Opgemaakt: Kruidvat, Dove, John Frieda, Garnier

Ik heb weer een opgemaakt video voor jullie! Elke maand sta ik er weer van versteld hoeveel ik eigenlijk op maak. Ik ben gek op het gebruiken en testen van nieuwe producten en maak altijd eerst iets op voordat ik iets nieuws mag pakken. Deze maand zat mijn bakje weer goed vol en ik laat het jullie allemaal zien! Vergeten jullie je niet te abonneren?

Opgemaakte producten:

Producten met een * zijn gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Marciëlla
  18 september 2015 at 06:29

  Leuke video! Wat heb je weer veel opgemaakt. Ik heb zelf ook wel eens de sheer blonde producten van John Frieda gebruikt, maar maakte mijn kapper daar niet echt blij mee aangezien het mijn kleur verpeste. Natuurlijk werkt dat voor iedereen anders, maar ik laat de blondeer producten voortaan wel liggen haha.

 • Reply
  chucky1012
  18 september 2015 at 06:55

  Een leuke video!
  Je hebt lekker veel producten opgemaakt.

 • Reply
  Margot
  18 september 2015 at 10:31

  Dat zijn weer lekker veel producten! Ik vind die douchefoam van het Kruidvat erg lekker.

 • Reply
  Beautyjuf
  18 september 2015 at 17:57

  In de maand augustus heb ik nét één product meer opgemaakt, haha! Ik kwam namelijk op 21 opgemaakte producten uit. Wat ruimt het iedere keer weer heerlijk op, hè? Jeetje, wat heb je veel haarproducten opgemaakt. De nieuwe lijnen van Kruidvat wil ik graag nog eens gaan proberen, maar mijn stash puilt uit. Dus, ik moet nog eventjes wachten en eerst doucheproducten opmaken.

 • Reply
  Annette
  18 september 2015 at 18:52

  Leuk, ik vind dit soort video’s altijd heel leuk om te kijken en ook om zelf op te nemen. Krijg je toch een goed beeld wat er echt op gaat bij bloggers :)

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  18 september 2015 at 19:10

  Wow een hele kaars in 2 dagen! Dan merk je inderdaad toch echt dat Kruidvat of Yankee een verschil maakt.

  XO

 • Reply
  Manon
  18 september 2015 at 20:25

  Wat heb je weer veel lekker producten opgemaakt

 • Laat een reactie achter