Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: Kruidvat, Dove, John Frieda, Garnier

Ik heb weer een opgemaakt video voor jullie! Elke maand sta ik er weer van versteld hoeveel ik eigenlijk op maak. Ik ben gek op het gebruiken en testen van nieuwe producten en maak altijd eerst iets op voordat ik iets nieuws mag pakken. Deze maand zat mijn bakje weer goed vol en ik laat het jullie allemaal zien! Vergeten jullie je niet te abonneren?

Opgemaakte producten:

Producten met een * zijn gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Leuke video! Wat heb je weer veel opgemaakt. Ik heb zelf ook wel eens de sheer blonde producten van John Frieda gebruikt, maar maakte mijn kapper daar niet echt blij mee aangezien het mijn kleur verpeste. Natuurlijk werkt dat voor iedereen anders, maar ik laat de blondeer producten voortaan wel liggen haha.

  2. In de maand augustus heb ik nét één product meer opgemaakt, haha! Ik kwam namelijk op 21 opgemaakte producten uit. Wat ruimt het iedere keer weer heerlijk op, hè? Jeetje, wat heb je veel haarproducten opgemaakt. De nieuwe lijnen van Kruidvat wil ik graag nog eens gaan proberen, maar mijn stash puilt uit. Dus, ik moet nog eventjes wachten en eerst doucheproducten opmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *