Opgemaakt na afwezigheid

Het is een behoorlijke tijd stil geweest op mijn YouTube kanaal omdat ik ziek was en gewoon echt de kracht niet had om voor de camera te kruipen. Mijn opgemaakt bakje puilde behoorlijk uit dus we trappen af met een flinke opgemaakt video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Opgemaakte producten:

 • Yankee Candle Sea Salt & Sage
 • Prodent White Now Triple Gold Tandpasta* – review
 • Oral-B 3D White Luxe Mondwater*
 • Dove Shower Foam* – review
 • Albert Heijn Zachte Wattenschijfjes
 • Garnier Skin Naturals Micellaire Reinigingsdoekjes* – review
 • NIVEA Hairmilk Shampoo* – review
 • NIVEA Hairmilk Conditioner* – review
 • Batiste Dry Shampoo Blonde* – review
 • Gliss Kur Everyday Oil Elixer*
 • Collistar Thalasso Scrub*
 • Etos Elderflower & Raspberry Shower Gel*
 • Odorex Invisible Care Deodorant*
 • Vichy Mineral 89 Skin Booster* – review
 • Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Serum*
 • Anastasia Clear Brow Gel*

Producten met een * heb ik gekregen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Beautyjuf
  19 mei 2017

  Leuk dat je weer een filmpje hebt opgenomen! Hopelijk gaat het al wat beter met je.

  Wat jammer dat de Yankee Candle winkel weg is uit Zwolle. Wat is daar de reden van? Je maakt me nu wel nieuwsgierig naar de geur ‘sage’, haha!

  Batiste is een fijn merk, hè? Ik ben een grote fan van de variant voor donker haar. Alleen jammer dat ze zo weinig in de aanbieding zijn.

  Ahh, de Anastasia Clear Brow Gel is een toppertje! Deze is bij mij ook bijna op :-(

  Rustig aan, meid! Denk aan jezelf! Liefs Marloes

 • Reageren
  Manon
  19 mei 2017

  Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt en hopelijk gaat het wat beter met je.
  Nu ik die Yankee Candle kaars zie wil ik er ook wel weer een keer een bestellen

 • Reageren
  rachel
  20 mei 2017

  leuke video weer meis en ohhh ik ben echt kaarsen verslaafde maar een Yankee Candle heb ik nog niet hhaa schande dus ik gaat er maar eens een bestellen

 • Reageren
  chucky1012
  21 mei 2017

  Zo leuk om te zien wat jij allemaal had opgemaakt.
  Leuke video.

 • Geef een reactie

  ByAranka.nl gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je deze website zo goed mogelijk kan gebruiken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.


  Je kan ervoor kiezen om deze cookies te accepteren en om deze cookies te weigeren. Doe je niets? Dan ga ik er van uit dat je het gebruik van cookies goed vindt. Lees meer over het verzamelen van gegevens op mijn blog in de privacyverklaring. Op de website van de Consumentenbond lees je alles over het verwijderen van alle cookies op computer.