is weer opgemaakt tijd, het blijven nog steeds de leukste video’s om te kijken en op te nemen. Ik vind het altijd weer leuk om te zien wat ik de afgelopen tijd heb opgemaakt en om te zien of het nou echt favoriete producten waren. Dit keer weer een lekkere mand vol, kijken jullie mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Opgemaakte producten:

 • Etos Cotton Pads 2x
 • Kruidvat Micellair Water 3 in 1* – review
 • Bioderma Micellair Water Combi Skin – review
 • Guhl Rijke Voeding Shampoo*
 • Guhl Rijke Voeding Conditioner*
 • Etos Lime & Munt Shower Foam*
 • Kneipp Munt & Eucalyptus Bad Schuim
 • Vaseline Spray & Go Aloë Vera* – review
 • L’Oréal Elvive Nutri-Gloss Luminizer Gloss Spray*
 • L’Oréal Nude Magique Cushion Foundation* – review
 • Yankee Candle Beach Walk
 • Prodent White Now Triple Gold Tandpasta*
 • Rexona Cotton Dry Deodorant*
 • Hannah Clearity Cream* – review

(*) Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Hilde
  20 mei 2016 at 15:28

  Leuke video! Altijd leuk om te horen hoe producten bevielen. Mag ik vragen welke videocamera jij gebruikt? Groetjes Hilde

 • Reply
  chucky1012
  20 mei 2016 at 15:47

  Fijn om te zien wat jij allemaal had opgemaakt.

 • Reply
  Edith Sofia
  20 mei 2016 at 15:55

  Ah vind dit altijd leuke video´s, erg leuk om te zien wat je opmaakt!

 • Reply
  femketje
  20 mei 2016 at 16:20

  zooo dat is weer aardig wat opgemaakt :D

 • Reply
  Kelly
  20 mei 2016 at 17:38

  Mooie producten heb je opgemaakt, en wat veel! Ik ben erg benieuwd naar die shower foam van Etos.

 • Reply
  Beautyjuf
  20 mei 2016 at 18:06

  Wow, wat heb je weer lekker veel opgemaakt! Heerlijk om te zien! Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar de Lime & Munt Shower Foam van Etos. Daar zal ik binnenkort eens een kijkje naar nemen. De Spray & Go Aloë Vera van Vaseline vond ik ook erg fijn! En, ik vond ‘m ook zuinig in gebruik.

 • Reply
  Johanneke
  20 mei 2016 at 21:10

  Ik vind dit ook altijd de leukste video’s naast de favorieten! Je hebt idd heel wat opgemaakt, ik vind dat altijd zo knap. Het enige wat bij mij aardig op gaat zijn douchegels en shampoo’s. Iets als foundations duurt bij mij eeuwen.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  21 mei 2016 at 00:04

  Veel producten kende ik nog niet, dus erg leuk dit!

 • Reply
  Florence
  21 mei 2016 at 07:03

  Je hebt weer een boel opgemaakt zeg hihi.
  Leuk altijd om te zien
  Liefs xx

 • Reply
  Vanessa
  21 mei 2016 at 16:09

  Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt! Ik erger me ook aan die blauwe tandpasta, alles wordt echt blauw.

 • Reply
  Silke Saudemont
  21 mei 2016 at 19:53

  Dat van de foundation klopt echt! Nochtans, ik doe normaal echt een half jaar met 1 normale foundation van 30 ml (soms zelfs langer, omdat ik vaak voor het werk enkel een bb créme draag) maar de cushion foundation was bij mij ook in 1 maand al vrij leeg. Jammer want ik dacht echt dat ik mijn favoriet gevonden had!

 • Laat een reactie achter