Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: Max Factor, Aussie, Vichy en meer

Eens in de maand laat ik aan jullie mijn opgemaakte producten zien. Dit keer kon mijn lade niet eens meer dicht van alle opgemaakte producten dus het werd hoog tijd voor een nieuwe video. Kijken jullie weer mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Opgemaakte producten:

 • Therme Hammam geurstokjes*
 • Quiriness Wrap Hyal-Aqua sheet masker*
 • Kruidvat wattenschijfjes 2x
 • Batiste mini droogshampoo*
 • Aussie Miracle Moist Shampoo*
 • Unwash Shampoo* – review
 • Unwash Conditioner* – review
 • Unwash Masker* – review
 • Therme Thalasso Shower Gel*
 • Max Factor Crème Puff Blush Seductive Pink* – review
 • Kruidvat 6 Silk Scheergel* – review
 • Dove Invisible Dry Deodorant* – review
 • Vichy Normaderm 3-in-1 reiniger
 • Eau Thermale Avène Gel make-up reiniger
 • Zarqa Pure Skin Cleansing Tonic*
 • Zarqa Sensitive Face Milk*

Producten met een * heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

 1. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt, dit blijft één van mijn favoriete filmpjes op jouw blog! De geurstokjes van Therme ruiken inderdaad heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *