Search
Close this search box.

Opgemaakt: Toni & Guy, The Body Shop, Guhl

Er is weer ongeveer een maand voorbij en het wilde maar niet vlotten met mijn opgemaakt bakje. Toch is het weer tijd voor een opgemaakt video dus ik laat jullie mijn beperkte opgemaakte producten zien van afgelopen weken. Vergeet je je niet op mijn kanaal te abonneren, dat vind ik leuk!

Opgemaakte producten:

 • Alusi Livia Candle
 • Dr. Organic Lavender Shampoo*
 • Dr. Organic Lavender Conditioner*
 • Dr. Organic Moroccan Argan Oil Body Wash*
 • Guhl Zijde Glans Shampoo*
 • Toni & Guy Rough Texturiser*
 • Odorex Natuurlijk Fris Deodorant*
 • LUSH Tea Tree Water
 • Vichy Pureté Thermale Waterproof oogmake-up remover
 • The Body Shop Insta Blur*
 • Action Wattenschijfjes

* = ontvangen producten

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

11 reacties

 1. Hé, je hebt inderdaad niet zoveel opgemaakt. Althans, minder dan voorgaande opgemaakt-video’s. Al zijn 11 producten nog steeds behoorlijk wat items. Leuke video!

 2. Misschien de volgende keer je camera wat lager zetten, of zelf wat hoger zitten :)! Soms verdwijn je bijna en de producten ook, zonde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *