Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

Lancôme Absolutely Rôse! Spring Collection

Er is weer een maand voorbij en mijn lade zat dit keer weer redelijk vol met allemaal opgemaakte beauty producten. Niet zoveel als anders, maar alsnog een redelijke lijst met opgemaakte producten. Kijken jullie weer met me mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Opgemaakte producten:

 • L’Oréal Elvive Full Fiber Hair Mask* – review
 • Head & Shoulders Extra Volume Shampoo* – review
 • Ziaja Olive Leaf Gel Scrub*
 • Etos Shower Gel Lime* – review
 • Kiehl’s Vanilla & Cederwood Skin Softening Body Lotion* – review
 • Odorex Invisible Care Deodorant*
 • Zarqa Pure Skin Cleansing Tonic – review
 • Mario Badescu Oil Free Moisturizer* – review
 • Rituals Ritual Of Light Scented Candle* – review
 • Aussie Miracle Dry Mega Instant Droogshampoo*
 • Oral-B Pro Expert Tandpasta*
 • Yes To Carrots Nourising Facial Cleansing Wipes*
 • Cien Wattenschijfjes – review
 • Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil Shower Nectar* – review
 • Rituals Hammam Hot Scrub*
 • Sisley Phyto Teint Expert Foundation* – review
 • DKNY Pure eau de Toilette*

Producten met een * heb ik gekregen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

 1. Leuk om te zien! De Rituals geurkaars ruikt inderdaad heerlijk. De Oral B tandpasta vind ik ook niet fijn door de korreltjes. En wow, die foundation is duur. Daar zou ik niet snel zo veel geld aan uitgeven.

 2. die head and shoulders shampoo lijkt me super nice :D ben sowieso fan van het merk, ook ondanks dat ik geen roos heb o.i.d., it works like a dream en ruikt super lekker altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *