Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: Producten van de afgelopen zomer

Opgemaakt: Producten van de afgelopen zomer

Het is wat meer dan twee maanden geleden dat ik de laatste opgemaakt video maakte. In deze video laat ik jullie onder andere de dingen zien die ik afgelopen zomer(vakantie) heb opgemaakt. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Deze video bevat producten die ik heb gekregen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Oh die geurkaars lijkt me heerlijk! Die wattenschijfjes van de Action moet ik eens bekijken. Waar koop je die arganolie shampoo trouwens? Fijne dingen heb je opgemaakt, die Tea Tree Toner van Lush is inderdaad de beste die er is! ♥

  2. Je hebt een aantal producten opgemaakt waar ik ook verliefd op ben, haha! Zo ben ik een grote fan van het merk Paula’s Choice. De conditie van mijn gezichtshuid is er op vooruitgegaan sinds ik een aantal producten van dit merk gebruik. Ahh, de haarverzorgingsproducten van Hask zijn fijn, hè? En, hoe fijn zou het zijn wanneer Nivea een bodylotion gaat uitbrengen in de geurlijn ‘Summer’? Dan sta ik vooraan om deze te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *