Opgemaakt: Producten van de afgelopen zomer

Opgemaakt: Producten van de afgelopen zomer

Het is wat meer dan twee maanden geleden dat ik de laatste opgemaakt video maakte. In deze video laat ik jullie onder andere de dingen zien die ik afgelopen zomer(vakantie) heb opgemaakt. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Deze video bevat producten die ik heb gekregen

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Evelien ♥ Oh My Lush
  2 november 2018 at 15:37

  Oh die geurkaars lijkt me heerlijk! Die wattenschijfjes van de Action moet ik eens bekijken. Waar koop je die arganolie shampoo trouwens? Fijne dingen heb je opgemaakt, die Tea Tree Toner van Lush is inderdaad de beste die er is! ♥

 • Reply
  Beautyjuf
  2 november 2018 at 17:55

  Je hebt een aantal producten opgemaakt waar ik ook verliefd op ben, haha! Zo ben ik een grote fan van het merk Paula’s Choice. De conditie van mijn gezichtshuid is er op vooruitgegaan sinds ik een aantal producten van dit merk gebruik. Ahh, de haarverzorgingsproducten van Hask zijn fijn, hè? En, hoe fijn zou het zijn wanneer Nivea een bodylotion gaat uitbrengen in de geurlijn ‘Summer’? Dan sta ik vooraan om deze te kopen!

 • Reply
  Lisa
  3 november 2018 at 06:38

  Altijd leuk en herkenbaar. De facewash van Yves Rocher viel mij ook tegen. Lush is fijn.

 • Laat een reactie achter