Search
Close this search box.

Opgemaakt: Inecto, Lidl, Therme

Het is weer opgemaakt tijd! Ik vind het altijd zo leuk alles weer voorbij te laten komen wat ik de afgelopen tijd heb opgemaakt. Deze maand is het niet zoveel geweest, maar toch wel de moeite om het te laten zien. Kijken jullie mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ik ben dol op opgemaakt video’s! :-D Allemaal leuke mini-reviews en dat is zo leuk om te zien! :-)
    Ik ben nu wel benieuwd naar die geurstokjes! Handcrème gaat bij mij ook elke maand wel op, ik smeer elke avond samen met mijn vriend, dus dat gaat snel! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *