Opgemaakt: Max Factor, Alusi, Lovea

Weer een nieuwe opgemaakt video voor jullie, deze keer volgens mij nog voller dan normaal. Soms heb je dat, dat alles achter elkaar op raakt, dat had ik afgelopen maand! Benieuwd naar mijn opgemaakte producten? Kijk dan snel de video en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal! Als je verder klikt zie je trouwens een overzichtslijst met reviews van de opgemaakte producten.

Opgemaakte producten:

* producten die ik heb ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  20 februari 2015 at 15:25

  Wow wat heb je veel opgemaakt! Leuk om te zien wat je ervan vindt en kleine reviews erbij geeft.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Kirsten
  20 februari 2015 at 15:28

  Wauw wat heb je veel producten opgemaakt zeg! Ik ben heel erg benieuwd naar die kaarsen (:

 • Reply
  Manon
  20 februari 2015 at 15:30

  Wat een lekkere producten heb je opgemaakt

 • Reply
  chucky1012
  20 februari 2015 at 15:54

  Je hebt erg veel fijne producten opgemaakt.

 • Reply
  Diolifestyle
  20 februari 2015 at 16:02

  Je hebt veel mooie producten opgemaakt!

 • Reply
  Priscilla
  20 februari 2015 at 16:22

  Wat een heerlijke producten heb je opgemaakt! Ik kan me wel vinden in het stukje wat je verteld over de Yankeecandle jar berrylicious, de geur is inderdaad erg aanwezig. Zelf heb ik er waxtarts van en soms ( wanneer ik heel vrolijk ben ) vind ik de geur wel lekker om te branden.

 • Reply
  Kelly
  20 februari 2015 at 16:23

  Je hebt veel mooie producten opgemaakt zeg!

 • Reply
  Marjolein
  20 februari 2015 at 16:27

  Zoals iedereen al zegt: wat heb je veel opgemaakt! Dat lukt mij echt nooit.. Mijn douchegel lijkt bijvoorbeeld wel een bodemloze put!
  Wat fijn trouwens dat die shampoo en conditioner een pompje hebben! Geen gedoe met doppen (die ik altijd kwijt raak of vergeet dicht te doen…)

 • Reply
  Ilja
  20 februari 2015 at 17:32

  Dat Fizz serum vind ik ook super fijn <3

 • Reply
  Margot
  20 februari 2015 at 18:55

  Wat heb je veel opgemaakt! Ik blijf die kaars met splitsende lont nog steeds erg leuk vinden.

 • Reply
  Marjoleinee
  20 februari 2015 at 21:56

  Wat een leuk filmpje weer!

 • Reply
  jolanda
  20 februari 2015 at 22:00

  Je kijkt niet recht in de camera …erg storend! Ook Staat de lipgloss vreselijk! Je tanden lijken heel geel door de rode lipgloss en je ogen glanzen van het scherm af!! Geen mooie look!!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  20 februari 2015 at 22:30

  Wauw, wat veel! Mooie lipstick trouwens!

 • Reply
  ltbm
  21 februari 2015 at 00:51

  Veel producten zeg. Super de review er ook bij. Altijd handig. Leuk filmpje.
  wat ik alleen wel jammer vind als ik eerlijk mag zijn, is dat door je lipstick of gloss je tanden heel geel lijken. Komt waarschijnlijk door de kleur. Die is wel heel gaaf maar doen je tanden wat geel uitkomen. Ik heb dat helaas ook altijd met zulke kleuren.

 • Reply
  Trijntje
  21 februari 2015 at 10:48

  Hoi Aranka, Even een tip vanuit mijn kappers ervaring ;) Je zegt dat je haar ’s avonds al vet is.. Dat is, omdat je het te vaak wast.. je stimuleert de hoofdhuid elke ochtend weer om talg aan te maken. Je hoofdhuid is daar nu te veel aan gewend geraakt.
  Ik zou max 3x per week mn haar wassen. eerst denk je “getverdemme” maar je zult vrij snel merken dat het werkt.
  Gebruik van droogshampoo of ff spoelen mag uiteraard wel.

  Is maar een tip hoor, geen kritiek!

  • Reply
   Aranka
   21 februari 2015 at 11:00

   Ja dat klopt, maar ik weiger met vettig haar de straat op te gaan, ik vind dat zo onverzorgd overkomen. Droogshampoo werkt bij mij ook maar een uurtje en dan ziet het er daarna nog viezer uit. Dan het maar elke dag wassen :).

  Laat een reactie achter