Search
Close this search box.

Opgemaakt: Nivea, GUHL, L’Oréal en meer

Sommige mensen zijn gewoon ontzettend dom, daar ben ik er één van. Gooi ik mijn opgemaakt video weg en de producten… Gelukkig heb ik nog wat kunnen redden en nog een video kunnen opnemen met deze producten. Benieuwd wat ik deze maand weer heb opgemaakt? Check dan de video en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Opgemaakte producten:

 • Yankee Candle Medium Jar Maroccan Argan Oil
 • Rituals Geurstokjes Lotus Secret
 • Rituals Geurstokjes mini Lotus Secret
 • The Body Shop Strawberry Body Butter
 • Nivea Pure & Natural Body Lotion* – review
 • The Body Shop Strawberry Body Sorbet* – review
 • Dove Silk Dry Deodorant
 • Anatomicals Your Nose Smells Rose Body Cleanser*
 • LUSH Hot Toddy Shower Gel* – review
 • Kruidvat Wattenschijfjes
 • GUHL Intensieve Stevigheid Shampoo*
 • Kruidvat Sensitive Cleansing Tonic Aloë Vera*
 • Nivea Micellair Water Sensitive*
 • Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara* – review
 • L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation* – review

Producten met een * heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

 1. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! De geurstokjes van Rituals vind ik ook heerlijk, maar ze zijn inderdaad duur voor wat het is. En een pot van NIVEA is altijd goed!

 2. Oh, je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar de geurstokjes van Rituals. Ik ben juist een enorme verslaafde aan body butter (met name die van The Body Shop). Al heb ik deze geur nog nooit gebruikt. Wat fijn dat er nog een opgemaakt artikel online is gekomen. Persoonlijk vind ik dat hele leuke artikelen / filmpjes!

 3. Leuk dat je toch nog wat hebt kunnen opnemen! Altijd leuk om te zien! Lekkere producten weer:)
  Misschien een beetje stomme vraag hoor maar hoeven jullie plastic niet apart in te zamelen? Omdat het allemaal in een vuilniszak zat?
  Liefs!!

  1. Hmmm ik bedoel dit trouwens niet als kritiek ofzo hoor!! Maar ik dacht dat zou misschien handiger zijn voor je, heb je ook geen last van jus enz;)

  2. Nee super krom! Iedereen in Zwolle moet dat wel behalve de flats en appartementen, die hebben maar 1 afvalpunt en geen aparte bak voor plastic en papier, super stom!

 4. Ik vind dat de stokjes van Rituals op zich best lang meegaan. Het hangt er ook vanaf hoe vaak je de stokjes omdraait natuurlijk! :-) Bovendien is Lotus Secret de zachtste geur van het assortiment, de anderen zijn een stuk sterker en zal je dus ook harder ruiken! :-)
  Ik vind Hot Toddy van Lush echt geweldig, al zit hij dit jaar niet in het assortiment! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *